O jei jau pastebejote netvarka savo spintoje, tai vienintele iseitis pakalbeti apie tai su aukle, nes juk niekas daugiau tuo metu nebuna namuose, iskyrus aukle ir jusu vaikuciai
Niekada aukle nedirbau, na nebent tai, kad priziuredavau draugu, kaimynu vaikus, bet kad knistis i svetimas spintas
NIEKADA. Cia manau priklauso nuo isauklejimo ir nuo paties zmogaus. Siaubas, pati paaugle budama ne viena vaika uzauginau, bet simta kartu galiu persizegnot, kad po spintas nelandziojau
O jei jau pastebejote netvarka savo spintoje, tai vienintele iseitis pakalbeti apie tai su aukle, nes juk niekas daugiau tuo metu nebuna namuose, iskyrus aukle ir jusu vaikuciai
bet visos aukles man atrodo pasiknaisioja,cia kaltas zmogaus smalsumas
QUOTE(sata @ 2007 09 23, 22:56)
Nepakesciau jei po mano spintas kas nors knistusi. Ir aplamai nemegstu, kad svetimas zmogus mano daiktais naudotusi (cia turiu omeny tokius kuriu reikia - indus ir pan.) todel aukles ieskociausi tik kuri galetu priziureti vaika savo namuose.
QUOTE(sata @ 2007 09 23, 22:56)
Pritariu.
Siūlyčiau atsisakyti tokios auklės paslaugų ir kuo skubiau
.
o ką ji ten pasidėjo,o gal vaiko drabužėlių ieškojo
gal tai paprasčiausias smalsumas, neturint jokių blogų minčių
Man irgi teko šiek tiek paaukliauti, bet i svetimas spintas niekada nelindau