Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečių svajonių namai **

Labas rytas,

giedre, del kainos virtuves - nezinau ar frezuotos brangiau. Kai pamaciau, ka realiai gali pagaminti - suabejoje ar padarys man toki frezavima kokio noriu - mano siustoj nuotraukoj buvo toks ne visai tradicinis. Pamaniau, kad rezultatas gali ir nesiziureti g.gif Tai radau kita man priimtina varianta.

Aulina,

durys daug paprastesnes mano smile.gif
Panasios i sias labai, praktiskai identiskos, tik spalva kita

http://www.burbonas....vila/9durys.JPG
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2010 06 10, 11:18)
Aulina,

durys daug paprastesnes mano smile.gif
Panasios i sias labai, praktiskai identiskos, tik spalva kita

http://www.burbonas....vila/9durys.JPG

jeigu toks tavo poreikis, turėtum rasti 100 proc. thumbup.gif Svarbiausia turėk parketlentę kaip pavyzduką dėl spalvos smile.gif Nenuleisk rankų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 06 10, 11:22)
jeigu toks tavo poreikis, turėtum rasti 100 proc.  thumbup.gif Svarbiausia turėk parketlentę kaip pavyzduką dėl spalvos  smile.gif Nenuleisk rankų  thumbup.gif

Dar bandysiu paieskot,

bet ne problema, jei ir nerasiu tokio balinimo. Tada darysiu tiesiog kita atspalvi - prie langu derinsiu, gal dar virtuves baldus su tuo paciu beicu uosio luksta nusibeicuosiu mirksiukas.gif

Dziaugiuos uz tave ir tavo geras emocijas savam namuke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2010 06 10, 11:27)
Dziaugiuos uz tave ir tavo geras emocijas savam namuke smile.gif

smile.gif
Gal kas norėtų būti mano kaimynais? Parduodamas sklypas šalia manęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2010 06 09, 19:00)
mum tik santechnika kainavo 8000 mirksiukas.gif

hmm daugoka... o cia su visais ivadais? t.y. ir pirmam aukste kanalizacijos ivadai ar kaip? nes pas mus jau yra kanalizacijos ivadai, sakau, gal kiek pigiau iseitu.
na reiks susitikti liepa su santechniku, pakalbeti.
aciu uz info 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Beržė @ 2010 06 10, 08:18)
Labas rytas,

giedre, del kainos virtuves - nezinau ar frezuotos brangiau. Kai pamaciau, ka realiai gali pagaminti - suabejoje ar padarys man toki frezavima kokio noriu - mano siustoj nuotraukoj buvo toks ne visai tradicinis. Pamaniau, kad rezultatas gali ir nesiziureti g.gif  Tai radau kita man priimtina varianta.

viskas aisku. atsiprasau uz kamantinejima, bet labai idomu... o neieskojai kas galetu padaryti toki kokio nori ar net nera kas darytu su filingukais dureles?
Atsakyti
kam smalsu galite pasiziureti ikeliau savo projekto 3D nuotraukas.

Tikiuos i savo albuma pataikiau bigsmile.gif netaip kaip pirma karta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 06 10, 12:52)
kam smalsu galite pasiziureti ikeliau savo projekto 3D nuotraukas.  

Tikiuos i savo albuma pataikiau  bigsmile.gif  netaip kaip pirma karta  lotuliukas.gif

aga į savo smile.gif
greičiau statyk savo gražuolį namuką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 10 birželio 2010 - 11:59
QUOTE(aulina @ 2010 06 10, 12:58)
aga į savo  smile.gif
greičiau statyk savo gražuolį  namuką biggrin.gif

smile.gif statyti tai tikrai norisi,bet reikia pries tai laimeti byla del muitu norvegijoje. Oi kaip jie man planus pagadino.. Teks kenteti iki kitu metu turbut,bet neatmetu vilties kad gal netgi siemet dar pradesiu. Na,dar iki gryzimo i LT pora menesiu,o per ta laika manau viskas issispres. Butu gerai jei gryzes galeciau kibti i pamatus. smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

giedre, del filingu - net nebeieskojau kas pagamintu taip kaip noriu, nes radau visai man tinkanti varianta be filingu. Matyt, ne taip ir labai norejau to filingo mirksiukas.gif biggrin.gif

Biesa,

liuks namukas thumbup.gif - kiek kvadratu gaunasi be garazo?
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2010 06 11, 14:03)
Laba diena,

giedre, del filingu - net nebeieskojau kas pagamintu taip kaip noriu, nes radau visai man tinkanti varianta be filingu. Matyt, ne taip ir labai norejau to filingo mirksiukas.gif  biggrin.gif

Biesa,

liuks namukas  thumbup.gif - kiek kvadratu gaunasi be garazo?

bendras plotas 234,naudingas plotas 191,gyvenamas plotas 115.

Dekui uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2010 06 11, 11:03)
Laba diena,

giedre, del filingu - net nebeieskojau kas pagamintu taip kaip noriu, nes radau visai man tinkanti varianta be filingu. Matyt, ne taip ir labai norejau to filingo mirksiukas.gif  biggrin.gif

viskas aisku. pas mane irgi norai keiciasi daznokai biggrin.gif

pas mus pastoviai kauke signalizacija, tai nuvaziavo artimieji paziureti... pasirodo 3 pauksciai po vidu duodasi lotuliukas.gif visa paukstide uzsiveisus doh.gif
matyt per kamina kaip nors ilenda vis arba lizda turi susisuke doh.gif reiks gryzus imtis sio reikalo biggrin.gif jau policija baudomis gasdino, nes lekdavo per diena po kelis kartus ziuret kas ten vyksta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.v: 12 birželio 2010 - 19:51
Sveikos, šiaulietės!
Pribrendo laikas ir mūsų šeimai, kuomet apie namą galime ne tik svajoti.. Tačiau namo be sklypo nepastatysi. Tad kreipiuosi į Jus, galbūt žinote kas pardavinėja sklypą Šiaulių ribose(Medelynas, Rėkyva, Pabaliai, Zokniai, Ginkūnai ir kt.) iki 30000-40000 Lt. Dydis 6-9 arai.
Būsiu dėkinga už bet kokią info. 4u.gif
Atsakyti