Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

QUOTE(antrakartmamyte @ 2011 02 08, 13:36)
Labutis visoms. Praeitais metais turguje nusipirkau jau žydinčių svyrančių našlaičių, tai džiugino mane iki pat rudens  wub.gif
Mačiau yra sėklų pirkt. Kažin kada jas sėti? Ar dabar namie pasisėjus, jos pražys vasarai ?  blush2.gif

Aš jau pasėjau ir išdygo ,pas mane geltonos o kokias dar matei ir kur
?
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2011 02 08, 13:36)
Labutis visoms. Praeitais metais turguje nusipirkau jau žydinčių svyrančių našlaičių, tai džiugino mane iki pat rudens  wub.gif
Mačiau yra sėklų pirkt. Kažin kada jas sėti? Ar dabar namie pasisėjus, jos pražys vasarai ?  blush2.gif

Kas cia tokios,nemaciau dar tokiu blush2.gif Kur matei ju pirkti?
Atsakyti
QUOTE(sega01 @ 2011 02 08, 19:50)

Našlaitės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2011 01 18, 09:43)
as pernai taip kompanavau, tik be tageciu, tai galiu pasakyti, kad bakopos su lakisiumi, visai nedera

dėkui 4u.gif ir nors nemačiau jūsų posto, bet nenusipirkau bakopų.

nusipirkau paderinimui tagetė+lobelija. nu man tas geltona/mėlyna bus užburiantis derinys.
dar nusipirkau dichondrijos sėklų.

tai galvoju, mažu reikia į pailgą lovelį daryt tokią kompoziciją: lobelija, tagetė, tagetė, dichindrija, tagetė, tagetė, lobelija.
ką manot? g.gif

dar galvoju imsiu tokią didelę klombą ir ten visas šitas susodinsiu ir dar plius sprigių ir pelargonijų, nu ir leukoniją dėl kvapo. tik pelargonijas su vazoniuku pakasiu, kad paskui iškast žiemai galėčiau. noriu tokios mišrainės, kaip kad būna kartais visko visko - o atrodo gražiai...

ar labai be ryšio sugalvojau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 08 vasario 2011 - 18:51
QUOTE(jediara @ 2011 02 08, 19:13)

Kokio idomios,zalioje stoteleje turetu buti g.gif
Atsakyti
nu va, visai simpatiškai, su ramaškėm net biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 02 08, 20:59)

Gražus derinukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 02 08, 19:59)

grazus derinukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 02 08, 20:50)

dar nusipirkau dichondrijos sėklų.

Kur dichondrą pirkai ir kokia dabar kaina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sega01 @ 2011 02 08, 19:50)

pernai auginau, bet deja graziai atrode tik seklu maiselio nuoraukoje. Gal vasara per karsta arba manobalkono puse nepatiko ir labai amarai puole. tada siemet nusipirkau pelergonijas svyrancias ir tagetes rudeniui noriu
Atsakyti
tagetės man visą vasarą tarnavo, super gėlės.

dichondrą pirkau Schetelige, kiek kainavo nepasakysiu, nes daug sėklų tada pirkau, tai neatrinksiu... ant pakelio tikrai įspūdingai.
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2011 02 08, 21:53)
tagetes rudeniui noriu

uztikrintos jos drinks_cheers.gif ,reik i soda daugiau ju prisisodnti,o va i balkona turiu sarasa prisirasius tik reikia ryt galutinai apsispresti kaip derinsiu g.gif
Atsakyti