[quote=Linutas,2010 06 11, 15:07]
2. StooooooP! dabar paskaityk dar kart, ka cia parasei. Ar tikrai sutinki tu su tuo? Tu turi vaikuti - turi dziaugtis juo be jokiu islygu ir dekavoti Dievuliui, kad viena suneli nors turi.
Dabar ka as tureciau dayti, kai neturiu nei vieno? Bet nesu zliumbusi, ir netgi kitas drasiai guodziu. O priezastis tu jau parasei, gal but veikia ir svetima aplinka. Taigi, nosi aukstyn, tu pati geriausia mama vienam savo vaikuciui, ir jei nores, pas jus ateis ir dar vienas stebukliukas!
[/quote]
cia pritariu 100% dziaukis kad D tau bent viena dave...dziaukis ir mylek begalo...kad mums kai kurioms benp vieno sulaukt....
siaip tai kalbant apie personala tai as pusmeti pries LP buvau turejus kita operacija gulejau chirurginiam skyriui tai ten personalo nera ko lyginti su gin skyrium ten daug atidesnes seseles buvo...isivaizduokit mane po LP ziauriai pykino tai gerai kad vyras salia buvo nes
vemiau tai ziauriai nespejo palu keist man jis o sesutes tik atnese bliuduka ir isejo ir viskas tada kiek veliau tesugebejo ateiti ir suleisti i laseline vaitu kad nepykintu.
tiesa...blin man kazkaip baisu jau mergyt mane kaip ir kazkuria mergyte jau nerimas ima kad as netiksa...na db jau gerai viskas vyras biski man proto ikrete...bet siaip baisu nes vel jauciu kai kuriuos endo pozymius labai bijau kad ji tik vel neatsigaudinetu juk tai mazai laiko praejo....tiesa man atsivilko valkatos nelauktos...tai taip gimda tempia...atrodo kad ten tos zaizdos laupytosi kur pridegino bet jau kuris laikas

turejo jau nubyret tie sasiukai
o kuo jus ta joda nuo saves valet, visus drabuzius terlioja ??
[/quote]
tas brudas susigers kazkiek siaip paskui jis lengviausiai nusipraus..
[quote=Ingutevi,2010 06 13, 10:36]
Sveikutes

vis skaitau si skyreli

juk turbut daugiausiai sio skyrelio procedurai, galiu dekoti uz savo dziaugsma

tik rasyt retai parasau, bet si karta ptivalau ikisti savo trigrasi
Na ir ta proga visoms visoms paciaudesiu apcyyyyyyyyyyyyyyyyy
Gaudykit, tikrai bus visoms
[/quote]
jetus kaip smagu matyti seniai bematyta musu nestuke!!!!skaitai ir dziaugiesi kad musu skyrelio dalyve jau turi stebukliuka pilveli...Dieve kaip smagu ir gera...linkiu kuo daugiau sveikatytes!!!!aplankyk karts nuo karto mus cia