Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškių, Šeškinės pediatrai

Keliamės gyventi į Justiniškes ir reikia pasikeisti pediatrę, kurią galima būtų išsikviest į namus. Gal kas turit gerą Justiniškių pediatrę?? kuri nepultu kiekvienu ligos atveju skirti antibiotikus.
Atsakyti
Paupariene yra bendrosios praktikos gydytoja.Pati asmeniskai su ja nebuvau susidurusi, bet atsiliepimai nekokie.Pati gyvenu Justiniskese ir lankomes Seimos gydytoju kabinete, esanciame salia Justiniskiu pasto naujame gyv. name.Anksciau ten dirbo tokia Jurga Romeikaite.Ir pati pas ja gydziausi , vaikutcio susilaukiau ir vaikuti priziurejo.Deja, ji isejo dirbti i farmacijos firma.Dabar mes vaikstom pas Zakariene.Tai esu giliai nuliudusi ir pasipktinusi, nes nieko naudingo is jos neisgirstu apart"koks fainas Jusu vaikas"Prie jos dar nebuvom susirge, tai del antibiotiku nezinau jos nuomones.Toj pacioj klinikoj dirba daktare Koliukjan(berods, tokia jos pavarde), tai nuosirdziai patariu pas ja neit.Ji karta pagal iskvietima buvo atejusi kaip pavaduojanti daktare, mat vaikiukui gerklyte skaudejo.Tai del paprasto paraudimo antibijotikus siule.Kai paklausiau ar kokiu kitu budu nera, tai ji tik syptelejo, o iseidama labai jau ilgai tarpdury stovejo lyg ko laukdama.pati tasyk snargliuota ir kosinti atejo ir vis prase duoti vaikuti palaikyti su topiniais zodeliais"koks jis fainutis.."Ta kart praejo gerklyte ir be antibijotiku.
siaip Justiniskes priklauso seskines poliklinikai.Yra kelios daktares kurios net salia gyvena, kiek zinau, tai i namus ateina.Mes irgi ruosiames gryzti i seskines poliklinika, tik vat nezinom pas kuria daktare uzsirasyt?
Atsakyti
Galim rekomenduoti savo seimos gydytoja - Jurgita Romelyte, dirba Justiniskiu seimos gydytoju kabinete, Taikos 95.
Atsakyti
mes pas Paupariene gydemes, bet nesem mieles neseniai, kazkur jau rasiau bet nerandu sad.gif jeigu kas domina apie ja klauskit. Bet bendrais bruozais- antibiotiku nerasys net tada kada tai butina, nebent priremti prie sienos, jeigu kokia slogyte- diagnozuos, jeigu kas rimciau- nesitikekite, todel as ant jos labai pikta, gerai kad yra kas supranta apie vaiku ligas mano aplinkoj ir yra su kuo pasikonsultuotis
Atsakyti
Gal jums būtų netoli Pašilaičių šeimos medicinos centras,Žemynos g.2 Ten dirba pediatrė Kristina Verižnikovienė.Kiek žinau maloni gydytoja ir dar alergologė.Šiaip mūsų šeimą gydo šeimos gydytoja,kuria esame labai patenkinti,antibiotikus skiria tikrai ne lengva ranka,o tik esant būtinybei
Atsakyti
Pradzioje kai atsikraustem i Vilniu, arciausiai namu buvo Pauparienes klinika, ten ir nuejom, kol nesirgom viskas gerai buvo, kai sloga-angina kokia irgi viskas gerai buvo, priedo dar pas ja ant sienos kruva visokiu diplomu ir pan kabo is visur, nu galvoju protinga gyd, susitari, ateini, jokiu eiliu ir snargliojanciu aplinkiniu, gali paskambint ir pasiklausti bet kada. Labai patogu.
Bet kuo toliau tuo geriau, jausmas budavo toks kad nelabai supranta kame reikalas kas liecia koki sudetingesni atveji, ir reikia- nereikia prirasydavo homeopatiku, zoliniu preparatu kai reikejo kur kas stipresni vaistu, na cia irgi dar nieko baisaus. tai taip sakoma mano asmenine nuostata, tad ji gali but nesvarbi kas homeopatikus megsta wink.gif

Topas buvo praejusi rudeni kad mano merginai cistita ( slapimo pusles uzdegima) ji gyde homeopatikais, ir jis komplikavosi inkstu uzdegimu, kurio ji zinoma nepastebejo, uztat sako reumatitas cia jai ( jai vienos puses sona is nugaros puses skaudejo), o temperatura del gerkles paraudusios mad.gif reumatitas- 6m vaikui mad.gif mad.gif mad.gif prirase antibiotiku gerkit pasveiksit mad.gif nei vieno zodzio kad kuo greiciau i ligonine varyt, na aisku kur jau ten del gerkles varyt.

Tai va viena laime kad yra pazystamu gyd, patare kuo greiciau i ligonine varyt, ka ir padarem nustate pulinga inkstu uzdegima, tokias ligas nieks namie negydo, o jeigu gydo tai tik apgydo ir reikalas pereina i letine eiga, o tai reiksia ilgai ir nuobodziai kankintis, kosmaras, maciau tokius vaikus ligonineje, ne duok dieve kam nors tai patirti. O gerkle net paraudusi nebuvo pasirodo mad.gif

Tokiau dar geriau, reikejo man israso tai gauti negalejau savaite ( tipo negali priimti), o kai gavau tai irgi nesamoniu prirase, ligu kuriu net nebuvo.
Su skiepais privalomais irgi nesamone, paskiepyti reikejo laukti puse metu ir dal melavo tipo ateinu - sako kita sav skiepysim, ir taip puse metu mad.gif taiop ir paskiepyjo, pabegom is jos, o mantu reakcijos ji net daryti nesiruose mad.gif

P.S. zodziu kam neuzteks kantrybes perskaityti ka as cia prirasiau (reikejo matyt issilieti zmogui wink.gif ) mano labai subjektuvus wink.gif patarimas - geriau neskit is ten mieles, arba eikit pas kita ten dirbancia gydytoja Kudabaite, paliko labai malonu ispudi protingos ir besigaudancios gydytojos.
Atsakyti
Na, Iva, tu cia ir prirasei! Ka mums dabar daryti blink.gif Siaubiakas, tikrai pastebejau kad ji labai megsta hemeopatinius vaistus rasyti. Beje, gal ir sutapimas o gal ir ne, man labai itartinai ji diagnozavo sloga. T.y. as jos klausiau del galvos skausmu, kokius vaistus galima vartoti maitinanciai, o ji man paziurejo nosi ir israse nuo slogos, nors tuo metu jokiu sniuksciojimu ar siaip snargliavimosi net nebuvo...tai ir liko tie vaistai, taip ir nepaemiau.

Iva , o pas kokia gyd. jus dabar esate prisirase??? Labai gautusi be rysio jei nuo Pauparienes pereitumemem prie Kudabiens toje pacioje istaigoje, geriau isvis iseiti. Bet kur Justuose ar salia????

Siandien uzsirasem pas ja skiepytis tuo baisiuoju 3 men. skiepu, tai dabar nezinau kaip cia bus... unsure.gif Tikiuosi viskas bus gerai maziuliui... ohmy.gif
Atsakyti


Mes perejom i seskines poliklinika pas Rimeikiene, bet blogai tas kad ji dirbs dar tik puse metu, jei ne trupiau, bet galiu jos paklausti pas ka geriau.

O kaip kazin prie "Justinuko" darzelio klinika seimos gydytoju?
Atsakyti
galiu rekomenduot vaiku gydytoja is Seskines poliklinikos - Laima Trainaviciute. labai svelni su vaikais, rupestinga, labai nuodugniai istikrina, pastebi menkiausia vaiko negalavima. be jokios baimes galima klaust, jei kas neaisku. ir paaiskins, ir nepasakys ko cia prisigalvoji. jei kas itartino, siuncia pas kitus specialistus. jei nedidele liga, tai skiria ivairias arbatas, liaudiskas priemones. ir zinokit - tikrai padeda. o antibiotikus skiria tik tada, kai kitos iseities nera, pvz. plauciu uzdegimas. ir man ir vaikui ji ziauriai patinka. sunus visai jos nebijo, nuejes pasikalba kaip su kokia drauge. jau nuo pat gimimo mes pas ja gydomes (beveik 9 metai praejo) ir pas jokia kita tikrai nenoreciau.
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man Milkeviciene is Seskines poliklinikos patiko. Be to, gyvena tame paciame name kaip ir mes thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi lankomes seimos gydytoju kabinete dabar pas Agne Zakarkiene.Baisiai gailim Jurgos, bet ir si daktare gana nebloga. Atrodo, gana gerai diagnozuoja ligas ir pataiko vaistus, tik jei nori ka nors suzinot placiau-turi pati klausinet. Tada placiai ir aiskiai paaiskina. Bet del visokiu patikrinimu, skiepu ir kt. atrodo teks rupintis paciai-nei primena, nei siulo.
Atsakyti
O kur tą Agnę Zakarienę rast?? Kokiam šeimos centre

na ką padarysiu trumpą apžvalgą.
Šeškinės poliklinikoj: Kirdeikiene, Trainavičiūtė, Milkevičienė
Šeimos centras (Taikos 95) Jurgita Romelytė

Pabandysiu aš pasiklausti dabartinės savo gyd. ką ji rekomenduotų iš Šeškinės pol. Justiniškių raj. Idomu ar nors viena gydytoja paklius??!! Paskui parašysiu.
Atsakyti