Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra mamyčių iš Lampėdžių

QUOTE(kristelev @ 2007 02 25, 00:14)
Aš kiek supratau, tai "linijoje" ir sportuojama su mažiukais, bet iš kitos pusės, kur jie būma kai mama su treniruokliais sportuoja? kažkas man ten nesiriša g.gif
Papildyta:

ten ne treniruokliai, o aerobika, pilates, ir tempimo pratimai. O su vaikais jokiu pratimu nera, juos priziuri aukle. Mano drauge lanko, tai ji taip pasakojo.
Atsakyti
QUOTE(simoneta1111 @ 2007 02 25, 13:26)
ten ne treniruokliai, o aerobika, pilates, ir tempimo pratimai. O su vaikais jokiu pratimu nera, juos priziuri aukle. Mano drauge lanko, tai ji taip pasakojo.

O aš supratau, kad su mažiukais sportojama, nes parašyta nuo 3 mėn. iki 1 metų vaikučiai priimami doh.gif ; tai visai pasimečiau lotuliukas.gif . Supratau, kad jei vaikučius iki metų priima, tai su didesniais jau nepasportuosi, persukūs bigsmile.gif
Oi kaip idomiai ten pas juos....
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 02 25, 15:15)
O aš supratau, kad su mažiukais sportojama, nes parašyta nuo 3 mėn. iki 1 metų vaikučiai priimami  doh.gif ; tai visai pasimečiau  lotuliukas.gif . Supratau, kad jei vaikučius iki metų priima, tai su didesniais jau nepasportuosi, persukūs bigsmile.gif
Oi kaip idomiai ten pas juos....

as irgi taip supratau nes foto taip rodo. bet drauge lanko ir nieko panasaus. Vaikai buna atskirai. Man irgi nepatinka aerobikos ir pilates, noreciau ant treniruokliu, bet dabar galimybiu nera, tad reiks pasitenkint tuo kas yra, nes labai noriu islekti is namu ir pasigrazinti figura, nes jau pati sau nepatinku.
Atsakyti
[quote=simoneta1111,2007 02 25, 14:06]
as irgi taip supratau nes foto taip rodo. bet drauge lanko ir nieko panasaus. Vaikai buna atskirai. Man irgi nepatinka aerobikos ir pilates, noreciau ant treniruokliu, bet dabar galimybiu nera, tad reiks pasitenkint tuo kas yra, nes labai noriu islekti is namu ir pasigrazinti figura, nes jau pati sau nepatinku.
[/quot

Aš kad ir turiu dieną kur palikti savo mergaites (jos eina į darželi), bet kai prasideda sesija tai mano diena nuo ryto iki vakaro užimta, nes paskaitos. na nieko baigsis sesija, vel bandysiu, grįži į savo klubą kur sportavau.
Atsakyti
o kur sportavai?
Atsakyti
QUOTE(simoneta1111 @ 2007 02 25, 14:36)
o kur sportavai?

Izidėje, moterų sporto klubas, prabanga vepasižymi, bet treniruokliai ne seni, ir man patinka, kad yra elipsiniai treniruokliai, super gerai metant svorį, prakaitėlio gali išpilti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 02 25, 18:08)
Izidėje, moterų sporto klubas, prabanga vepasižymi, bet treniruokliai ne seni, ir man patinka, kad yra elipsiniai treniruokliai, super gerai metant svorį, prakaitėlio gali išpilti hihihi.gif

o kiek mokejai?
Atsakyti
QUOTE(simoneta1111 @ 2007 02 25, 17:19)
o kiek mokejai?

Aš pirkdavau dieninį abonimentą, menesiui kainavo 40 lt, jei eidavau du kartus per savaitę, arba 50 lt, 3 x per savaitę, o laisvas grafikas bijau pameluoti lyg 70 lt.
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 02 25, 19:46)
Aš pirkdavau dieninį abonimentą, menesiui kainavo 40 lt, jei eidavau du kartus per savaitę, arba 50 lt, 3 x per savaitę, o laisvas grafikas bijau pameluoti lyg 70 lt.

bet tai pigiai labai, o kazin jei eiciau su vaiku ir ji laikyciau keduteje priimtu ar ne. Ar budavo ten tokiu mamu.
Atsakyti
[quote=simoneta1111,2007 02 25, 20:27]
bet tai pigiai labai, o kazin jei eiciau su vaiku ir ji laikyciau keduteje priimtu ar ne. Ar budavo ten tokiu mamu.
[/quote

Gali pabandyti, pakalbėk su trenere ji faina ir savininkė faina, tikrai turbūt neprieštarautų, jei paklausi tikrai dėl to per galvą neduos hihihi.gif, aš kai dieną nuo 13 val. eidavau, tai kartais tik dviese su broliene būdavom, tentokių mamų tai nemačiau, bet jei tavo leliukas miegotų, tai išvis gerai būtų.
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 02 24, 22:44)
Aš kiek supratau, tai "linijoje" ir sportuojama su mažiukais, bet iš kitos pusės, kur jie būma kai mama su treniruokliais sportuoja? kažkas man ten nesiriša g.gif
[

kiek as supratau, tai ten su leliukais tik aerobika, o treniruokliai - tavo pacios reikalas, su leliukais nepriima... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VEgle @ 2007 02 26, 13:37)
kiek as supratau, tai ten su leliukais tik aerobika, o treniruokliai - tavo pacios reikalas, su leliukais nepriima... verysad.gif

o tai tu nori irgi i treniruoklius?
Atsakyti