na as ir manau, kad ne nuo begimo ten jos pas mane, matyt, nebuvau uzmacius anksciau
galiu drasiai begiot
QUOTE(saidutea @ 2010 07 13, 11:38)
o kiek tu dabar išbėgi? ar senai bėgioji?
aš dabar tai laiko neskaičiuoju, kai bėgu, kiek ištempiu tiek ir bėgu. Bet reikia nuiminėt laiką ir taip didint apkrovas
aš dabar tai laiko neskaičiuoju, kai bėgu, kiek ištempiu tiek ir bėgu. Bet reikia nuiminėt laiką ir taip didint apkrovas
Bėgioju nuo praėjusios vasaros gegužės, bet žiemą dariau pertrauką, šiais metais jau 6-8km stabiliai kaskart, tik pačioje pradžioje pirmus kartus 2-4km bėgau
QUOTE(saidutea @ 2010 07 13, 09:38)
Mergaitės kurios ilgai bėgat, po kiek laiko pajutot rezultatus? ar numetėt svorio? Man tai nereikia daug numest, kokius tris kg būtų gerai. Ir vakare stengiuos nevalgyt 
aš tai nieko beveik nepajutau, svoris nenukrito (na gal kokiu 1kg vidutiniškai mažiau rodo), bet aš mitybos visiškai neriboju, valgau ką noriu ir kiek noriu, o beto ir anksčiau sportuodavau, bet nebėgiojau, o kitaip, tai gal organizmui ir nebuvo didelio pokyčio dėl to
QUOTE(sapetrausk @ 2010 07 13, 14:10)
Mergaites, norejau paklaust ar nuo begimo galejo atsirast striju ant blauzdu
nzn ar anksciau ju tiesiog nebuvau pastebejus ar cia del begiojimo jos galejo atsirasti
nedideles, vos kelios, ale vistiek...
man tai šiaip tos blauzdos bėgiojant padidėjo labai
QUOTE(bamba @ 2010 07 13, 18:44)
man tai šiaip tos blauzdos bėgiojant padidėjo labai
na, kadangi tu bėgioji dar visai neseniai, tai aš galvoju, kad susitrauks tau tos blauzdos.
Man taip būna, kai po ilgo laiko (po pusmečio kokio) pradedi sprortuoti, tai gerokai kojų apimtis padidėja, nors raumenų ir nesimato
o pernai bėgiodama aš numečiau apie 4-5kg. Bet šiemet vasarą tie kg daugiau nekrenta. Nors ir žiemą nebuvau nustojus bėgioti visiškai. Tik daug rečiau bėgdavau.
QUOTE(linnn @ 2010 07 13, 16:53)
na, kadangi tu bėgioji dar visai neseniai, tai aš galvoju, kad susitrauks tau tos blauzdos.
Man taip būna, kai po ilgo laiko (po pusmečio kokio) pradedi sprortuoti, tai gerokai kojų apimtis padidėja, nors raumenų ir nesimato
o pernai bėgiodama aš numečiau apie 4-5kg. Bet šiemet vasarą tie kg daugiau nekrenta. Nors ir žiemą nebuvau nustojus bėgioti visiškai. Tik daug rečiau bėgdavau.
na aš irgi tikiuosi, kad bent nebedidės tos blauzdos
aš iki bėgimo baseine plaukiojau, tai ten blauzdom 0 apkrovimo, dar kartais į aerobiką nueidavau,, bet ten labiau šlaunim, presui buvo... O bėgant tai blauzdas kaip reikiant pajutau, iki šiol užmigusios buvo matyt
4-5kg tai daug
ne, su mityba nieko nedariau. Bet jau matau, kad reikia daryti, nes toliau jau nekrenta
.
O žiemą bėgdavau bet kokiomis dienomis, ar sninga, ar šaltukas spaudžia. Nes bėgdavau Laisvės alėja, o ten sniegas nuvalytas
.
Nors, pagalvojus, jei per dieną prisnigtų labai daug, o nuvalytų tik siaurus takelius, tai nežinau, kaip daryčiau
.
O žiemą bėgdavau bet kokiomis dienomis, ar sninga, ar šaltukas spaudžia. Nes bėgdavau Laisvės alėja, o ten sniegas nuvalytas
Nors, pagalvojus, jei per dieną prisnigtų labai daug, o nuvalytų tik siaurus takelius, tai nežinau, kaip daryčiau
QUOTE(linnn @ 2010 07 13, 16:20)
o gersi sustojus?
Aha.
Šiandien tuo metu, kai man reikėjo keltis bėgti, lauke lijo kaip iš kibiro ir dar kažkur toli perkūnija griaudėjo. Tai ir neišbėgau
Aš irgi nebėgau šiandien, nors labai per lietų mėgstu bėgioti, nes naktį beveik nemiegojau
O as vakar begau per lietu. Labai patiko... Ir pagaliau vel isbegau savo 7 km. Man nuo geguzes men iki dabar nukrito 3 kg ir sustojo.
QUOTE(linnn @ 2010 07 14, 06:24)
ne, su mityba nieko nedariau. Bet jau matau, kad reikia daryti, nes toliau jau nekrenta
.
.
.
tai gal nekrenta, nes pasiekei natūraliausią sau svorį? Gal ir nereikia daugiau mest... mano supratimo 4kg jau yra nemažai
aš tai norėčiau bėgiot ir žiemą, tik nežinau kaip seksis.. šaltis ir sniegas netaip gasdina, kaip tamsa. Prieš darbą tamsu, po darbo tamsu... bijosiu tiesiog
QUOTE(thrilling @ 2010 07 14, 06:36)
Šiandien tuo metu, kai man reikėjo keltis bėgti, lauke lijo kaip iš kibiro ir dar kažkur toli perkūnija griaudėjo. Tai ir neišbėgau 
aš kažkaip stebuklingai spėjau iki lietaus prabėgt, tik namo įžengiau ir pradėjo lyt
QUOTE(Leblon @ 2010 07 14, 22:13)
aš ką tik po bėgimo.
nebuvo nei karšta nei tvanku.
išbandžiau naują shock absorber liemenėlę. tikėjausi iš jos daugiau..
nebuvo nei karšta nei tvanku.
išbandžiau naują shock absorber liemenėlę. tikėjausi iš jos daugiau..
O kokio stebuklo tikejotes?