Įkraunama...
Įkraunama...

Braškių skynimas užsienyje

tai jeigu stengsis dirbti,o ne tynginiausi,ir dar ferma gera, tai kiek uzdirbti galima,kad nors pasakykit tikrus skaicius,
mano gimine tolima visados i norvegija vaziuoja braskes,ir vis vaziuoja,reiskias nera blogai, visi gi vaziuoja kazkodel i braskes vasara,tai jei nieko neuzdirbtu ar vaziuotu??
vieni vaziuoja patynginiauja neuzdirba,arba keleta dienu nebuna braskiu ir vaziuoja namo tai zinoma, kaip gali buti viena savaite buna braskes,o kita labai mazai?? tai i koki ten uki tada papuolet, aerba dar juokingiau kai sako maziau negu 2 tukstanciai biggrin.gif maiso gal su lietuva
Atsakyti
Minde ne nu tu stebini išties biggrin.gif kad tu taip viską žinai, visos giminės ten dirba, nesuprantu tavo tada temos ir klausimų biggrin.gif dar atsakymų neįtikimas tau... Gal pats dar nelabai žinai ko nori? O gal tiesiog palaikymo? biggrin.gif

P.s. persiprašau, jog ne į temą parašyta, nu bet paskaičius tavo komentarus, nesusilaikiau biggrin.gif
Atsakyti
2000 i menesi??????? Litu ar svaru????????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(alisa stebuklu salyje @ 2010 05 31, 21:03)
2000 i menesi??????? Litu ar svaru????????? g.gif

nejuokaukit apie svarus doh.gif esu skinusi braskes visa vasara Skotijoje, tai tik per nepilnus 4 men. uzdirbom apie du tukst. svaru. Tukstanti daugmaz isleidom pragyvenimui + pramogoms siokioms tokioms, o tukstanti dar parsivezem i namus... Smagus buvo laikas, nors darbas neispasakytai sunkus. Paprastai buna ir valandinio, ir pagal isdirbi apmokejimo. Tai priklauso nuo braskiu kiekio, laiko ir net kiek zmoniu skina. Manau, sunku prognozuoti kiek ir kaip uzdirbsit, bet pabandyti verta. Vien del ispudziu blush2.gif
Atsakyti
sakot jog atsakymai blogi man ar viska zinau, tai as bendrai zinau,bet klausiu esminiu klausimu, zinoma jog sakiau 2000 litu biggrin.gif tai manau ir taip buvo aisku,o tai sakot jeigu taupiai gyvenant, atsakingai dirbant,gera ferma, galima per 4 menesius atsivezti 8 kokius tukstancius litu ?
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2010 05 31, 21:42)
o tai sakot jeigu taupiai gyvenant, atsakingai dirbant,gera ferma, galima per 4 menesius atsivezti 8 kokius tukstancius litu ?

teoriskai imanoma, bet ar pavyks praktiskai - nezinia. Viskas priklausys ir nuo derliaus. Jei bus labai lietinga vasara, tai nepavyks daug uzsidirbti, kad ir kaip betaupytumet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2010 05 31, 19:42)
zinoma jog sakiau 2000 litu biggrin.gif

Tik pasitikslinau biggrin.gif
O tu turi jau kokia konkrecia vieta nusiziurejes?Ar domejaisi kiek reikes uz busta moketi, kiek kainuos kelione i darba ( jei laukai toliau nuo gyvenamos vietos), i parduotuve, jei toli nuo fermos...na ir kitos islaidos kaip maistui, telefonui...Tada kazka gali ir pasiskaiciuoti, kas iseitu geriausiu atveju...
Atsakyti
taip esu, nuvezimas i pacia darbo vieta visados nemokamas,alga mokama kas savaite, busto nuoma kazkur 30-35 svarai per savaite, nuo miestelio kuriame galima daug ko rasti yra 1,5 kazkur km, na 2,5 mylios, bet pranesa anglijoje jog vasara bus silta kaip niekad, beto braskes kazkur jau prasides labai po savaites ar dabar, ir poto kai braskes pasibaigs tai prie kitur dirbsim, ir dar, o iki kiek braskes buna mazdaug?
Atsakyti
O cis per kokia agentura vaziuojant tokios salygos? g.gif
Atsakyti
per Mazeikienes
o tai ka blogos salygos ar ka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minde0445: 01 birželio 2010 - 11:36
QUOTE(minde0445 @ 2010 06 01, 12:35)
per Mazeikienes
o tai ka blogos salygos ar ka?

Ne,nesakau, kad blogos. Siaip paklausiau. mirksiukas.gif O agentura man nepazistama schmoll.gif nors ir nemazai ju zinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2010 06 01, 09:30)
kai braskes pasibaigs tai prie kitur dirbsim, ir dar, o iki kiek braskes buna mazdaug?

Itariu sodinukus sodinsit ar kokias kitas uogas rinksit. Darbas sunkus, jei noresit uzsidirbt, tai pavargt teks (daug lankstymosi, klupojimo ir pan - zodziu nugara, kojos, keliai vargsta). Kas dirbo, tai sake sunku, bent is mano pazistamu tai vaziuot daugiau neketina braskiu skint. ax.gif Bet jei reikia pinigeliu, o kito darbo nera, tai turbut ir klausimo nereikia kelt - teks vaziuot. smile.gif
Atsakyti