Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Incredible Me @ 2010 08 06, 16:02)
2000calorie labiau tankino ax.gif 

as nepatenkinta 2000 cal, man kaip tik jis tankina zymiai maziau, negu masterpiece max ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 08 06, 09:41)
IR AS DABAR NAUDOJU fALSE LASHES max factor,tikrai nieko ipatingo, kad pridazyti reikia ilgokai zaisti... Domina atsiliepimai apie Loreal million lashes arba collagen, arba voluminuos.Kazkaip esu nusistacius pries maybelline tusus po to,kai nusipirkau volume express ir jis man trupejo ant paakiu (naujas)doh.gif

Loreal collagen tikras ššš. user posted image
Loreal volominous user posted image
geresnis, tačiau reikia ilgai žaisti kol tušas naujas.
Man labiausiai patiko šie:
user posted image
user posted image
Papildyta:
Šitas labai gražias blaks. padaro, tik reikia poros dienų prie šepetėlio priprasti:
user posted image
šitas
"lash extreme" padaro barbiškas blakst. tik tepa daug masės, todėl turiu daug nubraukyt, gal kai apdžius bus lengviau g.gif
user posted image
Atsakyti
Man geriausi Diorshow ir 2000calorie. Loreal isvis negaliu pakest, kiek bandziau, tiek nusiviliu. Maybelline viena bandziau (ta zaliai ruzavoj pakuotej) ir daugiau nebenoriu.
Atsakyti
Man šitie maybelline buvo tikrai nekas:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 08 06, 23:00)

Šitas labai gražias blaks. padaro, tik reikia poros dienų prie šepetėlio priprasti:
user posted image

drinks_cheers.gif tikrai neblogas. ne vieną jau sunaudojau.
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2010 08 06, 23:27)
drinks_cheers.gif tikrai neblogas. ne vieną jau sunaudojau.

Aš dar ir vandeniui atsparų papirkau, bet pastebėjau, kad akis labai jautrina, pradeda ašaroti g.gif

user posted image
Atsakyti
Pagaliau priejo eile MF False Lashes... Isbandziau si ryta doh.gif Nu nzn, is kur tos reklamos tokios, nes nieko panasaus nepadaro blastienoms schmoll.gif Eilini karta plastmasinis sepetelis nuplonimo kiekviena blakstiena ir gavos ilgos ilgos, kai man reikejo storinimo doh.gif Nzn, nesamone kazkokia... Ziuresim, kaip islaikys iki dienos galo... unsure.gif
Atsakyti
Reklamas daro su dirbtinem blakstienom
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2010 08 08, 11:53)
Reklamas daro su dirbtinem blakstienom

As tikrai tikejaus bent jau tankinimo, bet visiskai nulis verysad.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas zino kaip atskirti lancome tusus ar orginalus? tiksliau hypnose
Atsakyti
QUOTE(Monika* @ 2010 08 08, 19:24)
sveiki, gal kas zino kaip atskirti lancome tusus ar orginalus? tiksliau hypnose

Tokiems klausimams yra sukurta tema, jei turi nuotrauka, ikelk, atsiras pataranciu manau drinks_cheers.gif o gal is jau ikeltu foto atpazinsi, temoje tikrai buvo diskutuota apie hypnose tusa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 08 rugpjūčio 2010 - 18:49
QUOTE(Etama @ 2010 08 08, 19:49)
Tokiems klausimams yra sukurta tema, jei turi nuotrauka, ikelk, atsiras pataranciu manau drinks_cheers.gif o gal is jau ikeltu foto atpazinsi, temoje tikrai buvo diskutuota apie hypnose tusa

aciu 4u.gif
Kas ismano labai noreciau komentaru. Idejau foto:
http://www.supermama...?...10361&st=84
Atsakyti