Įkraunama...
Įkraunama...

Naujametinis stalas

Gal galite parašyti, kas ką gaminsite Naujųjų Metų proga??? Mąstau, ką įpatingo galėčiau pasidaryti šia proga, bet niekas nešauna į galvą g.gif
Atsakyti
As tai darysiu avokado misraine (avokadas, kiausinis, krevetes, paprika, pomidoras, majonezas), saldytos teslos sulinelius su pievagrybiu ir grietineles idaru, bandysiu i lavasa vyniot kumpi, salota, det pomidoro, pertept tepamu sureliu, gal dar majonezo siek tiek, palaikyt saldytuve ir supjaustyt gabaleliais, nelabai aisku kas gausis wink_3.gif . Dar darysiu kiausais suriu silkute ir majonezu idarytas paprikas ir sumustinukus su kokiu nors avokado aptepu. Drauge torta iskeps ir baliavosim drinks_cheers.gif newyear.gif
Atsakyti
smile.gif Geras! aš irgi galvoju gaminti misraine su avokadu arba "uztepele" su avokadu, suriai, alyvuoges, kazkokia misraine i krepselius, torta nusipirkai su mascarpones suriu, gal dar ka nors sugalvosiu su krevetemis....ir daug daug sampano smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
darysim mesyciu fondiu megalol.gif
Atsakyti
Išnaršiau visa foruma, bet tokios temos neradau.
Pasidalinkite mamaites savo idejomis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tudla @ 2005 12 29, 12:13)
sveikutės,aš pernai kepiau žąsį.Ištryniau raudonais paukštienos prieskoniais ir ištepiau medumi.Marinavau dvi paras , kepiau maiše.Visi tik pirštus apsilaižė ir mano žąsytės nebeliko . Medus duodą labai ypatingą skonį.

yra tokia tema, pačiam gale.
Atsakyti
nesupratau jumoro su ta žasim. ką čia forumas pūliuoja. blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobo: 30 gruodžio 2005 - 08:24
Kepsiu sluoksniuotos tešlos pyragėlius su lašiša...
Atsakyti
Švęsime kaimo sodyboje išpuoštoje tūkstančiais lempučių, todėl stalas bus "kaimiškas": naminė mišrainė, kaušiniai įdaryti naminiu kumpiu, ant žarijų kepti šašlykai, paryčiais- keptos židinyje bulvės su sviestu. Na, aišku, neapseisim be lašišos ir krevečių mišrainės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 12 30, 09:23)
nesupratau jumoro su ta žasim. ką čia forumas pūliuoja. blink.gif  g.gif

Nežinau HOBO kaip tau pasisekė ištraukti citatą su ta žąsim, bet idėja labai gera, reiks tikrai paterlioti žąselę medum ir pakept. Gal ir paprastas kalakutas sueis, nes žąsis reikia įgudimo kept.
Atsakyti
siulau pabandyt iškept "BEkaulę vištą" ; vistai nulupam odą (niekur jos neprapjaunam!), paliekam tik sparnelius ir kulšeles (perpjaunam per sanarį), nuo likusio skeleto nugrandom mėsą, ją sukapojam, pridedam kalakutienos faršo, pakepinto svogunėlio ie česnako, kiaušinį, prieskonių ( kas mėgsta- rūkytų slyvų)ir gauta mase prikemšam vištos išnarą. skylę užtaisom dantų krapstuku persmeigdamos odą. kepam "kepimo rankovėje" apie 1 h.
Atsakyti
QUOTE(emirua @ 2005 12 30, 22:19)
siulau pabandyt iškept "BEkaulę vištą" ; vistai nulupam odą (niekur jos neprapjaunam!), paliekam tik sparnelius ir kulšeles (perpjaunam per sanarį), nuo likusio skeleto nugrandom mėsą, ją sukapojam, pridedam kalakutienos faršo, pakepinto svogunėlio ie česnako, kiaušinį, prieskonių ( kas mėgsta- rūkytų slyvų)ir gauta mase prikemšam vištos išnarą. skylę užtaisom dantų krapstuku persmeigdamos odą. kepam "kepimo rankovėje" apie 1 h.


Skamba skaniai ir turėtų atrodyti gražiai. Tik neturiu supratimo nuo kurio galo odą reikia pradėti lupt?
Atsakyti