Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(*moon* @ 2010 09 17, 15:57)
Man irgi jis labai patiko  thumbup.gif Bet man tai greitai isdziudavo  doh.gif

o per kiek laiko mazdaug? as seip tusa naudoju koki karta i savaite blush2.gif tai tikiuosi kad neisdzius per koki menesi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 09 17, 15:32)
Siendiena isbanddziau savo naujaji tusa user posted image labai graziai padaze blakstienas, pailgino patankino, uzriete. o gal kas zino ar jie greitai isdziuna ?

Aš tokį pirkau gal prieš metus,naudojau ne kiekvieną dieną.Nepatikėsit,bet dar neuždžiuvo ir iš bėdos galima būtų pasidažyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 06 04, 13:06)
mergytes, turiu klausima smile.gif kuri is jusu yra bandziusios Make up for ever " Smoky lash" ? kokie atsiliepimaj? gundo mane jisaj labaj, nes kiti sios firmos produktai tiesiog  wub.gif

pagaliau ir pas mane priejo tam tusui eile, kol kitus uzbaigiau biggrin.gif atsiliepimai kuo puikiausi, netrupa, ilgina iki debesu, dar riecia ir tankumo duoda, zodziu myliu ji dabar wub.gif ir kas man labai patinka, kad pasidazius juo, einu sportuoti ir jis puikiai issilaiko, netrupa, nenubega ir nejuodina paaikiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 18, 10:01)
pagaliau ir pas mane priejo tam tusui eile, kol kitus uzbaigiau biggrin.gif  atsiliepimai kuo puikiausi, netrupa, ilgina iki debesu, dar riecia ir tankumo duoda, zodziu myliu ji dabar wub.gif  ir kas man labai patinka, kad pasidazius juo, einu sportuoti ir jis puikiai issilaiko, netrupa, nenubega ir nejuodina paaikiu smile.gif

Gal galetum su kitais megintais palyginti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 09 18, 13:49)
Gal galetum su kitais megintais palyginti? smile.gif

daug meginta rolleyes.gif panasumu turi su masterpiece max, tigriniu HR.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 18, 10:01)
pagaliau ir pas mane priejo tam tusui eile, kol kitus uzbaigiau biggrin.gif  atsiliepimai kuo puikiausi, netrupa, ilgina iki debesu, dar riecia ir tankumo duoda, zodziu myliu ji dabar wub.gif  ir kas man labai patinka, kad pasidazius juo, einu sportuoti ir jis puikiai issilaiko, netrupa, nenubega ir nejuodina paaikiu smile.gif

Vajei kaip fainai apraset - net nepatikeciau, kad cia tas pats tusas. Bandzius esu ji, tai man labai nepatiko - tepe, lengvai nubeginejo (apie sporta su juo ne neisivaizduoju). Ziauriai nepatikes tusas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 18, 15:42)
Vajei kaip fainai apraset - net nepatikeciau, kad cia tas pats tusas. Bandzius esu ji, tai man labai nepatiko - tepe, lengvai nubeginejo (apie sporta su juo ne neisivaizduoju). Ziauriai nepatikes tusas  doh.gif

nu va, o man kaip tik atradimas ir vykes pirkinys biggrin.gif gal koki pasenusi buvai nusipirkus, nes ka jau ka - bet sporto trefke atlaiko puikiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 18, 23:44)
nu va, o man kaip tik atradimas ir vykes pirkinys biggrin.gif gal koki pasenusi buvai nusipirkus, nes ka jau ka - bet sporto trefke atlaiko puikiai bigsmile.gif

Pirkau kai buvo katik pasirodes ir pirkau internetu is Sephoros, tai tikrai nei pasenes, nei prasuktas. Siaip kiek pamenu isvis labai skystas buvo ir lipino - gal reikejo leist padziut jam, bet tuo metu toks nevykes pirkinys pasirode.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 19, 00:59)
Pirkau kai buvo katik pasirodes ir pirkau internetu is Sephoros, tai tikrai nei pasenes, nei prasuktas. Siaip kiek pamenu isvis labai skystas buvo ir lipino - gal reikejo leist padziut jam, bet tuo metu toks nevykes pirkinys pasirode.

maniskis visai neskystas, turi tos tokios koses, bet ji nekraunama gabalais ant blakstienu, bet graziai pasiskirsto rolleyes.gif
Atsakyti
ateinu su atsiliepimais ilgiau panaudojus siuos tusus 4u.gif
Urban Retreat Top & Bottom Mascara
urban retreat
tai labai patiko sis tusas, graziai padazo ir virsutinias ir apatinias blakstienas, graziai patankina pailgina blakstienas, nenutrupa, netepa, neprikrauna perdaug tuso, nu zodziu thumbup.gif
Prestige My Biggest Lashes
user posted image
o situo nusivyliau verysad.gif , ispradziu jis man labai patiko, graziai padaze, o dabar kazkokia kose pasidare, gumuliukus palieka ant blakstienu, daug tuso prikrauna ant blakstienu, blakstienos tokios sunkios jauces, nu zodziu kazkokia nesamone doh.gif , daugiau nepirksiu jo schmoll.gif
Atsakyti
user posted imagear sis kamnors patiko?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 09 19, 17:06)
ar sis kamnors patiko?smile.gif
nepaliko ispudzio, o ir greit baigesi, tiek geltonas, tiek sis
Atsakyti