reiks sutarti pavartyt... kazka MB minejo. ar nebus tik kad mechanizmams vienas garantinis laikotarpis, paketams ar profiliams - kitas....(?)
vakare pasakysiu.
Kuo jie charizmatiški?
reikia juos pamatyti:) as turiu net ju kelis pokalbius isirashes kai pas mane dirbo. jei paklausau iskart juokas ima.siaip dirba tvarkingai.zinau aplink mane ne viena nama dare.
ar darot kas viršuj mūro prie stogo ventiliaciją pastogės su dėžute, ar ji nebūtina? Ten toj pastogėj kol kas nenumatoma gyvent. Ji yra aukščiau mansardos.ten jau kaip ir trečias aukštas.
as pasidariau,nzn ar blogai ir be tos skyles butu,pas zmones ivairiai padaryta,pas mane siltintos ir lubos ir pats stogas iki virsaus.ziema ta skyle uzkemshu su vata.
QUOTE(tiutis @ 2010 08 06, 22:48)
Kuo jie charizmatiški?
reikia juos pamatyti:) as turiu net ju kelis pokalbius isirashes kai pas mane dirbo. jei paklausau iskart juokas ima.siaip dirba tvarkingai.zinau aplink mane ne viena nama dare.
ar darot kas viršuj mūro prie stogo ventiliaciją pastogės su dėžute, ar ji nebūtina? Ten toj pastogėj kol kas nenumatoma gyvent. Ji yra aukščiau mansardos.ten jau kaip ir trečias aukštas.
as pasidariau,nzn ar blogai ir be tos skyles butu,pas zmones ivairiai padaryta,pas mane siltintos ir lubos ir pats stogas iki virsaus.ziema ta skyle uzkemshu su vata.
Gerai padarei kad pasidarei. Ventiliacija reikalinga. Be ventiliacijos gali visokiu cirku atsitikti. Dregme kauptis,o poto pelesis ir t.t.
QUOTE(aulina @ 2010 08 06, 10:32)
jova, mano lauko durys aliuminės, lengvos, ne plieninės, plieninių nenorėjome. Cituoju: "konstrukciją sudaro aliuminis varčios rėmas su užpildu, aliuminio durų stakta"

bet tik pats remas pas jus aliuminis, o visa kita plienas - cia mum salone aiskino... o va tos kur grynai aliumines kainuoja nuo 3000 euru

ziurek aprasyma: 'su plienine varcia ir uzapvalinta 3 kameru aliumine stakta.Tiek varcia tiek stakta neturi salcio tilto.sustiprintas uzraktas.' Cia is hormann puslapio nukopinau

QUOTE(Cili @ 2010 07 31, 07:36)
Sveikute

Ar pati kada atvaziuoji i nama? Kazkaip neuzmaciau.
Tai prasom pas Ginkunu kaimynka ant kavytes

QUOTE(NAIDUTE @ 2010 08 07, 10:34)
Sveikute
Kaip kaimynelei
sveikatos?
, jau gyvename pora savaiciu savo svajoniu namelyje.

sveika

Pas mane sveikata suslubavo, tik ligos neranda niekaip, tai ir naujienos liudnos

Nebuvau name menesi, nes ir vyras norvegojoje buvo, vaziuosim siandien metro ilgio zole pjauti

QUOTE(Cili @ 2010 08 07, 12:32)
sveika
didziausi sveikinimai
saunuoliai
Pas mane sveikata suslubavo, tik ligos neranda niekaip, tai ir naujienos liudnos
Nebuvau name menesi, nes ir vyras norvegojoje buvo, vaziuosim siandien metro ilgio zole pjauti
Vienu zodziu...

Oi, Cili, sveikatytes tau, laikykis, kad tik viskas butu gerai.
QUOTE(tiutis @ 2010 08 06, 22:48)
būtinai reikia, mes padarėme papildomai nuvedimą į kaminiuką, kad skersvejis šioks toks gautųsi, nes kai užpilu tenai, turiu keletą rečiau naudojamų daiktų pasidėjusi, tvankumas jaučiasi, galėjome didesnę angą palikti.
Papildyta:
QUOTE(Cili @ 2010 08 07, 12:32)
Pas mane sveikata suslubavo
sveik greičiau

papasakosiu istorija del elektros. kaip niekada negali buti tikras
Nuejau i VST sudaryti su jeis sutarti kaip vartotojas. NUsiunte i energetikos inspekcija gauti pazymos pries tai. O ten dar graziau. Liepe pirma is tos VST dezes issivesti el dezute,su kazkokiom relem,jungikliais roaetem.. O ta dezute stato tik kelios ju pasirinktos imones
Papildomos islaidos. Reikes pasiskambinti pasiklausti kiek tas malonumas kainuoja.

QUOTE(biesas66 @ 2010 08 09, 08:07)
papasakosiu istorija del elektros. kaip niekada negali buti tikras
Nuejau i VST sudaryti su jeis sutarti kaip vartotojas. NUsiunte i energetikos inspekcija gauti pazymos pries tai. O ten dar graziau. Liepe pirma is tos VST dezes issivesti el dezute,su kazkokiom relem,jungikliais roaetem.. O ta dezute stato tik kelios ju pasirinktos imones
Papildomos islaidos. Reikes pasiskambinti pasiklausti kiek tas malonumas kainuoja. 

Mums tokia dezute kainavo apie 500 lt. tai vidutine kaina. Cia kaip supratau statyboms elektra.
QUOTE(jova @ 2010 08 07, 09:58)
bet tik pats remas pas jus aliuminis, o visa kita plienas - cia mum salone aiskino...
Rėmas ir stakta aliuminis, nebent skarda plieninė

Papildyta:
Papildomos islaidos.
Gal tavo elektra yra prie sklypo, o ne sklype? Mūsų elektros dėžė su skaitikliais yra prie sklypo, bet reikėjo atvesti į sklypą: kasti po žeme kabelį ir statyti papildomą dėžutę. Kai pastatėme namą, tada perkelti dėžutę į namą. Galima sakyti, trys elektros "perkėlimai".
... O ta dezute stato tik kelios ju pasirinktos imones

nieko nuostabaus. pas mus cia daug kas taip ir ne tik pas VST. ta pati istorija kartojasi kaip ir musiske - su kelio tvarkymu.