Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra mamyčių iš Lampėdžių

QUOTE(simoneta @ 2007 07 26, 16:44)
Ok. O kada tu mazdaug eini pasivaikscioti, nes as tai siaip nevaikstau, isstumiu i kiema ir viskas, bet jei su kompanija tai butu smagu ir pasivaikscioti. mirksiukas.gif

as einu ivairiai. tad geriau as prie taves prisiderinsiu, jei pavyks. OK???
Atsakyti
QUOTE(VEgle @ 2007 07 31, 20:47)
as einu ivairiai. tad geriau as prie taves prisiderinsiu, jei pavyks. OK???

ok. tik sulaukiam geresniu oru ir lekiam
Atsakyti
bliamba, karstis pribaigti baigia... o kaip jus laikotes, mergickos???
man ateinanti savaite - paskutines katino dieneles. nuo 20 dienos zygiuoju darbuotis... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergičkos 4u.gif ax.gif
Pabėgau aš jau iš Lampėdžių, nors kiek ten juose ir buvau tai Palanga , tai ežerai, o Liepos 26 d. tik iš Nidos grįžom. vis ruošiausi pas tave VEgle užeiti, tai lyja, tai ne namuose, gėda...
Na o kaip jums sekasi , kas geresnio, ar jau buvote susibėgusios?
Atsakyti
na mes taip ir nesusimatėm nei sykio doh.gif doh.gif gėda baisinė biggrin.gif

aš jau darbuojuosi trečia savaitėlė, tad visai laiko neturiu, kada čia užsukti. tik šiandien taip netyčia "įlindau", tad pagalvojau, kad reikia kokią žinutę nuo savęs palikti smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,
kaip jums sekasi, žiūriu niekas čia neužeina..... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, as jau irgi darbuojuos bet vakarais, tai diena vis islekiu i miska pasivaiksciot. O apie tave VEgle daznai pagalvoju kad niekad nesusitikom, bet geriau veliau nei niekada. Ane?smile.gif))
O siaip viskas tas pats augam, gudrejam, stiprejam. smile.gif0
Atsakyti
nugi žiūriu, čia tikrai visiškas štilis.
iš tikrųjų aš tai nuo to kompo darbe taip pavargstu, kad vakare namie tikrai nėra noro prie jo sėsti... gun_rifle.gif o ir to laiko nelabai belieka. šiandien irgi užsukau tik pasisveikinti - neseniai iš Vilniaus grįžau. buvau konferencijoje darbo temomis. nusikalus kaip šuo. negana to, kad vaikinas mane ryte penktą iš lovos išvertė (ir jau paskui taip ir nepavyko prigulti), tai dar vakare važiuojant iš sostinės mano mergos paskambinusios pasakė, kad gerokai darbe prisidirbo.fart.gif rytoj reikės eiti aiškintis, kas ir kaip. žodžiu, rytas ir vakaras (bei dar šeštadienio rytas) visiškas š..... verysad.gif tik tiek gerai, kad konferencijoj labai idomu buvo 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, pagaliau sutaise mano kompiuteri tai dabar galsiu dazniau ilisti. Kaip laikotes, kas naujesnio. As tai jau dirbu 4 d per savaite, tai viskas lekime. bet man patinka. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Pas mane irgi su laiku ne kas, lakstau į praktiką, referatus rašinėjo, dar diplominiui ruoštis, nors nusišauk doh.gif O dar norėjau darbintis, gerai kad neįsidarbinau, o tai būčiau neapsidirbus blink.gif
O ką tu Simoneta dribi jei ne paslaptis? ax.gif
Kaip tau sekasi Vegle?
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 10 13, 22:16)
Sveikutės 4u.gif
Pas mane irgi su laiku ne kas, lakstau į praktiką, referatus rašinėjo, dar diplominiui ruoštis, nors nusišauk doh.gif O dar norėjau darbintis, gerai kad neįsidarbinau, o tai būčiau neapsidirbus blink.gif
O ką tu Simoneta dribi jei ne paslaptis? ax.gif
Kaip tau sekasi Vegle?

Sveika
kokia cia paslaptis, dirbu kalbu mokykloj wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(simoneta @ 2007 10 14, 10:13)
Sveika
kokia cia paslaptis, dirbu kalbu mokykloj wink.gif)

ups, tamsta mokytoja mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti