Sveikos, seniai nebuvau čia užėjusi, galvojau jau prirašyta bus nespėsiu skaityti, pasirodo nekalbios visos....
QUOTE(kristelev @ 2008 04 25, 17:19)
Sveikos, seniai nebuvau čia užėjusi, galvojau jau prirašyta bus nespėsiu skaityti, pasirodo nekalbios visos....

TAI KAD ner kam kalbet
Su mielu noru. KAip laikotes? Kas naujo? KAda i LAmpedzius atleksit?
QUOTE(simoneta @ 2008 04 29, 17:22)
Su mielu noru. KAip laikotes? Kas naujo? KAda i LAmpedzius atleksit?
na taip ir laikomės, mokslus baigiau darbo nerandu
Lampėdžiuose beveik kiekviena diena būnu
kaip tau sekasi?
sveikos sveikos "pleputes".
na jau tikrai tos Lampedziu mamytes (ir ne tik) tokios jau nekalbios kad baisu. zinoma, ir as ne be grieko... labai negraziai darau, kad cia visai neuzsuku... na, dabar pora laisvu savaiciu turiu, tai gal uzsuksiu dazniau. darbe tai visai nera sansu po supermamas palandzioti - didzioji dalis isoriniu puslapiu yra uzblokuoti
o paskui namie jau irgi nesinori prie kompo sestis...
kaip jums balandzio pabaigos oreliai??
as tai kaifuoju be galo. atsidziaugti saule negaliu
susibegam galu gale viena i kita paziureti??
Kristelev, o pries keleta dienu ne pas jus greitoji atvaziavus buvo?? tikiuosi, nieko blogo neatsitiko?
na jau tikrai tos Lampedziu mamytes (ir ne tik) tokios jau nekalbios kad baisu. zinoma, ir as ne be grieko... labai negraziai darau, kad cia visai neuzsuku... na, dabar pora laisvu savaiciu turiu, tai gal uzsuksiu dazniau. darbe tai visai nera sansu po supermamas palandzioti - didzioji dalis isoriniu puslapiu yra uzblokuoti
kaip jums balandzio pabaigos oreliai??
Kristelev, o pries keleta dienu ne pas jus greitoji atvaziavus buvo?? tikiuosi, nieko blogo neatsitiko?
ohohoho koks pagyvejimas
SAmgu kad atsiradot
Mes gyvenam neblogai, po truputi tvarkomes aplinka, o oreliai superinai
O Kristelev, as nelabai suprantu ar kazka praleidau, tai tu gyveni LAmpedziuose ar ne. Niekaip nesuprantu.
O susibegt tai zinoma kad butu smagu.
GAl pasiderinam ir susimatysim.
SAmgu kad atsiradot
Mes gyvenam neblogai, po truputi tvarkomes aplinka, o oreliai superinai
O Kristelev, as nelabai suprantu ar kazka praleidau, tai tu gyveni LAmpedziuose ar ne. Niekaip nesuprantu.
O susibegt tai zinoma kad butu smagu.
GAl pasiderinam ir susimatysim.
Sveikos
na tikrai koks pagyvejimas
Ne ne pas mane pas mano uošvi buvo greitoji atvažiavus, aš truputi kitur gyvenu.
Lampedžiuose dar negyvenu dar sezonas neatsidarė
, mes tik šiaip atvažiuojam i Lampedžius pabūti, vyresnėlei baigsis mokslai tada jau į kurortus keliausim
na tikrai koks pagyvejimas
Ne ne pas mane pas mano uošvi buvo greitoji atvažiavus, aš truputi kitur gyvenu.
Lampedžiuose dar negyvenu dar sezonas neatsidarė
Kreipiuosi i dirbancias Kaunietes, Vilnietes, Klaipedietes, uzpildykite anketa prasau, rasau diplomini darba.
http://www.publika.l...d89af2b4b8.html
Labai visoms dekoju
http://www.publika.l...d89af2b4b8.html
Labai visoms dekoju
AUUUUU
AR YRA GYVUUUUUUU
AR YRA GYVUUUUUUU
gyvi gyvi
tik sugrizom nuo lampedzio- pasimaudem
tik sugrizom nuo lampedzio- pasimaudem
TAi gerai kad kazkas yra.
Mes irgi siandien buvom. Ryt irgi eisim is ryto, kol dar nedaug zmoniu ir saule netokia bjauri
Mes irgi siandien buvom. Ryt irgi eisim is ryto, kol dar nedaug zmoniu ir saule netokia bjauri