QUOTE(egzotikaa @ 2012 01 09, 17:27)
gal kas galetumete aiskiau paaiskinti, visai noreciau ir as pasigaminti toki idara riesuteliams, tik nelabai suprantu.... tai ta skardini indeli nepradaryta pastatote i vandeni (turi apsemti, kiek indelio) ir verdate 2 val ant ugnies ar as ne taip cia supratau
saldus kondensutas pienas tri buti?
Ne manęs klausiat,bet galiu padėt

taip,reikia tiesiog įdėti skardinę į puodą,užpilti vandenių ir pastatyti virti,svarbu nuolat prieiti ir pripilti vandens,nes per dvi valandas virimo jis tikrai išgaruos

dar esu girdėjusi,kad negalima atidarinėti karštos skardinės,neva viskas išsitaško ją atidarius,šauna į orą,bet negaliu patvirtint
Manau taip,turi būti saldintas,nes su nesaldintu nebus saldu tiesiog