Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasines NE/GALIOS atsiradimo priezastys - tesinys

QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 06, 11:19)
Nuoskaudos sargdina skydliaukę, o ne nerimą sukelia...O su ta meile sau yra labai sudėtingas dalykas.

kaip ju atsikratyt, kad nesargdintu? gal save labiau mylet g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2010 10 06, 11:34)
kaip ju atsikratyt, kad nesargdintu? gal save labiau mylet g.gif

O kaip tai LABIAU? Arba myli save arba ne. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2010 10 06, 10:39)
O kaip tai LABIAU? Arba myli save arba ne.  ax.gif


Žmonės labai įvairiai įsivaizduoja meilę sau smile.gif O ji arba yra, arba nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 06, 10:45)
Karma yra išperkama  sergant įvairiomis ligomis, bendraujant su žmonėmis, kuriems yra skolos, ir patiriant su jais pačius nemaloniausius dalykus, patiriant pačias įvairiausias nesėkmes ir pan. Karmos išpirkimas gali būti atidėtas to prašant meldžiantis. Pvz, sergi sunkia liga, nueini į cerkvę, uždegi žvakutę, paprašai ir atideda.

Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2010 10 06, 08:49)
Sveiki.
Užstrigo šis sakinys - ką tai reiškia?


"Dievas ezoterikam taip-nesikeičia. Tik kad viena problema - tai ne asmuo, O bevardė ir beasmenė būtis. Ezoterinių okultinių koncepcijų yra krūva bet esmėje nelabai skiriasi.
Tarkim agni-joga Rerichų: Ši doktrina viešai deklaruoja visų religijų sintezę,==============
Trumpas doktrinos išdėstymas:

1. Dievas:

Tokio nėra)) nors tai kartais ir ivardijama Dievu: Mahatmos (dvasios kurios spiritistinių sensų metu diktavo Rerichams savo mokymą) teigia kad Dievo nėra ypač to kurio vardą reikėtų rašyti iš didžiosios raidės. Yra tik beasmenė būtis. Jų vadinama - materija. Materija ,šiuo atvėju, yra tas iš ko sudarytas ne vien fizinis o ir dvasinis pasaulis, taip pat ir fizinio ir dvasinio pasaulio dėsniai. taigi siela yra tos pačios materijos sudedamoji dalis kaip ir kūnas.
Dvasia paklūsta karmos dėsniui-taigi žiaurus determinizmas-priežaščių-pasekmių kaita. Bet kokia malda, bendravimas ar meilė nukreiptą į materiją, ir tikėjimas iš Jos atsako, yra beprasmis, nes Ji yra beasmenė būtis.Tas pats kaip šnekėti su akmeniu.
Tai taip vadinamas panteizmas- kai Dievas yra viskas,viskas yra Dievas,Aš dalis to tai Aš esu Dievas.

Toliau apie ezoterika bei jos padarinius galima rasti temoje:

http://www.supermama...?...45794&st=84

Gryztant prie nemeiles sau - daug aiskinti kokia galinga itaka sis jausmas turi musu organizmui.Kalbejom su 10mete dukterecia ir ji nusiziovavo/nusiziovaujo? g.gif o as jai ir sakau - saulele, bek i laukuti, pakvepuosi tyru oru, ziovulys yra zenklas, kad smegenims truksta deguonies..o ji mazute man ir sako - vat ir ne - jus neteisi, ziovulys is nuobodulio ...ir pasokusi nuo kedes nubego pasiimti vadovelio mergaitems, kur atsivertusi man eme skaityti - o beskaitant veidukas eme keistis - nes knygeleje rasoma, jog kai nuobodu, imam ziovauti,o ziovaujant mes placiai izsiziojame ir ikvepdami giliai aprupinam smegenis deguonimi...(cia galime kiekvienas saves paklausti - kas pirma - vista ar kiausinis) ir tada galima spresti ka su tuo darysim - sedesim , nieko nekeisim o tik ziovausim ir tokiu budu aprupinsim smegenis deguonimi, kas bus tik momentinis pastiprinimas, ar imsim save i rankas ir keisim poziuri is esmes, kad pasikeitus mastymui, kistu ir musu gyvenimas, tuo paciu sveikata)
Tad meile galima vardinti kaip chemine reakcija musu fiziniame kune, kuri skatina hormonu aktyvuma, kurie itakoja musu nuotaika, mastyma ir t.t.
MYLEKIM SAVE!
Atsakyti
“Tema apie meilę sau“ aktuali tik tam tikroje proto rūšyje(linijiniame) ir dar priėjusiame ribą, bet deja ta proto rūšis ne vienintelė.
Pavyzdžiui.; “Tatchagatos prote“ nėra skirstymo į du polius: geras-blogas, teisingas-neteisingas, tiesa-melas ir t.t. Nėra ir mano – ne mano. Nėra skirstymo išorinis pasaulis – vidinis pasaulis. Ar pagavot kampa?
Jeigu jus pavyzdžiui.; pasiimsite tokį atskaitos tašką ir įsigyvensite tuomet atsivers visiškai naujas pasaulis, tie patys daiktai, situacijos, įvykiai, žmonės įgaus visiškai kitokį atspalvį. Atkris krūva klausimų, nebegalios jums ir priežasčių - pasekmių dėsnis.
Ne pagalvokite, kad aš pasipūtęs ar noriu išsiskirti, susireikšminti ir t.t. Visa tai aktualu tik tiems, kurie naudojasi vieninteliu linijiniu protu.
Žvelgiant iš kito atskaitos taško aiškiai kaip pro padidinamąjį stiklą matosi, kad visi čia esantys forumo dalyviai diskutuoja iš vienos ir tos pačios matricos – linijinio proto. Yra pasisakančių ir iš kitų proto rūšių, pavyzdžiui iš alternatyvaus linijiniam - išminties proto, tatchagatos, dialektikos ir t.t.
Bet visa tai nesąmoningai o chaotiškai aiškiai neskiriant prieštaringų atskaitos taškų -proto rūšių, suplakant viską į vieną kokteilį. Todėl vėl greitai atsiduriama vidiniuose prieštaravimuose ir problemose.
Spręsdami sveikatos, santykių, gyvenimo problemas jus bandote tai daryti naudodamiesi linijiniu protu. Deja yra uždarumo dėsnis – neįmanoma išspręsti problemų su tuo pačiu instrumentu, kuris ir yra esamų gyvenimo problemų priežastis.
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2010 10 06, 16:55)
“Tema apie meilę sau“ aktuali tik tam tikroje proto
===============================
Spręsdami sveikatos, santykių, gyvenimo problemas jus bandote tai daryti naudodamiesi linijiniu protu. Deja yra uždarumo dėsnis – neįmanoma išspręsti problemų su tuo pačiu instrumentu, kuris ir yra esamų gyvenimo problemų priežastis.


Dekui.Tik reikalas tas, kad suvokimas ateina pamazu, o susigincyti yra lengviausia, tad apie proto linijiskuma siulau kalbeti tam skirtoje temoje


Atsakyti
LinguLingu, siūlykis į skyriaus moderatores mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti