Įkraunama...
Įkraunama...

Žąsis

QUOTE(Elijana @ 2010 12 23, 18:33)
va taip atrodo


Oi kaip issamiai, aciu dar karteli 4u.gif Nusiunciau vyra i parduotuve, rado biggrin.gif

Kepiau zasi pagal si recepta ax.gif http://www.gaspadine...dine_zasis.html

Kepiau toj rankovej 2 val, gavosi puikiai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2010 12 26, 07:51)
Oi kaip issamiai, aciu dar karteli  4u.gif Nusiunciau vyra i parduotuve, rado  biggrin.gif

Kepiau zasi pagal si recepta  ax.gif http://www.gaspadine...dine_zasis.html

Kepiau toj rankovej 2 val, gavosi puikiai  thumbup.gif


na smagu, kad skaniai gavosi thumbup.gif maniškė irgi puikiai pavyko ir beveik neliko biggrin.gif
receptą sugalvojau pati ax.gif vyras labai gyrė, ryžių įdaras jam labai patiko, kurio receptą pati sugalvojau. Ir marinavau pagal savo sugalvotą receptą.
Atsakyti
kepiau Kaledoms zasi..niam niam.. smile.gif itryniau druska, pipirais, ciobreliais, palaikiau para ir dar aptepiau majonezo ir dziono garstyciu misiniu. kepiau 3val apie 190 laipsniu..gavosi labai skani ir minsktute
Atsakyti
Mūsų naujametinė žąsis smile.gif Svoris 4,5kg, kimšta raugintais kopūstais. Kepėm beveik 4val.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinap: 03 sausio 2011 - 13:26
user posted image
user posted image

Šią Kalėdinę žąsį kepiau pirmą kartą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zachira @ 2011 01 03, 20:02)

Šią Kalėdinę žąsį kepiau pirmą kartą. smile.gif


Nieko sau, man cia aukstasis pilotazas blush2.gif
pasidalinkit kaip smile.gif
Atsakyti
Gal kas žinot iš kur gauti šviežią ekologišką ŽASĮ (ta prasme ne maksiminę)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artemidė: 12 gruodžio 2011 - 21:19
QUOTE(Artemidė @ 2011 12 12, 22:14)
Gal kas žinot iš kur gauti šviežią ekologišką ŽASĮ (ta prasme ne maksiminę)?


Pasiskaitinekit si skelbima. Ryt man zada atvest, tai galesiu parasyti. Bet zinau tikrai, kad jos auginamos ekologiskai, kaime.
Papildyta:
http://www.*infected...s-12792589.html

atsiprasau, neiklijavau nuorodos
Papildyta:
kazko neleidzia ideti nuorodos. Iklijuosiu skelbima:

Zasys kaledoms
Parduodame savame ukyje,naturalioje aplinkoje isaugintas zasis. skerdziame, ir paruosiame pardavimui patys. kilogramo kaina 25Lt. zasis sveria nuo 4- 5 kg. priimame uzsakymus kaledoms, 868663011, 864602042. Gintares Sadkauskaites ukis.
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2011 12 16, 13:25)
Pasiskaitinekit si skelbima. Ryt man zada atvest, tai galesiu parasyti. Bet zinau tikrai, kad jos auginamos ekologiskai, kaime.
Papildyta:
http://www.*infected...s-12792589.html

atsiprasau, neiklijavau nuorodos
Papildyta:
kazko neleidzia ideti nuorodos. Iklijuosiu skelbima:

Zasys kaledoms
Parduodame savame ukyje,naturalioje aplinkoje isaugintas zasis. skerdziame, ir paruosiame pardavimui patys. kilogramo kaina 25Lt. zasis sveria nuo 4- 5 kg. priimame uzsakymus kaledoms, 868663011, 864602042. Gintares Sadkauskaites ukis.


Ačiū, būtinai pasiskambinsiu. O kodėl taip anksti užsisakėt (minėjot,kad ryt atveš), nesuges iki Kalėdų?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
noriu pasiulyti savo uosvytes kaime uzaugintas zasis. Augintos sau, ekologiskai, zolyte, savi grudai, tiesiog nesutalpinam nei i jos, nei i musu saldikli, tai siulom, gal kas noretumet, yra 4 zasys. Atveztu i Kauna ir i Marijampole. Jei kas noretumet, rasykit AZ, duosiu tel nr. 4u.gif
Atsakyti
Labas, turim zasi, reikia gerai isbandymo recepto..smile.gif Busiu dekinga.

Kaip jus kepat zasi? Folijoje, rankoveje, plika zasi ant skardos?

Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 12 23, 19:49)
Labas, turim zasi, reikia gerai isbandymo recepto..smile.gif Busiu dekinga.

Kaip jus kepat zasi? Folijoje, rankoveje, plika zasi ant skardos?

Man skaniausia arba gabalėsiais pjaustyta ir kepta ant raugintų kopūstų arba kimšta raugintais kopūstais. Žąsį marinuoju su česnakais, druska, kmynais, pipirais, alyvuogių aliejumi ir medumi. Kopūstams pakepinu svogūnus, tada sudedu kopūstus, druskos, pipirų, pilu šiek tiek vandens ir patroškinu truputį. O tada arba į skardą arba į žąsį smile.gif Kimštą kepu kepimo maiše, o jei gabaliukais, tai dengtą folija. Abiem atvėjais pabaigoje praplėšiu ir leidžiu apskrusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 23 gruodžio 2013 - 23:32