Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

wub.gif Nu cia tai geras. Nerealu thumbup.gif Kad tik pasiteisintu wub.gif
O kuriai panikei visa info siusti apie laporaskopija? Nz ar ten nusiunciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgute83 @ 2010 06 02, 14:15)
Mano pilvelis turbut taip issigando LP, kad nusprende uzlaikyt 2 dienas mmm, siand pasidariau NT ir pasirode neryskus antras ruozelis. Tai nzn, ar cia jau juo tiket ar dar ne  blush2.gif
Papildyta:
Nors pasirode jau iskart po dvieju minuciu gal, bandysiu ryt vel, gal netycia pamelavo

Oi kaip faina thumbup.gif Nepabėk iš mūsų pasipasakosi kaip sekas ir kitom pavyzdys thumbup.gif busi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 02, 16:54)
wub.gif  wub.gif Fainuolė  mirksiukas.gif
Kažkaip jaučiau, kad šie namučiai bus VAISINGI  thumbup.gif  thumbup.gif
Kas sekanti  bigsmile.gif

sekanti ut uz 3-4 dieneliu.. bigsmile.gif o tada as jau noriu.. blush2.gif galima??? ax.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Totorija @ 2010 06 02, 15:57)
O kuriai panikei visa info siusti apie laporaskopija? Nz ar ten nusiunciau  blush2.gif

Linutui mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2010 06 02, 16:05)
sekanti ut uz 3-4 dieneliu..  bigsmile.gif o tada as jau noriu..  blush2.gif galima???  ax.gif  cool.gif

Tyliai tyliai: ir aš TAIP noriu topsecret.gif didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 02, 15:54)
Kažkaip jaučiau, kad šie namučiai bus VAISINGI  thumbup.gif  thumbup.gif
Kas sekanti  bigsmile.gif

TU lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 06 02, 16:14)

Eina šikts, kaip čia dabar nepasišiukšlinus g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal žinot kokių nors arbatėlių, kad NT II parodytų hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 02, 16:18)
Eina šikts, kaip čia dabar nepasišiukšlinus  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gal žinot kokių nors arbatėlių, kad NT II parodytų  hihihi.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jo, ta arbata vadinasi SPERMA hihihi.gif Tik ne gerti ją reikia laugh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 02, 17:18)
Eina šikts, kaip čia dabar nepasišiukšlinus  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gal žinot kokių nors arbatėlių, kad NT II parodytų  hihihi.gif  hihihi.gif

gera arbata Bum jau patare, na dar galima HCG susileist.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 06 02, 16:21)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jo, ta arbata vadinasi SPERMA hihihi.gif Tik ne gerti ją reikia laugh.gif lotuliukas.gif

Nu tai TĄ aš žinau, ale, kad ją TAM TIKRU LAIKU vartoti reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaži ar užtaikėm rolleyes.gif Ir kažin ar neatpyliau visos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 02, 17:26)
Nu tai TĄ aš žinau, ale, kad ją TAM TIKRU LAIKU vartoti reikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kaži ar užtaikėm  rolleyes.gif Ir kažin ar neatpyliau visos  doh.gif  lotuliukas.gif

del uztaikymo tai matau, kad uztaiket tikrai.. thumbup.gif o vat nuo tapylimo va tokie daiktai gali buti naudojami.. http://www.softcup.com/ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super dalykelis, nors ir ne visai tam reikalui skirtas.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 06 02, 16:36)
o vat nuo tapylimo va tokie daiktai gali buti naudojami..

Su endo ir kaklelio žaizdom NEGALIU jokių cups'ų, jokių tamponų ir pan. doh.gif frusty.gif Belieka tik žvakės poza thumbup.gif thumbup.gif
Oi prisiminiau vieną seną atsitikimą mūsų miegamajame- MB po vieno sykio pakėlęs mane už kojų laikė, kad žiužai pasiektų tikslą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 06 02, 16:36)
del uztaikymo tai matau, kad uztaiket tikrai..  thumbup.gif o vat nuo tapylimo va tokie daiktai gali buti naudojami.. http://www.softcup.com/ thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif super dalykelis, nors ir ne visai tam reikalui skirtas..  drinks_cheers.gif

o kaip ji parsisiūsti ar lietuvoje ju yra?bet jei viskas isbėgs į tą gaubtuvėli tai vistiek nekas nejau vėl susipilti atgal? biggrin.gif nes pas mane ir isbega tik pajudu ir lauk eina viskas verysad.gif
Atsakyti