Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečių svajonių namai **

QUOTE(janna @ 2010 06 22, 10:32)
pas mane apie 28m  doh.gif  blink.gif

2 a. nesimato daug virtininių langų, gal 1 a. priskaičiavai?
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 06 22, 10:38)
2 a. nesimato daug virtininių langų, gal 1 a. priskaičiavai?

pas mane terasa virs ax.gif garazo
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2010 06 22, 08:54)
kreizzy, abiem su vyru labai patiko jusu palanges, nes nenorim skardos. Gal galit pasakyti is kur pirkot tas plyteles palangems ax.gif

Virš savo posto pažiūrėk,rašė kad alnidoj. man irgi patiko tos plyteles.O kaži ar negalima patiems susiklijuot jų,ar čia kažkas sudėtingo?
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2010 06 22, 12:09)
Virš savo posto pažiūrėk,rašė kad alnidoj. man irgi patiko tos plyteles.O kaži ar negalima patiems susiklijuot jų,ar čia kažkas sudėtingo?

Plyteles pirkom alnidoj,bet yra ir yrise,alnida pasiule geresne kaina mirksiukas.gif susiklijuoti galima ir patiems nesudetinga,reikia suformuoti siektiek nuolidi ir siules sutepti silikoniniais klijais,gal ir mes patys butumem susiklijave,bet nebebuvo laiko reikejo pastolius grazinti,o meistrai pasiule suklijuoti pigiai po 15 lt.uz metra ax.gif galiu ideti nuotrauka kaip atrodo is arciau,naturoj beveik nesiskiria spalva nuo langu, o ir lyjant nebarska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 22 birželio 2010 - 11:47
QUOTE(kreizzy @ 2010 06 22, 12:23)
Plyteles pirkom alnidoj,bet yra ir yrise,alnida pasiule geresne kaina mirksiukas.gif susiklijuoti galima ir patiems nesudetinga,reikia suformuoti siektiek nuolidi ir siules sutepti silikoniniais klijais,gal ir mes patys butumem susiklijave,bet nebebuvo laiko reikejo pastolius grazinti,o meistrai pasiule suklijuoti pigiai po 15 lt.uz metra ax.gif galiu ideti nuotrauka kaip atrodo is arciau,as patenkinta atrodo neblogai ir lyjant nebarska smile.gif

sorry kad braunuosi, bet gal galėtumėt paviešinti palangių nuotraukėles, nes ir pati svajoju ne apie skardines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 06 22, 12:44)
sorry kad braunuosi, bet gal galėtumėt paviešinti palangių nuotraukėles, nes ir pati svajoju ne apie skardines ax.gif

neiseina man sumazinti nuotrauku doh.gif jei norite atsiuskite savo e-pasto adresa,as atsiusiu nuotraukas
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 06 22, 11:32)
pas mane terasa virs ax.gif  garazo

neblogai atrodo projekte nurodyta tvorelė, nori būtinai prancūziškų?
Papildyta:
turiu mintyje "lengvesnė"
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2010 06 22, 11:09)

QUOTE(kreizzy @ 2010 06 22, 11:23)
Plyteles pirkom alnidoj,bet yra ir yrise,alnida pasiule geresne kaina mirksiukas.gif susiklijuoti galima ir patiems nesudetinga,reikia suformuoti siektiek nuolidi ir siules sutepti silikoniniais klijais,gal ir mes patys butumem susiklijave,bet nebebuvo laiko reikejo pastolius grazinti,o meistrai pasiule suklijuoti pigiai po 15 lt.uz metra ax.gif galiu ideti nuotrauka kaip atrodo is arciau,naturoj  beveik nesiskiria spalva nuo langu, o ir lyjant nebarska smile.gif

kas svarbiausia ir nepamaciau kur pirkta blush2.gif aciu uz atsakyma smile.gif smile.gif ir labai idomu butu dar nuotraukeliu pamatyti thumbup.gif
Atsakyti
Sweiki ir sweikos, tikiuosi busiu priimtas i si siaulieciu buri smile.gif Isigijome sklypa Kairiuose. Ir jau po truputi judame link savo svajones smile.gif Prisidavem popierius projektavimo salygoms, architekte irgi jau turim. Nuo rugpjucio atsikraustome i Siaulius ir kol vyks statybos teks gyventi pas uosviene biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuzinas @ 2010 06 22, 13:57)
Sweiki ir sweikos, tikiuosi busiu priimtas i si siaulieciu buri smile.gif Isigijome sklypa Kairiuose. Ir jau po truputi judame link savo svajones smile.gif Prisidavem popierius projektavimo salygoms, architekte irgi jau turim. Nuo rugpjucio atsikraustome i Siaulius ir kol vyks statybos teks gyventi pas uosviene biggrin.gif

Tai sveikas prisijunges ,i musu buri smile.gif 4u.gif papasakok daugiau kur ten statysites, kokio dydzio ir kiek aukstu nama? biggrin.gif na jei sparciai statysites,tai gal nereikes ilgai draugauti su uosvene lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 22 birželio 2010 - 13:33
QUOTE(Cili @ 2010 06 17, 10:51)
dar palauk  mirksiukas.gif  labai maži dar  ax.gif  Statybos nevyksta, tai kiti reikalai juda  lotuliukas.gif

Cili, smile.gif
Negaliu nutylet blush2.gif , todel tyliai tyliai sveikinu su dziugia naujiena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 06 22, 13:35)
neblogai atrodo projekte nurodyta tvorelė, nori būtinai prancūziškų?
Papildyta:
turiu mintyje "lengvesnė"

ne, nebutinai. reiktu ismastyti kazka lengvo ir labai paprasto. ir kad "ekskliuzyvinio" muro biggrin.gif vaizdo neugoztu biggrin.gif

bet kadangi metru gaunasi bet kuriuo atveju labai dau, tai teks atideti si reikala iki geresniu laiku g.gif
Atsakyti