QUOTE(friske @ 2010 06 11, 00:36)
Elekktraaa, biski nesuprantu, idejai sita nuoroda, tai su jom tu tiesinai ar cia gaivini jau tiesintus

nu atsiprasau uz toki klausima, bet noriu ir as!!! lygiu, ne tiek lygiu, bet nepasiaustu plauku
Papildyta:
Nu paskaiciau instrukcija .hmm...ale gal pabandyt. tik kitc klausimas dar.pirkti reikia tris pirmus buteliukus? ir turbut dviems zmonems uztenka cia to gerio pasidaryt siai procedurai?
As pirkau visus 3

Sampuna galima naudoti ir kita, kuriame nebutu Sodium chloride ar pan., geriausia, kad nebutu ir SLS, taciau ir siame sampune jis yra.
Tas paskutinis ir brangiausias (nr. 3) yra paprastas purkstukas, kuris naudojamas, kaip aliejukas

Jis tikrai nera butinas, taciau man jis lb patiko
Reikes ir kaukes geros, bet ziurekite, kad butu kuo naturalesnes sudeties ir taip pat be jokiu sodium....
Mano plaukai niekad neatrode lb tragiskai

bent jau as taip manau, tai ir poveikis yra gana nezymus, plaukas labiau zvilga ir yra slidesnis.
Niekad ju nebuvau chemiskai tiesinus ar garbanojus, tik sviesinau milteliais

Idejau pirma nuotraukyte plauku, tiesintu su tiesinimo znyplem, o paskui kitas, kur plaukai tiesinti su Salerm emulsija. Esme, kad Salerm emulsija ju taip kaip znyples neistiesins, taciau plaukas bus slidesnis ir zvilgesnis, lengviau bus galima susitvarkyti. Sakykim pries tiesinima Salerm emulsija, as negaledavau po plovimo plauku neissukuoti, nes plaukai susiveldavo i didziuli kutveli. Dabar plaukai gali buti nesukuoti kokias 4-5 valandas
500 ml emulsijos uztenka drasiai 2 kartams, manau, jei plauku nera daug ir jie nera stori, uztektu ir 4

Man paciai uztenka 3 kartams