Sakykit statybininkės kuom reikia impregnuoti stogo medieną? Kaip vadinasi tas žalias impregnantas?
QUOTE(Giedruolė @ 2010 07 15, 12:44)
Sakykit statybininkės kuom reikia impregnuoti stogo medieną? Kaip vadinasi tas žalias impregnantas?
BOROLITAS-2
QUOTE(mergina05 @ 2010 07 15, 11:11)
labai noreciau, jei galima i AZ.
Dekui visoms atsakiusioms.
QUOTE(Giedruolė @ 2010 07 15, 13:44)
Ar tikrai norit Borolito? Mes impregnavom juo pradžioj, mane žiauriai sualergizavo, paskui pamatėm, kad vietomis borolitu impregnuotos lentos papelyjusios

QUOTE(Giedruolė @ 2010 07 15, 12:44)
O mano MB sake tepalu kur i masinas pila teps... tai ka zinau ar bus gerai, bet seniau taip visi dare...
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 07 15, 16:06)
O mano MB sake tepalu kur i masinas pila teps... tai ka zinau ar bus gerai, bet seniau taip visi dare...

QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 07 15, 16:06)
Tepalu tepdavo tam, kad neputu lentos, o tas zalias skystis, tai apsauga nuo ugnies tipo

QUOTE(Domogintare @ 2010 07 15, 19:36)
Tepalu tepdavo tam, kad neputu lentos, o tas zalias skystis, tai apsauga nuo ugnies tipo 

tai jei kas degs tai vistiek sudegs , antra karta nepanaudosi

Labas vakaras, jau tvoru temoj klausiau apie tvoristus kurie uzsiima metalinem tvorom gal galetumet parekomenduoti ir jus
Aciu

Aciu

QUOTE(irisas @ 2010 07 15, 15:37)
Ar tikrai norit Borolito? Mes impregnavom juo pradžioj, mane žiauriai sualergizavo, paskui pamatėm, kad vietomis borolitu impregnuotos lentos papelyjusios
Apdailines lentas ir namo karkasą impregnuojam Remmers impregnantu, nei kvapo nei alergijos
O kaip ten tarnaus - žiūrėsim. Beje remmersu pigiau lygtais, reikia skiesti, o borolitą perki jau skiestą. Žodžiu Borolitas mum nepatiko. Nors kai bandė lentas degint, tai neėmė ugnis lentų 

mes irgi naudojome Remmers impregnantą.
mes tepėm Arlitu,jį galima skiest,arba ir taip tept,bet daugiau sueis.
QUOTE(Burbuliuks @ 2010 07 15, 13:22)
kai paskaičiuosit, duokit ir mums žinoti
mums po kelių savaičių irgi bus jau aktuali tema 

sveika