QUOTE(Aisy @ 2012 06 22, 13:22)
Sveikutes. Mes liepos pabaigoje krikstysim dukryte. Alytaus Vidzgirio baznycioje uzsakem, bet krikstys tik viena dukrele, ne bendrai visus, kai kitose Alytaus baznyciose. Gal del to, kad penktadieni darom..

Jei Alytaus baznycioje nebutu krikstine vienos, tai butumem i kokia nors kaimo baznytele vaziave. Norim privaciu krikstynu
Po baznycios Kavine uzsisakeme uz Kaniuku tilto kiek pavaziavus. Praitais metais sese dukreles ten sventem, tai man labai patiko.
Fotografe is Kauno uzsisakiau, nes kainos atzvilgiu turbut pigiau gaunasi (uz 250LT+atvaziavimo islaidos). Parasysiu atsuiliepimus po krikstynu

Pasidalinkite kaip jus jau suplanave?
na mes krikstysim pirmo alytaus baznycioj. sestadieni, bus ir kitu vaiku, bet kunigas pasake kad vistiek krikstina visus po viena. kai uzsirasem, buvom paskutiniai, tikiuos tokie ir liksim

po baznycios kiekvienam sveciui iteiksim po balta baliona kad visi kartu paliestu i dangu mintyse palinkeje ko grazaus mano leliai. po kriksto bus seimos fotosesija, o sveciai vaziuos i mano tevu namus. isnuomovom palapine, tad jei geras oras busim lauke - kepsim saslykus ir tt. dideliu iskilmiu neplanuojam, tik jauki seimos svente

didziausia demesi skyriau savo mergytes papuosimui ir fotosesijai seimos - labai noriu graziu nuotrauku. o visa kita - kaip iseis

namus puosim pom pomais ir baltais balionais, viskas bus baltos, pastelines zydros ir zalios spalvos.. tai tiek planu kol kas