Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietukės diskutuojam toliau...

QUOTE(kristina_x @ 2010 06 09, 17:26)
keliukui pirma reik pagrindo gruzo o poto zvyriau,nes is smelio ispylus  schmoll.gif bus blogas kelias
kokius pirkot blokelius ir kiek mokejot uz m3?????? g.gif

drysciau papriestaraut del smelio blogumo.
rimtas kelias darosi pirma su smeliu, paskui su zvyru skirtu keliams. t.y. su molio priemaisom, kad geriau trombuotusi.
abu sluoksniai turi but min po 20cm. storiau bus geriau.
vandeni issiurbliuoti reikia, jei nera kur bent laikinai nuvest, nes po vandeniu nieko nesupilsit ir neislyginsit.
jei ka mano ivaziavimas pacioje zemiausioje vietoje visoje musu gatveje. kolkas kiek vazinejo per tris metus ir lengvosios ir kranai ir sunkvezimiai po 40t, nieks neklimpo.
as esu pries visokius gruzus, nes tai tikrai nera tvirtas pagrindas keliui. daug sansu kad atsiradus salciams prades kilnot vanduo ta gruza.
bet kuriuo atveju, turit tokia bala, reiks po issiurbimo susiziureti kaip nudrenuoti vandeni, nes zemiu ar gruzo uzvezimas problemos neiispres, ja tik pasleps iki kol ji pati neprimins apie save.
Atsakyti
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 06 11, 15:36)
* dėl polistirolo - šiaip yra firma Šilputa, berods.

va va sita firma ir yra polistirolo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerina @ 2010 06 10, 13:37)
Labas visoms, kokia apsaugos firma saugo jusu namus? Statomes Romainiuose, kiek pastebejau tai ten tik Jungtis vazineja.

Mes ir Romainiuose, mus saugo G4S, esam labai patenkinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kurmis666 @ 2010 06 11, 20:21)
drysciau papriestaraut del smelio blogumo.
rimtas kelias darosi pirma su smeliu, paskui su zvyru skirtu keliams. t.y. su molio priemaisom, kad geriau trombuotusi.
abu sluoksniai turi but min po 20cm. storiau bus geriau.
vandeni issiurbliuoti reikia, jei nera kur bent laikinai nuvest, nes po vandeniu nieko nesupilsit ir neislyginsit.
jei ka mano ivaziavimas pacioje zemiausioje vietoje visoje musu gatveje. kolkas kiek vazinejo per tris metus ir lengvosios ir kranai ir sunkvezimiai po 40t, nieks neklimpo.
as esu pries visokius gruzus, nes tai tikrai nera tvirtas pagrindas keliui. daug sansu kad atsiradus salciams prades kilnot vanduo ta gruza.
bet kuriuo atveju, turit tokia bala, reiks po issiurbimo susiziureti kaip nudrenuoti vandeni, nes zemiu ar gruzo uzvezimas problemos neiispres, ja tik pasleps iki kol ji pati neprimins apie save.

pritariu, mes irgi jokio gruzo nepylem, ir darem taip kaip priklauso smelis zvyras, po to spec misinis kur ant keliu pila jei neklystu ten zvyras su moliu ir skalda maisytas, tas misinys labai gerai tankinasi ir jei noresit prakasti kokia transeja kabeliui su kastuvu tai virsutini sluoksni teks su lauztuvu nusidauzyti. Pas mus irgi per tris-keturis metus niekas neiklimpo, ir plokstes veze, ir cerpes ir kranai vazinejo, jokiu problemu. Geriau suinvestuoti i kelia is karto, nes po to praktiskai uztenka tik nulyginti, uzpilti skaldos ir asfaltuoti
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2010 06 12, 12:32)
pritariu, mes irgi jokio gruzo nepylem, ir darem taip kaip priklauso smelis zvyras, po to spec misinis kur ant keliu pila jei neklystu ten zvyras su moliu ir skalda maisytas, tas misinys labai gerai tankinasi ir jei noresit prakasti kokia transeja kabeliui su kastuvu tai virsutini sluoksni teks su lauztuvu nusidauzyti. Pas mus irgi per tris-keturis metus niekas neiklimpo, ir plokstes veze, ir cerpes ir kranai vazinejo, jokiu problemu. Geriau suinvestuoti i kelia is karto, nes po to praktiskai uztenka tik nulyginti, uzpilti skaldos ir asfaltuoti

drinks_cheers.gif bet 16 sklypu kvartalui man vienai kelia normalu daryt schmoll.gif as pirma statausi ir dar du sklypai parduoti o kada kas dar kas parduos ar statysis dievas tevas zino,o man reik dabar kazka minimaliai pasidaryt kad isivezti m-gas eitu unsure.gif
Atsakyti
Laba diena, klausimelis butu jau apsimurijusioms apdaila. Norime sendintu plytu, bet ju igeriamumas 10 proc., tai ar tos plytos po kurio laiko neissprogines blink.gif . Ziurinejome gamykloje impregnuotas, tai parode kaip jos neigeria vandens ir kaip igeria 10 proc., tai likau apakusi. Ant tu impregnuotu uzpylus vanduo nesusigeria, o tos neimpregnuotosios kaip kokia kempine sugeria vandeni ir dar bala po savimi palieka. Problema, kad tos impregnuotosios nelabai spalviskai patinka, o kurios patinka spalviskai ir fakturiskai, tai 10 proc. igeriamumas. O dar norime su paprastu skiediniu muryti, tai sake, kad sienoje laikysis dregme, jei gaus tiesioginio lietaus. O paskui sake, kad prades teketi baltos druskos kazkokios ir reikes valyti mura blink.gif . Tai ka daryti ir nebezinome schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2010 06 12, 22:02)
drinks_cheers.gif bet 16 sklypu kvartalui man vienai kelia normalu daryt  schmoll.gif  as pirma statausi ir dar du sklypai parduoti o kada kas dar kas parduos ar statysis dievas tevas zino,o man reik dabar kazka minimaliai pasidaryt kad isivezti m-gas eitu  unsure.gif

kvartalini kelia daro savivaldybe arba seniunija, jei tai miesto ribos ir kvartalas suformuotas miesto. pakaktu parasyt prasyma. jei kvartalas suformuotas privataus asmens ir pardavinejamas, is jo turit reikalaut kelio. jei perkant sklypa i tai neatkreipet demesio ir jis to neisipareigojo,kaltnkit save- teks uz savo kapeikas darytis.
bet kuriuo atveju siai dienai vaziuociau visaip belekaip, kad nereiktu per bala kapstytis. negi jusu sklypas saloje?
Atsakyti
QUOTE(kurmis666 @ 2010 06 13, 14:21)
kvartalini kelia daro savivaldybe arba seniunija, jei tai miesto ribos ir kvartalas suformuotas miesto. pakaktu parasyt prasyma. jei kvartalas suformuotas privataus asmens ir pardavinejamas, is jo turit reikalaut kelio. jei perkant sklypa i tai neatkreipet demesio ir jis to neisipareigojo,kaltnkit save- teks uz savo kapeikas darytis.
bet kuriuo atveju siai dienai vaziuociau visaip belekaip, kad nereiktu per bala kapstytis. negi jusu sklypas saloje?

ne saloj sklypas
va nupiesiau schema cool.gif
user posted image
tada kai pirkom tuo metu buvo ziauriai gera kaina griebem kaip meska sikinyka unsure.gif nepagalvojom kad bus bedu nors aisku reikejo tiketis tik va kaip dabar minimaliai pigiai kazka prasukti
savininkas nenori prisideti,aisku mes padarysim jis atsives klientus "va sakys keliukas ir t.t." verysad.gif
pamatams smeli ir greziniams betona jau vezem belekaip per kitus sklypus,2 sklypai ismalti teks rudeni suarti doh.gif o va reik betono masina su siubliu atvaryt uzlieti pamatus nu niekaip kitaip tik reik keliuko,o apie blokelius ir patyliu nors oru nuskraidink doh.gif
is tiesu padetis ir graudi ir apsurdiska nzn kaip cia padarius,nes savininkas sikna nenori prisideti verysad.gif
blyn as jau pasiimciau ta visa padaryti tik kad jis prisidetu,mes jam dar nemokeje uz elektra.bet jis jokio kompromiso net nenori girdeti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2010 06 13, 14:43)
ne saloj sklypas
va nupiesiau schema  cool.gif
tada kai pirkom tuo metu buvo ziauriai gera kaina griebem kaip meska sikinyka  unsure.gif nepagalvojom kad bus bedu nors aisku reikejo tiketis tik va kaip dabar minimaliai pigiai kazka prasukti
savininkas nenori prisideti,aisku mes padarysim jis atsives klientus "va sakys keliukas ir t.t."  verysad.gif
pamatams smeli ir greziniams betona jau vezem belekaip per kitus sklypus,2 sklypai ismalti teks rudeni suarti  doh.gif  o va reik betono masina su siubliu atvaryt uzlieti pamatus nu niekaip kitaip tik reik keliuko,o apie blokelius ir patyliu nors oru nuskraidink  doh.gif
is tiesu padetis ir graudi ir apsurdiska nzn kaip cia padarius,nes savininkas sikna nenori prisideti  verysad.gif
blyn as jau pasiimciau ta visa padaryti tik kad jis prisidetu,mes jam dar nemokeje uz elektra.bet jis jokio kompromiso net nenori girdeti  verysad.gif

as irvi varyciau visur aplinkur per sklypus kaip tik imanoma... ir dzin biggrin.gif juk zeme kaip sakot dar neparduota ir niekam neskaudes smile.gif aisku cia atstumai is piesinuko neaiskus bet ne jau is priesingos puses balai negalima privaziuoti per pievas???

man slasu pasidare, gal idesit daugiau foto is tokiau kaip ten tas pievas ismalet idomu aplink pasidairyti smile.gif ir i ta bala jusu dar paziuret blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 13, 15:57)
as irvi varyciau visur aplinkur per sklypus kaip tik imanoma... ir dzin biggrin.gif juk zeme kaip sakot dar neparduota ir niekam neskaudes smile.gif aisku cia atstumai is piesinuko neaiskus bet ne jau is priesingos puses balai negalima privaziuoti per pievas???

man slasu pasidare, gal idesit daugiau foto is tokiau kaip ten tas pievas ismalet idomu aplink pasidairyti smile.gif ir i ta bala jusu dar paziuret  blush2.gif

kur ta bala tai jos gale didele zemiu kruva sustumta is isvaziavimu ir jos neapvaziuosi doh.gif o pries bala po desine sklypas kur 60 cm paaukstejimas nuo keliuko tai ir neuzskrisi doh.gif
ne kns esu veliau kada idesiu foto,balos foto esu imetus keli psl pries mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,ar kas dare sutartis pvz su murininkais?jai daret tai ar tvirtinot pas notara,arseip paprastai abi puses padejo parasiukus ir viskas?
g.gif
Atsakyti
sakykit su kokiais klijais mūrijo ar mūrisit silikatinius blokelius? Radau Mira. Kokie dar yra?
Atsakyti