Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra mamyčių iš Lampėdžių

QUOTE(simoneta @ 2009 03 08, 10:32)
As jau vaza issiploviau...........

lotuliukas.gif
As uz gyvas geles, bet.... dziaugsiuos, jei gausiu apskritai biggrin.gif
Atsakyti
na, tai kada lendam į trasą?
Atsakyti
Isila
perskaitei mano mintis. Saulute uzsviete ir man sparna kyla lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2009 03 13, 11:59)
na, tai kada lendam į trasą?

nagi susitinkam ryt, kas uz? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saidutea: 15 kovo 2009 - 23:32
na, kaip dėl šiandieninio paisvaikščiojimo? arba tariamės dėl rytojaus iš anksto, kad būtų galima pasiderint.
Atsakyti
4u.gif oho, kaip pagyvėjo čia pas mus. super!

dabar aš vėl pabandysiu į reikalus įšokti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif retokai namie prie kompo prisėdu, o darbe nelabai laiko yra po įvairius "saitus" pasilandžioti.

Mamce, mano vaikinams 10 ir 2,5 metai.
mano vyresnėlis į baseiną vaikšto. tiksliau neseniai atnaujino treniruotes (po pusantrų metų pertraukos). jis į Viliją važinėja. pigu ir susisiekimas iš Lampų geras - tas pats 9 autobusas visai prie pat pravažiuoja. 4u.gif pats baseinas gal ir nelabai koks, bet ką padarysi. neturim mes laiko jo kitur vežioti. o pačiam autobusais kur nors iki linijos ar impulso nusigauti truputį daugokai laiko gaunasi. tuo labiau, kad dar ir draugų sūnus kartu lanko, tai jiems dviem smagiau smile.gif

tai ar buvot galų gale susibėgusios?? nors tokiu oru... gal savaitgalį ką nors planuojamės?? gal Simoneta vėl želė pridarytų, tortuką iškeptų?? yahoo.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai va, su tuo vaiku veziojimu tai man jau dabar galvaskaudis. Atrodo, ir naudinga , ir vaikas noretu i vienoki ar kitoki bureli, o jie tokiu laiku, kad dirbant iki 18 val. nepriveziosi. Ir lieka vaikas be nieko. Net nezinau, kaip cia reikes suktis, kai dickis prades eiti i pirma klase. Reiks kazkam ji pasiimti, parvezti namo, nes net ir prailgintoj nebuna iki 18.30... Tatyt, teks pietu saskaita pasiimineti ji ir vezioti namo. Nes bent jau pradinuko tai nenoreciau paleisti vieno su troliku, nes pereit per Raudondvario pl. tai ir suaugusiam yra kas veikt...
Papildyta:
QUOTE(VEgle @ 2009 03 17, 21:04)
gal Simoneta vėl želė pridarytų, tortuką iškeptų?? yahoo.gif  drinks_cheers.gif

Tai galima koki "sunestini" meet'a pasidaryt: kas zele, kas sausainiu, kas pirageliu ir jau balius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2009 03 18, 11:11)
Tai va, su tuo vaiku veziojimu tai man jau dabar galvaskaudis. Atrodo, ir naudinga , ir vaikas noretu i vienoki ar kitoki bureli, o jie tokiu laiku, kad dirbant iki 18 val. nepriveziosi.  Nes bent jau pradinuko tai nenoreciau paleisti vieno su troliku, nes pereit per Raudondvario pl. tai ir suaugusiam yra kas veikt...
[

aha. čia tai tikrai tiesa... man tai pasisekė. maniškis kai pirmokas buvo dar auklę turėjom pusę metų, o paskui aš pati namie sėdėjau su dideliu pilvu. tai pasiimdavau. o vyras ryte nuveždavo (nors ir ne Lampuose dar gyvenom, bet ir ten susisiekimas buvo panašus). paskui metus pas mus mano dukterėčia gyveno, ji turėjo laiko, tai pasiimdavo vaikiną iš mokyklos. o nuo trečios klasės jis pats pradėjo važinėti. kol kas problemų dėl to neiškilo. ryte aš vežu,o paskui jau jis visur savo eiga. tik tiek, kad iš tikro labai daug laiko su važinėjimu sueina, nes 9 autikas kažkaip durnai važiuoja - arba visur kokias 5 minutes vėluoji, arba prieš pusvalandį būni...
teks mums komuną daryti - kooperuotis vaikus į būrelius vežioti thumbup.gif tik prieš tai susipažinti reikia biggrin.gif šiaip čia visai rimtas pasiūlymas tongue.gif pvz. mūsų draugai Romainiuose gyvena, ten, kur net keliai dar neasfaltuoti. tai jie susikooperuoja kelios šeimos ir vežioja vaikus. nes kitaip tai be šansų - miesto transportas ar už 3 kilometrų pravažiuoja...
Atsakyti
Oho kaip cia idomu.
Padarysim ta tortuka, jei ka ir nupiksim, tik ka proga butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Buciau visom keturiom uz bendra veziojima. Tik kad as kitoj Lampu, Raudondvario pl. pusej mirksiukas.gif smile.gif O musu kaiminysteje gyvena seimyna su panasaus amziaus vaikais, bet... kazkaip nelabai nori bendrauti.... Viena, kita syki pakvieciau i svecius, kai atsikrauste, bet kazkaip iniciatyvos nerode, vaiku zaist pas mus neleidzia blink.gif , tai nebelendu i akis....
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2009 03 19, 11:28)
Buciau visom keturiom uz bendra veziojima. Tik kad as kitoj Lampu, Raudondvario pl. pusej  mirksiukas.gif smile.gif O musu kaiminysteje gyvena seimyna su panasaus amziaus vaikais, bet... kazkaip nelabai nori bendrauti.... Viena, kita syki pakvieciau i svecius, kai atsikrauste, bet kazkaip iniciatyvos nerode, vaiku zaist pas mus neleidzia  blink.gif , tai nebelendu i akis....

o tai kuriojs tu cia vietoj gyveni nelabai suprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simoneta @ 2009 03 19, 21:59)
o tai kuriojs tu cia vietoj gyveni nelabai suprantu blush2.gif

Kaip cia tau paaiskinus g.gif ... Anksciau to sklypo adresas buvo Raudondvario pl. ..., bet kai mes statemes, jau buvo atskira gatvele pervadinta. Cia yra is Raudondvario pl. puses, tik ne visai prie plento, o arciau ezero.
Atsakyti