QUOTE(loorena @ 2010 06 21, 12:33)
Tai man Elena, kaip ir tau

Visi tie patys pozymiai. O kiek dienu tau taip? Man pilva ir nugara skaudejo 12c,d, o
papukai pradejo skaudet 13 ir 14c.d. Kazkaip keista del to PMS, kaip ir ankstoka dar,,,juk tik ciklo vidurys
Taip, Ice tea,,,,mudvi su Elena po LP patapom tikrom MOTERISKEM
man nuo 10 сd kai prasideda visokie negalavimai, kurie daugiau mažiau pasireiškia, tai tik po mmm baigias...
QUOTE(Tino @ 2010 06 21, 22:00)
nu žinok, aš ne medicininio išsilavinimo, bet jau irgi suprantu, kad jis teisus: yra pasėlio tyrimas, kur ieško visokių zarazų, o yra spermograma, kur suskaičiuoja spermatozoidus ir žiūri jų judėjimą, t.y. tiria jos kokybę.
Taigi viskas, ką čia parašė, TIESA

nemaišyk šitų tyrimų
Pritariu
tikrai nereikėtų painioti dviejų tyrimų, be to susilaikymas yra 2-3 dienos spermogramai ir pristatyti reikia per pusvalandį, o dėl pasėlio, tai susilaikymas įtakos tyrimui neturi reikšmės, nes tikiamos bakterijos. Tai tu, mergyt išsiaiškink kokio tyrimuko reik TB ir tada rašyk nepainiodama terminų, nes oi kiek maišalynės galima pridaryt supainiojus ir kiek pinigų balon išmesit per savo nežinojimą. Yra temučių apie vyriškus tyrimus, pasiskaitinėk ten, kad įsitikintum, ko jums reikia ir kaip geriau daryt

Sėkmės !