Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

Gal žinote, kokios firmos turi violetinių tušų?
Žinau YSL, Givenchy, Artdeco, Make up Forever...Kas dar?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 07 05, 20:14)

Dar berods, jei neklystu, turi Essence firmos (nebrangus tušas, gal apie 9 litus kainuoja). Jo pirkti būna Eurokos parduotuvėlėse.
Atsakyti
O gal kas nors galėtų parekomenduoti kokį nors nebrangų, bet gerą vandeniui atsparų tušą? smile.gif
Ačiū!
Atsakyti
pagyriau neseniai Rimmel 1-2-3 Looks tusa ir dabar ateinu ispeikti.
Viskas buvo gerai pradzioj, nes nekraudavo koses ant blakstuciu, bet pats tusas... jei kas Rimmel Sexy Curves Waterproof bandet, zinosit apie ka kalbu... tepasi labai sausai, blakstienos atrodo sausos. jei kazka aktyvaus nuveiki, matai, kad naturalios blakstienos ant galiuku sviecia, tad jis kazkaip stebuklingai be pedsaku nubyra. dazo tikrai neblogai, bet tas sausumas tiesiog biesina. Grisiu prie MF False Lashes ir Rimmel Volume XXL raudono, nes jie man patys paciausi. vienintelis 1-2-3 pliusas, plaunasi labai lengvai, viskas gabaliukais, neismozoja visu paakiu.
Atsakyti
kazkaip nusivyliau Lancome Hypnose ..man jis netankina..
Atsakyti
ar LT yra pirkti tokių?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2010 07 11, 00:01)
ar LT yra pirkti tokių?

user posted image

yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 06 29, 10:22)
Man anksciau visi tusai tepdavo vokus, kol nepradejau naudoti primerio seseliams - dabar tokiu problemu nebera  thumbup.gif

Primerį naudoju retai, nes ir šešėlius naudoju retai. Be to, mano vienas iš reikalavimų tušui, kad pasidažyčiau labai greitai, rytais vis neturiu laiko biggrin.gif tai su praimeriu teptis irgi nėra kada. Visa laimė, jog yra tušų, kurie ir be nieko neteplioja vokų ir paakiųsmile.gif

QUOTE(Neila+69 @ 2010 07 02, 14:15)
koki patartumete geriau rinktis tusa masterprice max ar MF Lash extension effect ?
noriu ilgu ilgu ir storu blakstienu,bet nesulipintu.man svarbiau gal ,kad labiau ilgintu,nes vistik ant virsaus pateplioju falshe lash tuso,bent jau sepetukas lb graziai issukuoja blakstienas

Vienareikšmiškai MasterpieceMax. Nes su su Lash Extension ko gero ir po 10 sluoksnių nepavyktų išgauti storų blakstienų doh.gif Kai turėjau jį, naudodavau nebent savaitgaliais arba labai neturėdama ką veikti, dažydavau trim sluoksniais, tada visai padoriai atrodydavo, bet vargo daug, o ir efektas nebuvo stulbinantis. Jis labiau natūraliai dažo- tik pajuodina ir kiek pailgina blakstienas, ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 07 13, 00:04)
Primerį naudoju retai, nes ir šešėlius naudoju retai. Be to, mano vienas iš reikalavimų tušui, kad pasidažyčiau labai greitai, rytais vis neturiu laiko biggrin.gif tai su praimeriu teptis irgi nėra kada. Visa laimė, jog yra tušų, kurie ir be nieko neteplioja vokų ir paakiųsmile.gif

Primeri galima naudoti nebutinai su seseliais biggrin.gif As ir retai kada juos tepuosi, bet primeri - visada, jei jau randat laiko tusu pasidazyti, rasit ir 30 s primeriui mirksiukas.gif Bet aisku, geriausi tusai tie, kurie netepa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 07 05, 20:14)

:)netaip nuskaiciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 13 liepos 2010 - 08:33
QUOTE(Sunreja @ 2010 07 13, 07:22)
Primeri galima naudoti nebutinai su seseliais  biggrin.gif  As ir retai kada juos tepuosi, bet primeri - visada, jei jau randat laiko tusu pasidazyti, rasit ir 30 s primeriui  mirksiukas.gif  Bet aisku, geriausi tusai tie, kurie netepa  rolleyes.gif

Žinau, bet man ryte kiekviena minutė brangi (pusė taip pat) lotuliukas.gif Todėl ir sakau, kad gerai, jog yra tušų, kurie neteplioja. Tik gaila, jog ne visi, kurie norėčiau, kad neteptų biggrin.gif Pvz. labai labai patiko tušas Artdeco All in One Mascara- blakstienas padaro tiesiog tobulas- ilgina stipriai, storina, tankina, nelipdo, tik tas vienintelis minusas, kad tepa doh.gif

---
Mačiau, kad šį mėnesį PE visiems MF tušams 30% nuolaida, reikės mylimuką MasterpieceMax prigriebt (dabar arba visai nesidažau, kai toks oras, arba naudojau minėtąjį Artdeco) ax.gif
Atsakyti
4u.gif Gal butu nuomoniu apie si Lorealio? Noriu isbandyti kazka naujo, nes jau MF naudoju gal 3 -4 metus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti