Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(lauraz5 @ 2010 07 09, 20:11)
taigi tikrai neliudek ir tikek kad viskas bus gerai..

O kas man belieka, tai ir tikiu rolleyes.gif Šiaip labai norėčiau, kad iki tos laparoskopijos kaip nors užkibtų ax.gif Gi būna stebuklų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 07 09, 21:14)
O kas man belieka, tai ir tikiu  rolleyes.gif  Šiaip labai norėčiau, kad iki tos laparoskopijos kaip nors užkibtų  ax.gif  Gi būna stebuklų  bigsmile.gif

tai sakau kad cia buvo pas mus viena mergyte kuri lauke LP o paskui paaiskejo kad ji laukiasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif pries pat LP ot cia tai stebuklas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos! ir aš jungiuosi prie jūsų. Ketinu darytis laparoskopiją ir aš. Kaip jau kažkas minėjo, bijau narkozės ir t.t., bet kadangi jau daugiau kaip 2 metai nieko nesigauna, vis tiek reikia imtis priemonių... Beje, ką sakote darbe vadovams, kai ruošiatės tokiai operacijai. Mano mažas kolektyvas, o vadovė tokia cekavna ir baisiai bijo, kad vaikų neprisidaryčiau, nes pati žada eiti į dekretą g.gif Tai įsivaizduoju, kaip turėsiu sukurti kokią tinkamą istoriją, nes turbūt numirs iš smalsumo. Kiek laiko paprastai nedarbingumą gaunat? Beje, ar sakotės darbe, kad nesusilaukiat leliaus?
Atsakyti
QUOTE(Citrinukas @ 2010 07 09, 20:22)
Beje, ką sakote darbe vadovams, kai ruošiatės tokiai operacijai. Mano mažas kolektyvas, o vadovė tokia cekavna ir baisiai bijo, kad vaikų neprisidaryčiau, nes pati žada eiti į dekretą  g.gif  Tai įsivaizduoju, kaip turėsiu sukurti kokią tinkamą istoriją, nes turbūt numirs iš smalsumo. Kiek laiko paprastai nedarbingumą gaunat? Beje, ar sakotės darbe, kad nesusilaukiat leliaus?

Aš nedirbu, tai pas mane nėra tokių problemėlių blush2.gif Bet jeigu būtų man tokia situacija, tai pasakyčiau, kad darys laparoskopiją ir tiek. Ją daro ne vien tam, kad pastotum. Mano močiutei kažkada darė, nes šalino cistutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 07 09, 22:24)
Aš nedirbu, tai pas mane nėra tokių problemėlių  blush2.gif  Bet jeigu būtų man tokia situacija, tai pasakyčiau, kad darys laparoskopiją ir tiek. Ją daro ne vien tam, kad pastotum. Mano močiutei kažkada darė, nes šalino cistutes  mirksiukas.gif

Tai kad ji manęs kartą į savaitę klausia, kodėl vaikų neturim, ar nepavydžiu, kai kiti laukiasi ir t.t. Apskritai nelabai supranta, kodėl merginos anksti teka, jei vaikų nesilaukia arba greit nepaluoja... (man 28 m.)
Atsakyti
QUOTE(Citrinukas @ 2010 07 09, 20:28)
Tai kad ji manęs kartą į savaitę klausia, kodėl vaikų neturim, ar nepavydžiu, kai kiti laukiasi ir t.t. Apskritai nelabai supranta, kodėl merginos anksti teka, jei vaikų nesilaukia arba greit nepaluoja... (man 28 m.)

fool.gif fool.gif fool.gif kažkas su ja negerai, jeigu tokių asmeniškų dalykų klausinėja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrinukas @ 2010 07 09, 21:22)
Sveikos! ir aš jungiuosi prie jūsų. Ketinu darytis laparoskopiją ir aš. Kaip jau kažkas minėjo, bijau narkozės ir t.t., bet kadangi jau daugiau kaip 2 metai nieko nesigauna, vis tiek reikia imtis priemonių... Beje, ką sakote darbe vadovams, kai ruošiatės tokiai operacijai. Mano mažas kolektyvas, o vadovė tokia cekavna ir baisiai bijo, kad vaikų neprisidaryčiau, nes pati žada eiti į dekretą  g.gif  Tai įsivaizduoju, kaip turėsiu sukurti kokią tinkamą istoriją, nes turbūt numirs iš smalsumo. Kiek laiko paprastai nedarbingumą gaunat? Beje, ar sakotės darbe, kad nesusilaukiat leliaus?

na mano nuomone tokia kad kuo maziau zino tuo geriau..o del LP tai as irgi sakiau kad man darys diagnostine laparoskopija ir tiek nieko giliau neaiskinau....siaip zadejau atostogas mokamas paimti bet man tada nedave taipasiemiau bilioteni siaip bilioteni duoda mazdaug 10 dienu...ir isvis cekavint ir dar tokiom temom labai jau nemandagu na bet jei pasitaiko tokiu kurie ima ir uzklausia tai tiesiog atsakau kad viskam savas laikas...pas vienus jis ateina anksciau pas kitus veliau....ir isvis pvz as nevertinu santuokos del "reikalo" nepykit kurios taip susituoke bet tokia mano nuomone nes tada ta santuoka ne is meiles...o tik del to kad reikia...atrodo man ji dirbtine... g.gif blush2.gif na o del baimes as isvis nebijojau nes zinojau kad reikia man to soperacijos ir kad isgyvensiu as...
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 07 09, 22:30)
fool.gif  fool.gif  fool.gif kažkas su ja negerai, jeigu tokių asmeniškų dalykų klausinėja  rolleyes.gif

tai dar patikėkit, kiek ji man visko pasakoja apie save ir saviškius! lotuliukas.gif turiu visko klausytis verysad.gif

užtat man tokia problema ir iškilo. Jau daba nervuojuosi, kaip ji klausinės ir reiks istorijas kurti....
Atsakyti
QUOTE(Citrinukas @ 2010 07 09, 20:39)

užtat man tokia problema ir iškilo. Jau daba nervuojuosi, kaip ji klausinės ir reiks istorijas kurti....

Nu jau radai "didelę" priežastį nervuotis g.gif Nervuokis dėl savęs ir dėl būsimo leliuko, o ne dėl trenktos vadovės ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 07 09, 22:42)
Nu jau radai "didelę" priežastį nervuotis  g.gif  Nervuokis dėl savęs ir dėl būsimo leliuko, o ne dėl trenktos vadovės  ax.gif  4u.gif

žinau, kad kvaila, bet vis tiek nervas ima g.gif galvoju, su jusu patirtimi pasidalinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrinukas @ 2010 07 09, 21:48)
žinau, kad kvaila, bet vis tiek nervas ima  g.gif  galvoju, su jusu patirtimi pasidalinsiu 4u.gif

tiesiog sakyk kad itaria cista ar mioma kokia ir kad reikia operacijos jai pasalinti ir viskas...kas cia dar gali but?

oj nera mergyciu....kas sukurs mums nameliu nes mes jau i pabaiga ziuriu einam.....
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 07 09, 21:01)
tu parasyk Ice Tea i az ji itrauks tave i sarasiuka mirksiukas.gif

mirksiukas.gif Linutui reikia rašyti, ne man ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2010 07 09, 21:56)
kas sukurs mums nameliu nes mes jau i pabaiga ziuriu einam.....

Galiu DAR vieną sukurti, bet norėčiau, kad sekančiai temai ieškotumėt naujos kūrėjos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 10 liepos 2010 - 07:29