Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečių svajonių namai **

QUOTE(tiutis @ 2010 07 30, 23:01)
tirpiklis 646

nuvalytu jis nuo plastikiniu baltu vartu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2010 07 31, 05:36)
nuvalytu jis nuo plastikiniu baltu vartu?  g.gif

reikia bandyti,as nzn tiksliai,bet su juo atsargiai, nes trina su visa medzio imitacija jei smarkiau paspausi bevalant.siaip makrofleksas turbut bjauriausiai besivalantis dalykas,fu
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 07 07, 09:55)
trylikta ,lauksim foto ...smalsu kokiu groziu pasisodinote ...kaip zolyte auga?

viena imeciau-daugiau neturiu-reiks kada pafotkint wink.gif

QUOTE(Osera @ 2010 07 21, 09:14)
pora eiliu pakabinamiems trumpiems rubams,pasiteisino tas dalykas

drinks_cheers.gif

QUOTE(aulina @ 2010 07 21, 10:41)
gal galėtum parodyti kaip atrodo šis daiktas arba kabykla diržams?

mes turim-patogu ir tvarkinga thumbup.gif

QUOTE(mallena @ 2010 07 22, 13:37)
ir dar , gi visi baldai nesuristi vienas su kitu, gi galima paskui pasistumdyti susinesus baldus, netiks vienaip - pastatysit kitaip smile.gif

drinks_cheers.gif

viskas-lekiu-mazasis reikalauja maisto lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif gal galėčiau sutrugdyti,nes atskiros tokios temos kaip ir neradau blush2.gif

kokius patartumėt radiatorius rinktis-apatinio ar šoninio pajungimo ir kuom skiriasi jie ar tik pajungimo būdu g.gif
kokius dauguma iš jūsų rinkotes ax.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Barakuda*: 31 liepos 2010 - 17:12
QUOTE(*Barakuda* @ 2010 07 31, 18:11)
4u.gif  gal galėčiau sutrugdyti,nes atskiros tokios temos kaip ir neradau  blush2.gif

kokius patartumėt radiatorius rinktis-apatinio ar šoninio pajungimo ir kuom skiriasi jie ar tik pajungimo būdu  g.gif
kokius dauguma iš jūsų rinkotes  ax.gif
ačiū  4u.gif

Seip turetu bui radijatoriai kurie pasijungi nuo galines sieneles ir vamzdziu isvis nesimato (vamzdziai ileisti sienoje) Manau toks varijantas graziausias. (ctai as nusprendziau bediskutuodamas su pazystamais santechnikais)
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 07 31, 19:07)
Seip turetu bui radijatoriai kurie pasijungi nuo   galines sieneles ir vamzdziu isvis nesimato (vamzdziai ileisti sienoje) Manau toks varijantas graziausias.   (ctai as nusprendziau bediskutuodamas su pazystamais santechnikais)

pas mus butent taip ir padaryta.

Tryliktoji, kiek cm trinkeliu takelio plotis nuo namo sienos iki krasto (turiu meny soninius)?
Svarstau ar pakaks 90cm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 01 rugpjūčio 2010 - 07:54
Tryliktoji grazios namo spalvos,idek nuotrauku daugiau ax.gif ,pas jus klinkeris pamuritas ar klijuotos plyteles?

Janna pas mano kaimynus sudetos trinkeles; vienus 80 cm.,o pas kitus 1m. tai metras atrodo graziau g.gif

O man pasakykit,kaip daret sildomas grindis ar dejot atspindincia plevele?(folija)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 01 rugpjūčio 2010 - 08:34
QUOTE(kreizzy @ 2010 08 01, 10:32)
Tryliktoji grazios namo spalvos,idek nuotrauku daugiau ax.gif ,pas jus klinkeris pamuritas ar klijuotos plyteles?

Janna pas mano kaimynus sudetos trinkeles; vienus 80 cm.,o pas kitus 1m. tai metras atrodo graziau g.gif
O man pasakykit,kaip daret sildomas grindis ar dejot atspindincia plevele?(folija)

siaip geras daiktas, bet mes nedejom, nes to spec pakloto kaina buvo labai nemaza...

tie kas daretes drabuzines, gal kokiu minciu turit kaip batus tvarkingai ir patogiai susidet? g.gif galvoju ka cia sumascius - sakau gal vidury drabuzines daryt kazkokia auksta lentyna besisukiojancia aplink savo asi g.gif ir hole kazka reiktu turbut - nors turbut vistiek neis visu tam sezonui skirtu batu laikyt apacioj g.gif
Papildyta:
cia pasilinksminimui - idealios drabuzines vyram ir moterim thumbup.gif

http://www.youtube.c...h?v=S1ZZreXEqSY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 01 rugpjūčio 2010 - 14:26
QUOTE(jova @ 2010 08 01, 15:28)
siaip geras daiktas, bet mes nedejom, nes to spec pakloto kaina buvo labai nemaza...

tie kas daretes drabuzines, gal kokiu minciu turit kaip batus tvarkingai ir patogiai susidet? g.gif galvoju ka cia sumascius - sakau gal vidury drabuzines daryt kazkokia auksta lentyna besisukiojancia aplink savo asi  g.gif ir hole kazka reiktu turbut - nors turbut vistiek neis visu tam sezonui skirtu batu laikyt apacioj g.gif
Papildyta:
cia pasilinksminimui - idealios drabuzines vyram ir moterim  thumbup.gif

http://www.youtube.c...h?v=S1ZZreXEqSY

thumbup.gif man irgi tokios drabuzines reikia smile.gif (vyriskos ) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2010 08 01, 15:28)
siaip geras daiktas, bet mes nedejom, nes to spec pakloto kaina buvo labai
tie kas daretes drabuzines, gal kokiu minciu turit kaip batus tvarkingai ir patogiai susidet? g.gif galvoju ka cia sumascius - sakau gal vidury drabuzines daryt kazkokia auksta lentyna besisukiojancia aplink savo asi  g.gif ir hole kazka reiktu turbut - nors turbut vistiek neis visu tam sezonui skirtu batu laikyt apacioj g.gif
Papildyta:
cia pasilinksminimui - idealios drabuzines vyram ir moterim  thumbup.gif

faina drabuzine thumbup.gif lotuliukas.gif

man atrodo, kad viskas priklauso nuo avalines kiekio. pas mus jos daug nera. nes nei darbai, nei gyvenymo budas nera labai ipareigojantis tai avalines minimaliai su keliomis proginiu batu poromis. daugiau batu pas vaikus. ypac daug ju susikaupia besikeiciant szonui. tai paktiskai visi jie ir buna apacioje. o tai kas nenesiojama dezese ir antresolese. tai dabar audziu minti del batu dezes apacioje.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 08 01, 17:24)
faina drabuzine  thumbup.gif  lotuliukas.gif

man atrodo, kad viskas priklauso nuo avalines kiekio. pas mus jos daug nera. nes nei darbai, nei gyvenymo budas nera labai ipareigojantis tai avalines minimaliai su keliomis proginiu batu poromis. daugiau batu pas vaikus. ypac daug ju susikaupia besikeiciant szonui. tai paktiskai visi jie ir buna apacioje. o tai kas nenesiojama dezese ir antresolese. tai dabar audziu minti del batu dezes apacioje.

pas mus tai beda su batais: pas mane bus kos 35 poros, pas MB gal koks 10, o dar vaikas doh.gif tai ir suku galva ka cia sumascius
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2010 08 01, 19:33)
pas mus tai beda su batais: pas mane bus kos 35 poros, pas MB gal koks 10, o dar  vaikas doh.gif tai ir suku galva ka cia sumascius

Ojeigu daryti tokias siauras lentyneles g.gif pakankamai daug telpa biggrin.gif
Atsakyti