Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 24-ta tema :)

del valgio biggrin.gif man kadangi buvo baisus stresas jog galiu numest svorio tai kas vakara vaziuodavau i MC cyzburgeriu valgyt biggrin.gif ju ten kramtyt daug nereikia biggrin.gif apglamzai ir susivalgo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degtine: 19 birželio 2010 - 15:49
Netrugdo netrugdo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 19, 16:51)
Netrugdo netrugdo lotuliukas.gif

as labai tikiuosi lotuliukas.gif nes draugui bus dvigubas sokas visu pirma pamatyt su breketais, o jei dar ir buciuotis bus sunku lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuotrauka skolinta bet noriu parodyti kaip man buvo pries herbsta ir po.
user posted image
sita mergina nesioja herbsta kaip suprantu apie puse metu ir sitaip dabar atrodo.. jezau kaip as baiminuos kad mano veidas negraziai atrodo,tikiuos per tas dvi savaites transformuosis i geraja puse
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 06 19, 18:28)
Nuotrauka skolinta bet noriu parodyti kaip man buvo pries herbsta ir po.
user posted image
sita mergina nesioja herbsta kaip suprantu apie puse metu ir sitaip dabar atrodo.. jezau kaip as baiminuos kad mano veidas negraziai atrodo,tikiuos per tas dvi savaites transformuosis i geraja puse

o tai tau tipo nergazus jos new veidas? tavo situacija panasi i jos, mano tai panasi ax.gif
Atsakyti
mano situacija ir tokia,o veidas tai tikrai grazus. tuoj surasiu foto kuri atspindi mano dabartine isvaizda
Papildyta:
atsidarykit sita http://www.google.lt...e...q=&gs_rfai=
tada atidarykite ta pati pirma (The Herbst Appliance) ir kai atsidarysit faila ta START nuotrauka grynai kaip as. matau kad pasikeisti turi bet bleeeemba nenoriu laukti metu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 06 19, 18:47)
mano situacija ir tokia,o veidas tai tikrai grazus. tuoj surasiu foto kuri atspindi mano dabartine isvaizda
Papildyta:
atsidarykit sita http://www.google.lt...e...q=&gs_rfai=
tada atidarykite ta pati pirma (The Herbst Appliance) ir kai atsidarysit faila ta START nuotrauka grynai kaip as. matau kad pasikeisti turi bet bleeeemba nenoriu laukti metu  verysad.gif

o *** dabar suprantu apie koki tu stalciu kalbi. nu nzn kt pana sake kad jai jau po 2 sav vaizdas pagerejo drinks_cheers.gif o tau kai uzdejo Herbsta tau iskarto toks vaizdelis gavosi? doh.gif geriau tu namuose su kauke nevaiksciok, greiciau priprasi prie saves, nes vistiek nuo zmoniu nepabegsi.
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2010 06 19, 12:12)
apie dantenu smile.gif yra toks dalykais kaip dantenu recesija.. pradeda nuoget dantenu saknys..

blink.gif cia del breketu uzdejimo, ar kitu priezasciu?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 06 19, 18:56)
o *** dabar suprantu apie koki tu stalciu kalbi. nu nzn kt pana sake kad jai jau po 2 sav vaizdas pagerejo  drinks_cheers.gif  o tau kai uzdejo Herbsta tau iskarto toks vaizdelis gavosi?  doh.gif  geriau tu namuose su kauke nevaiksciok, greiciau priprasi prie saves, nes vistiek nuo zmoniu nepabegsi.

jo is karto toks ir gavosi,negaliu as vaiksciot be tos kaukes,laukiu nesulaukiu kol prabegs bent savaite. kaip matom tam berniukui situacija pagerejo ir graziai atrodo tai tikiuos ir man taip bus
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 06 19, 19:04)
jo is karto toks ir gavosi,negaliu as vaiksciot be tos kaukes,laukiu nesulaukiu kol prabegs bent savaite. kaip matom tam berniukui situacija pagerejo ir graziai atrodo tai tikiuos ir man taip bus

tai kad bus tai cia 100 proc. kt negali but. 4u.gif
kaip sekas valgyti? lb skauda zandikauli, vaistus geri nuo skausmo?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 06 19, 19:10)
tai kad bus tai cia 100 proc. kt negali but.  4u.gif
kaip sekas valgyti? lb skauda zandikauli, vaistus geri nuo skausmo?

bet tu islauk man doh.gif
valgyt vis dar sunkiai,nesugebu kramtyt,tai su priekiniais smulkinu biggrin.gif o vaistu nereikia,neskauda sitaip. is vis tas skausmas ne skausmas o tiesiog nepatogumas burnoj.. nieko baisaus ..
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 06 19, 19:12)
bet tu islauk man  doh.gif
valgyt vis dar sunkiai,nesugebu kramtyt,tai su priekiniais smulkinu biggrin.gif o vaistu nereikia,neskauda sitaip. is vis tas skausmas ne skausmas o tiesiog nepatogumas burnoj.. nieko baisaus ..

nesake tau D.L. garsiai laikrasti arba zurnala skaityti? kad ismoktum kalbeti su jo? kaip su jo dantukus valyt?ziauriai nepatogu?
Atsakyti