Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 24-ta tema :)

foto galiu ikelti i albuma tik atsiuskite duomenis dar karta nes pamirsau
beje aciu uz "receptus" jau svajoju kaip valgysiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo materiallove: 17 birželio 2010 - 19:24
QUOTE(materiallove @ 2010 06 17, 20:23)
foto galiu ikelti i albuma tik atsiuskite duomenis dar karta nes pamirsau
beje aciu uz "receptus" jau svajoju kaip valgysiu  doh.gif

idek foto is sono irgi ,nes tik tada matos ar pas tave stalciukas yra ar ne. ax.gif ir sukandus dantukus blush2.gif neprasei kiek uz Herbsta riekia moket, arba as prakleidau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 06 17, 20:19)
tai matai tu 3 val. praverkei po vienos dienos, jai dar nepraejus turbut, o as jau taip gyvenu, su normaliai uzejusiais dantimis, plius vienas sonas net daugiau, tai isvadoje dar ir su perkreipta burna jau 3 men. Kaip tau, a? Gal dabar bent tu ant manes nevarysi kaip kai kurios kvaisos cia pastoviai varo doh.gif o kur dar mano dantenu recesija, kai grozio burnoje nei vienoje vietoje iziureti neiseina rolleyes.gif ir kokios man prognozes? pjaustyti gomuri ir lipdyti ant dantu? cia tik D.L. taip viskas paprasta, tik as labai noreciau suzinoti ka ji pati savo dantims ir burnai tokio pasidarius, kad jai viskas cia kaip nusisvilpt paprasta rolleyes.gif nenustebciau, kad daresi minimaliai,nes blogybes patyres zmogus truputi gal svelniau reaguotu i kito problemas ir butu nuosirdesnis

Jusu mandagumo lygis laaaabai aukstas ,tiesiog stulbinamas,jei pati kvaisa gimete,nevadinkite kitu taip,nes as cia kvaisu nematau mirksiukas.gif Labai nemalonu tureti forume piktu zmoniu,jei jums taip patinka reikstis negraziai,tai manau cia ne vietai ateiti ir izeidineti kitas.
Papildyta:
Justyte,aciu,laukiam taves ,gal sugrisk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 17 birželio 2010 - 19:31
ikeliau fotkes,galiu pasakyti kad negalvojau kad sitaip ziauriai dantys atrodo kol nenufotkinau ir nepamaciau
ir herbstas kainavo 2000lt,kazi kiek konsultacijos kainuos ,vel nepaklausiau doh.gif
is sono pas mane stalciaus nera,bet kai ziuri is priekio atrodo kad jis butu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo materiallove: 17 birželio 2010 - 19:35
QUOTE(materiallove @ 2010 06 17, 20:32)
ikeliau fotkes,galiu pasakyti kad negalvojau kad sitaip ziauriai dantys atrodo kol nenufotkinau ir nepamaciau
ir herbstas kainavo 2000lt,kazi kiek konsultacijos kainuos ,vel nepaklausiau  doh.gif

gali paklausti jos, turi gi jos mob mirksiukas.gif nors jei sake kad nedaug kainuos tai nebaisu, kai breketus turesi tai apsilankimas apie 160 kainuoja doh.gif einu foto ziuret bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 06 17, 18:32)
ir herbstas kainavo 2000lt,kazi kiek konsultacijos kainuos ,vel nepaklausiau  doh.gif

ir kas galetu pagalvoti, kad cia blogas sakandis. as tai pamacius galvociau, kad tik breketuku reikia. nes kai sakandis blogas tai buna, kad virsutiniai visiskai uzdengia apatinius dantukus, arba atvirksciai. o cia lyg ir sueina. na bet visokiu atveju buna.

man tas pats buvo. ir siaip galvojau, kad tvarkyti reikia dantis. bet pries breketus dariaus nuotraukas dantu is visu pusiu, tai ziurejau ir savo akim patiketi negalejau, kad taip baisu doh.gif nuotraukos ziauriai isryskina visus trukumus.
Atsakyti
Kaskasrt cia uzsukus pamatau vis nauja grazia sypsena, mergaites jus nuostabios thumbup.gif tai tikrai suteikia optimizmo 4u.gif
Atsakyti
[quote=ajaja,2010 06 17, 20:39]
ir kas galetu pagalvoti, kad cia blogas sakandis. as tai pamacius galvociau, kad tik breketuku reikia. nes kai sakandis blogas tai buna, kad virsutiniai visiskai uzdengia apatinius dantukus, arba atvirksciai. o cia lyg ir sueina. na bet visokiu atveju buna.

vat zinok jis ir buvo blogas bet dabar atitempe apatini zandikauli prie pat virsutinio ir atrodo kad viskas gerai..
Atsakyti
beje, del vaizdo, tai nera taip labai baisu. na kai taip prasiziojus tie varztukai is sonu prie apatiniu dantuku matosi ir tiek. o kiek ten to aparato viduj gi niekas nezino ir nemato. tik tiek, kad tu pati zinai ir jauti ta dideli aparata ir vaizduotej piesi baisumus visokius ir isivaizduoji kad ten atrodo viskas 1000kartu blogiau negu istikruju yra.
o kai susiciaupi tie varztukai islenda is lupu, ar nea?
Atsakyti
ajaja jie neislipia bet matosi per oda kad isireze yra. na o stalcius manau matosi kai sukandu ir suciaupiu lupas,ryt jei netingesiu pasifotkinius,siandien nebera jegu jau
Atsakyti
to materiallove, as taip ir pagalvojau kad anksciau buvo kt, o dabr su herbstu atrodo kad viskas ciki su sakandziu ax.gif aisku kaip buvo neturi foto? as tai pasidariau. ax.gif o foto kur uzsiciaupus neturi blush2.gif bet gi ant foto tu special isiziojei, o jei natural kalbi, sypsais tai jie netiap matos man atrodo ax.gif
Atsakyti
Svajaa, labai grazus dantukai thumbup.gif
Man kazkaip ziuriunt i foto ir tas ploksteles ant antspaudu pas gydytoja gyvai, atrodo, kad jos daug patogesnes nei kapos blush2.gif Jos daug plonesnes, pritaikytos tiksliai tiksliai pagal dantis... O kapa stora, liezuvi reikia itraukt, nes netelpa normalioj pozicijoj isidejus... Va cia tai fefefefefe wacko.gif
Atsakyti