QUOTE(Mamce @ 2009 03 18, 11:11)
Tai va, su tuo vaiku veziojimu tai man jau dabar galvaskaudis. Atrodo, ir naudinga , ir vaikas noretu i vienoki ar kitoki bureli, o jie tokiu laiku, kad dirbant iki 18 val. nepriveziosi. Nes bent jau pradinuko tai nenoreciau paleisti vieno su troliku, nes pereit per Raudondvario pl. tai ir suaugusiam yra kas veikt...
[
aha. čia tai tikrai tiesa... man tai pasisekė. maniškis kai pirmokas buvo dar auklę turėjom pusę metų, o paskui aš pati namie sėdėjau su dideliu pilvu. tai pasiimdavau. o vyras ryte nuveždavo (nors ir ne Lampuose dar gyvenom, bet ir ten susisiekimas buvo panašus). paskui metus pas mus mano dukterėčia gyveno, ji turėjo laiko, tai pasiimdavo vaikiną iš mokyklos. o nuo trečios klasės jis pats pradėjo važinėti. kol kas problemų dėl to neiškilo. ryte aš vežu,o paskui jau jis visur savo eiga. tik tiek, kad iš tikro labai daug laiko su važinėjimu sueina, nes 9 autikas kažkaip durnai važiuoja - arba visur kokias 5 minutes vėluoji, arba prieš pusvalandį būni...
teks mums komuną daryti - kooperuotis vaikus į būrelius vežioti

tik prieš tai susipažinti reikia

šiaip čia visai rimtas pasiūlymas

pvz. mūsų draugai Romainiuose gyvena, ten, kur net keliai dar neasfaltuoti. tai jie susikooperuoja kelios šeimos ir vežioja vaikus. nes kitaip tai be šansų - miesto transportas ar už 3 kilometrų pravažiuoja...