Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietukės diskutuojam toliau...

Sakykit statybininkės kuom reikia impregnuoti stogo medieną? Kaip vadinasi tas žalias impregnantas?

Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 07 15, 12:44)
Sakykit statybininkės kuom reikia impregnuoti stogo medieną? Kaip vadinasi tas žalias impregnantas?

BOROLITAS-2
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 07 15, 11:11)
tiesiai į rokų keramiką nuvarėm ir ten susitarėm...galiu vadybininko tel nr duoti smile.gif

labai noreciau, jei galima i AZ.

Dekui visoms atsakiusioms.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 07 15, 13:44)

Ar tikrai norit Borolito? Mes impregnavom juo pradžioj, mane žiauriai sualergizavo, paskui pamatėm, kad vietomis borolitu impregnuotos lentos papelyjusios doh.gif doh.gif Apdailines lentas ir namo karkasą impregnuojam Remmers impregnantu, nei kvapo nei alergijos schmoll.gif O kaip ten tarnaus - žiūrėsim. Beje remmersu pigiau lygtais, reikia skiesti, o borolitą perki jau skiestą. Žodžiu Borolitas mum nepatiko. Nors kai bandė lentas degint, tai neėmė ugnis lentų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 07 15, 12:44)

O mano MB sake tepalu kur i masinas pila teps... tai ka zinau ar bus gerai, bet seniau taip visi dare...
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 07 15, 16:06)
O mano MB sake tepalu kur i masinas pila teps... tai ka zinau ar bus gerai, bet seniau taip visi dare...

schmoll.gif smirda baisiai ir bus degus medis. Nors nuo drėgmės "atrabotkė" gerai saugo. "Atrabotke" geriausia tepti medieną, kur lauke stovi (pvz. tvoros) bet tik ne namo konstrukcijas.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 07 15, 16:06)

Tepalu tepdavo tam, kad neputu lentos, o tas zalias skystis, tai apsauga nuo ugnies tipo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 07 15, 19:36)
Tepalu tepdavo tam, kad neputu lentos, o tas zalias skystis, tai apsauga nuo ugnies tipo  ax.gif

tai jei kas degs tai vistiek sudegs , antra karta nepanaudosi schmoll.gif , bet svarbiausia kuo tepet nuo visokių grybų ir vabalų medieną, klausiau pas ratiniu namu statytojus neatsakė niekas ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, jau tvoru temoj klausiau apie tvoristus kurie uzsiima metalinem tvorom gal galetumet parekomenduoti ir jus 4u.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 07 15, 15:37)
Ar tikrai norit Borolito? Mes impregnavom juo pradžioj, mane žiauriai sualergizavo, paskui pamatėm, kad vietomis borolitu impregnuotos lentos papelyjusios  doh.gif  doh.gif Apdailines lentas ir namo karkasą impregnuojam Remmers impregnantu, nei kvapo nei alergijos  schmoll.gif O kaip ten tarnaus - žiūrėsim. Beje remmersu pigiau lygtais, reikia skiesti, o borolitą perki jau skiestą. Žodžiu Borolitas mum nepatiko. Nors kai bandė lentas degint, tai neėmė ugnis lentų  thumbup.gif

mes irgi naudojome Remmers impregnantą.
Atsakyti
mes tepėm Arlitu,jį galima skiest,arba ir taip tept,bet daugiau sueis.
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2010 07 15, 13:22)
kai paskaičiuosit, duokit ir mums žinoti  4u.gif  mums po kelių savaičių irgi bus jau aktuali tema ax.gif

sveika 4u.gif buvom siandiena,kaip tik rokuose ,pritrukom 23 pertvariniu blokeliu...tai i savo lengva masiniuka pasikrovem.... biggrin.gif na kaip tik ir pasiklausiau,del kainu dar syki...tai atsakymas buvo toks jus gavot ir taip gera kaina,o dabar uz 1vnt plesia virs 3lt doh.gif ,tai teks prasyti kitos forumietes vadybininko kontaktu,gal pavyks ismusti geriausia varianta....na o mums isejo 289lt uz 1vnt...jei noresi galesiu duoti roku vairuotojo nr.kuris veza ir iskrauna po 130lt.
Atsakyti