Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Alytuje ir jo apylinkėse

Sveikos 4u.gif

Nu va, jau šį savaitgalį atšventėm krikštynas thumbup.gif Buvo nežmoniškai karšta, bet ištvėrėm thumbup.gif Krikštijom pirmo alytaus bažnyčioj, viskas praėjo beveik sklandžiai, išskyrus, kad vaikas nenorėjo krikštytis, vis muistėsi doh.gif lotuliukas.gif Bet nieko - pakrikštijom... Paskui, pas save ant sklypo pasodinom ąžuoliuką (abejojam ar prigis per tokį karštį, bet vis tiek), paskui dar pasifotografavom, nors mazgius jau visai buvo išvargęs unsure.gif
Viską ruošė krikšto mama, žaidimukus, sveikinimus... Vėliau, kas norėjo Tarzanijoj ėjo palaipiot, kiti - šnekučiavomės ax.gif
Viskas praėjo gerai, dabar labai lauksim nuotraukų thumbup.gif

Beje, parodysiu, kokias dovanėles padariau svečiams ir giminėms, gal kam pravers... blush2.gif
Saldainiukai svečiams
user posted image

Rėmeliai giminėms
user posted image
Atsakyti
merginos, kokia kalba sakete gryze is baznycios prie stalo. 4u.gif
Atsakyti
Na mes krikstijom savo mergyte pries metus. Simno baznycioj smile.gif labai patiko, kad nebuvo konvejerio, buvom tik mes vieni, todel visas demesys mums smile.gif iskilminga, prasminga...
Sventem prie Saulio ezero...
Fotografas - Zydrunas smile.gif foto superines, man labai patiko, plius nebrangiai.
Jei kas nores, duosiu kontaktus smile.gif

! 
Skelbimams vieta tik "Skelbimų lentoje".

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 06 spalio 2010 - 07:14
Sveikos,
noriu pasiklausti,gal kuriai is mamyciu krikstynas teko svesti Tarzanijoje ?
koki pasiliko ispudziai? pasidalinikite 4u.gif
Atsakyti
O mes fotografo nesikviesim, bet norim gražių fotostudijoje pasidaryti. Ar įmanomai kur gražiai nusifotografuoti Alytuje?
Atsakyti
QUOTE(tupukas @ 2011 04 05, 11:22)
Sveikos,
noriu pasiklausti,gal kuriai is mamyciu krikstynas teko svesti Tarzanijoje ?
koki pasiliko ispudziai? pasidalinikite 4u.gif

ir man labai įdomu g.gif
Atsakyti
Sveikos!
Gaivinikime temute smile.gif ar sia vasara Alytuj daug besikrikstijanciu? Pabendraukime, kartu paplanuokime 4u.gif as vis dar neapsisprendziu del krikstynu, ar daryt siemet ar ne, nelabai turim ka i krikstatevius kviest unsure.gif jei krikstysim, tai pirmo alytaus baznycioje, kurioje tuokemes smile.gif
Atsakyti
Gaivinam tema drinks_cheers.gif
mes irgi ruosiames krikstui rugpjucio pradzioj. Mastom apie pirmo alytaus baznycia.. Man tai idomu, kokia auka reiktu palikt baznyciai..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2012 06 14, 23:35)
Gaivinam tema drinks_cheers.gif
mes irgi ruosiames krikstui rugpjucio pradzioj. Mastom apie pirmo alytaus baznycia.. Man tai idomu, kokia auka reiktu palikt baznyciai..? g.gif

mes irgi pirmam alytuj krikstinam drinks_cheers.gif
as manau 100 lt turetu uztekt blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes. Mes liepos pabaigoje krikstysim dukryte. Alytaus Vidzgirio baznycioje uzsakem, bet krikstys tik viena dukrele, ne bendrai visus, kai kitose Alytaus baznyciose. Gal del to, kad penktadieni darom.. smile.gif Jei Alytaus baznycioje nebutu krikstine vienos, tai butumem i kokia nors kaimo baznytele vaziave. Norim privaciu krikstynu smile.gif
Po baznycios Kavine uzsisakeme uz Kaniuku tilto kiek pavaziavus. Praitais metais sese dukreles ten sventem, tai man labai patiko.
Fotografe is Kauno uzsisakiau, nes kainos atzvilgiu turbut pigiau gaunasi (uz 250LT+atvaziavimo islaidos). Parasysiu atsuiliepimus po krikstynu smile.gif
Pasidalinkite kaip jus jau suplanave?
Atsakyti
QUOTE(Aisy @ 2012 06 22, 13:22)
Sveikutes. Mes liepos pabaigoje krikstysim dukryte. Alytaus Vidzgirio baznycioje uzsakem, bet krikstys tik viena dukrele, ne bendrai visus, kai kitose Alytaus baznyciose. Gal del to, kad penktadieni darom.. smile.gif  Jei Alytaus baznycioje nebutu krikstine vienos, tai butumem i kokia nors kaimo baznytele vaziave. Norim privaciu krikstynu smile.gif
Po baznycios Kavine uzsisakeme uz Kaniuku tilto kiek pavaziavus. Praitais metais sese dukreles ten sventem, tai man labai patiko.
Fotografe is Kauno uzsisakiau, nes kainos atzvilgiu turbut pigiau gaunasi (uz 250LT+atvaziavimo islaidos). Parasysiu atsuiliepimus po krikstynu smile.gif
Pasidalinkite kaip jus jau suplanave?

na mes krikstysim pirmo alytaus baznycioj. sestadieni, bus ir kitu vaiku, bet kunigas pasake kad vistiek krikstina visus po viena. kai uzsirasem, buvom paskutiniai, tikiuos tokie ir liksim smile.gif po baznycios kiekvienam sveciui iteiksim po balta baliona kad visi kartu paliestu i dangu mintyse palinkeje ko grazaus mano leliai. po kriksto bus seimos fotosesija, o sveciai vaziuos i mano tevu namus. isnuomovom palapine, tad jei geras oras busim lauke - kepsim saslykus ir tt. dideliu iskilmiu neplanuojam, tik jauki seimos svente smile.gif didziausia demesi skyriau savo mergytes papuosimui ir fotosesijai seimos - labai noriu graziu nuotrauku. o visa kita - kaip iseis ax.gif namus puosim pom pomais ir baltais balionais, viskas bus baltos, pastelines zydros ir zalios spalvos.. tai tiek planu kol kas smile.gif
Atsakyti
oba, nezinojau, kad gali krikstyti kelis vaikus is karto blink.gif mes jau uzsirasem pirmo alytaus baznycioj, bet kunigas nieko neminejo.. nu bet mes uzsisakem sekmadieni, tai gal niekas daugiau ir neuzsirasys be musu ax.gif
as taip tingiu prisest prie krikstynu planavimo doh.gif kolkas tik galvoj viskas. mes net neapsisprendziam daryt didesnes ar mazas krikstynas doh.gif ar cia verta issiplest ar ne g.gif
AISY, o kiek jums atseina kavine? jei nepaslaptis? 4u.gif
beje, ar mastot apie dovanas krikstateviams?
Atsakyti