Gal galite parašyti, kas ką gaminsite Naujųjų Metų proga??? Mąstau, ką įpatingo galėčiau pasidaryti šia proga, bet niekas nešauna į galvą
As tai darysiu avokado misraine (avokadas, kiausinis, krevetes, paprika, pomidoras, majonezas), saldytos teslos sulinelius su pievagrybiu ir grietineles idaru, bandysiu i lavasa vyniot kumpi, salota, det pomidoro, pertept tepamu sureliu, gal dar majonezo siek tiek, palaikyt saldytuve ir supjaustyt gabaleliais, nelabai aisku kas gausis
. Dar darysiu kiausais suriu silkute ir majonezu idarytas paprikas ir sumustinukus su kokiu nors avokado aptepu. Drauge torta iskeps ir baliavosim
QUOTE(tudla @ 2005 12 29, 12:13)
sveikutės,aš pernai kepiau žąsį.Ištryniau raudonais paukštienos prieskoniais ir ištepiau medumi.Marinavau dvi paras , kepiau maiše.Visi tik pirštus apsilaižė ir mano žąsytės nebeliko . Medus duodą labai ypatingą skonį.
yra tokia tema, pačiam gale.
Kepsiu sluoksniuotos tešlos pyragėlius su lašiša...
Švęsime kaimo sodyboje išpuoštoje tūkstančiais lempučių, todėl stalas bus "kaimiškas": naminė mišrainė, kaušiniai įdaryti naminiu kumpiu, ant žarijų kepti šašlykai, paryčiais- keptos židinyje bulvės su sviestu. Na, aišku, neapseisim be lašišos ir krevečių mišrainės
QUOTE(hobo @ 2005 12 30, 09:23)
Nežinau HOBO kaip tau pasisekė ištraukti citatą su ta žąsim, bet idėja labai gera, reiks tikrai paterlioti žąselę medum ir pakept. Gal ir paprastas kalakutas sueis, nes žąsis reikia įgudimo kept.
siulau pabandyt iškept "BEkaulę vištą" ; vistai nulupam odą (niekur jos neprapjaunam!), paliekam tik sparnelius ir kulšeles (perpjaunam per sanarį), nuo likusio skeleto nugrandom mėsą, ją sukapojam, pridedam kalakutienos faršo, pakepinto svogunėlio ie česnako, kiaušinį, prieskonių ( kas mėgsta- rūkytų slyvų)ir gauta mase prikemšam vištos išnarą. skylę užtaisom dantų krapstuku persmeigdamos odą. kepam "kepimo rankovėje" apie 1 h.
QUOTE(emirua @ 2005 12 30, 22:19)
siulau pabandyt iškept "BEkaulę vištą" ; vistai nulupam odą (niekur jos neprapjaunam!), paliekam tik sparnelius ir kulšeles (perpjaunam per sanarį), nuo likusio skeleto nugrandom mėsą, ją sukapojam, pridedam kalakutienos faršo, pakepinto svogunėlio ie česnako, kiaušinį, prieskonių ( kas mėgsta- rūkytų slyvų)ir gauta mase prikemšam vištos išnarą. skylę užtaisom dantų krapstuku persmeigdamos odą. kepam "kepimo rankovėje" apie 1 h.
Skamba skaniai ir turėtų atrodyti gražiai. Tik neturiu supratimo nuo kurio galo odą reikia pradėti lupt?










