QUOTE(Nirida @ 2010 06 16, 15:55)
su filtrais jis man ko tai sunkai pasiskirsto ant odos, panasiai, kaip kazkuri mergina rase, apie nuo saules krema, kad sunkiai isigeria, dar priedo jis toks baltas gavosi, lyg su kreida sakyciau butu kremas
kad natūralūs visi tokie, sakyčiau viskas norma

Dėl to sunkesnio pasiskirstymo ir renkuosi losjono tipo apsaugą, nes kremas man būtų per sunkus ir pernelyg nepatogus
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 16, 16:11)
ji daug turi
dabar jau net nezinau.. kai paskaiciau cia atvejus apie UT sampunus, argital kremus.. dar merginu tyrimus (kad visokie negerieciai sparciai dauginas ju gamintose priemonese dar gerokai pries pelesio susidaryma),
man pats nepatikimiausias dalykas yra tie testeriai parduotuvėse, kuriuos bet kas gali čiupinti, vartyti, tepliotis. Nekalbu, kad net ir dekoratyvinę geriausiu atveju prisiversčiau tepti kur nors ant plaštakos, tik jau ne ant veido: odos, akių, lūpų. O kai ateini į parduotuvę, nučiupinėjusi bent jau transporto turėklus, durų rankenas ir lendi prie kokio Argital kremo pažiūrėti, tai man atrodo, kad tada sunku būtų kaltinti kremą
apie Urtekram nieko negaliu pasakyt - nebuvo man jie niekad įdomūs, tai ir sudėčių nežiūrėjau

Gal jie ten kokių miltelių prideda, kokių vandeninių ištraukų pripila, kad rūgsta?
apie savos gamybos kremus irgi turiu savo nuomonę

Pvz. Kvapų namuose propaguojamas minimalizmas: kuo mažiau visokių konservantų, tuo geriau. Na ir pvz. pasidaromas kremas su rozmarinų CO2, E ir GSE. Tai kiek toksai, tavo nuomone, gali atlaikyti?
kai gaminama pramoniniu būdu, tai dedami bent keli konservantai, atsižvelgiant į jų poveikį: ką jie konkrečiai veikia ir kaip. Gal kažkur susidubliuoja, bet visas spektras tikrai platesnis išeina. Būkim biednos, bet teisingos - konservantų tikrai nesistengiam į savo kremukus prikrauti apsčiai

Todėl nenuostabu, kad jie jautrūs ir pelyja