Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškių, Šeškinės pediatrai

Mes lankomes pas Trainavičiūtę. Man tai thumbup.gif Labai miela ir atsakinga. Pries tai buvom pas Ambrazevičiūtę. Nu tai pas tokia nebent smerties arba kruvos antibiotiku nuo bet kokios ligos.
Atsakyti
Aš nuėjau dar pas mamą pasiklausti apie Žemaitienę laugh.gif , tai jai patiko ji vien tik jau to, kad ji tik kraštutiniu atveju išrašinėja antibiotikus. Žinoma, jei norite staigaus pasveikimo tai tada tinka, bet Žemaitienė vis sakydavo liaudiškais metodais gydykite. smile.gif Na žodžiu, mūsų geri atsiliepimai wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
kaip jums patinka Šešk.polik.registratūros darbuotojos?Mums jau kiek kartų buvo,kad išanksto užsirašius pas gyd.jos nenuneša kortelės į kabinetą arba išvis jos "neranda",kol nenueini pas vedėją.Tada kortelė momentaliai atsiranda.Šiandie pusė dienos skambinau,kad užrašyt vaiką pas gyd.(dar iki šiol nepavyko),tai arba telefonas užimtas,arba kai normalus signalas jos paprasčiausiai neatsiliepia,o jei po ilgų pastangų pavyksta,tai toooks balselis atsiliepia,kad mol ko tu čia nori.Skambinu,kol telefonas jau pats atmeta.Gerai,dieną suprantu,daug žmonių būna tai nespėja,o dabar kas. mad.gif Buvau tokiu laiku polik.ir buvo tik keli žmonės,atsiliept tikrai galima.Skambinau vedėjai,tai ji pasakė rašyt nepasitenkinimus raštiškai.Taip žadu ir padaryti,nes kiek jau galima,tik nežinau rašymo tvarkos,kam rašyt,kur eit.Gal buvote su tuo susidurusios?PADĖKITE.
Atsakyti
Uzuojauta wink.gif mes butent del poliklinikoje esancios "velniavos" ten daugiau nebesilankysim (nebent kazkas ypatingo nutiktu), mes pasirinkom privacia gydytoja, tad "registraturos" problemu tikimes isvengti wink.gif
Dziaugiuosi, kad yra tokiu zmoniu, kurie turi valios ir uzsispyrimo, ieskoti tvarkos ir teisybes clap_1.gif clap_1.gif Sekmes smile.gif
Atsakyti
šeškinės internetinis puslapis : www.poliklinika.lt
ten galima pamatyti ir pro web kameras kiek žmonių prie registratūros smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Tuki @ 2004 11 08, 19:05)
Dėkui viltele už palaikymą.Bet gal kuri žinot skundų rašymo tvarką: kur ,kam rašyt? g.gif

Siaip jau manau, kad ta tvarka kaip ir paprastoj darbovietej: manyciau, turetum rasyti poliklinikos vedejui, laisva forma (na, taip kaip prasyma...), svarbiausia, kad ta skunda tavo uzregistruotu gaunamu dokumentu zurnale (paprastai tai daro sekretores, referentes...) wink.gif nes tik registruotas dokumentas turi siokia tokia juridine galia, jei dok-to neuzregistruos, tai tas skundas gali atsidurt tiesiog siuksliu dezej... wink.gif Rasau tau is savo darbines praktikos, nors mano darbas visai nesusijes su medicina, bet manau, kad specifika skundu rasymo, panasi... rolleyes.gif
Atsakyti
pilnai suprantu, nes pati toje poliklinikoje lankausi. pati apie , tai ne karta svarscius esu. manau, kad nera prasmes kreiptis i poliklinikos administracija, na nebent ten pazystamu yra. siaip laikaus tos nuomonies, kad varnas varnui akies nekerta. todel manyciau, kad geriau kreiptis i audito inspekcija, kuri kaip tik ir tiria visus skundus . tik kiek zinau, mediku , tai tikrai tiria, bet va, registraturos darbuotojui, tai nesu tikra.
taip pat noreciau paklaust, o pas kokius rivacius pediatrus lankotes ir kur?
aciu
Atsakyti
Musu pediatre Jermosenkiene. Ai, labai vidutine. O, va, pulmonologe Kuziene Seskines poliklinikoj tikrai vepla. Mamos, atsargiai, nepaskliaukit vien jos nuomone. Tai musu patirtis kalba
Atsakyti
QUOTE (Aukstakalne @ 2004 11 09, 18:08)
Musu pediatre Jermosenkiene. Ai, labai vidutine. O, va, pulmonologe Kuziene Seskines poliklinikoj tikrai vepla. Mamos, atsargiai, nepaskliaukit vien jos nuomone. Tai musu patirtis kalba

Va va. Šita mus ir norėjo palikti su plaučių uždegimu. Šundaktarė dry.gif
Atsakyti
[/QUOTE]Atra Paskelbta 2004 11 08, 19:41
šeškinės internetinis puslapis : www.poliklinika.lt
ten galima pamatyti ir pro web kameras kiek žmonių prie registratūros [/QUOTE]

Tame ir bajeris,kad prie vaikų reg.nufilmuota mažai žmonių,ten kur daug,tai suaugusiųjų reg.O be to,man visai neįdomu,daug žmonių ar mažai,jos turi tvarkytis su savo darbu.Jei nesugeba,tai į jų vietą atsirastų daug norinčių,kurie tą darbą įvertintų,o nesedėtų pasipūtę ir neatsiliepinėtų telefonu toookiu balsu,kad mol ko čia dabar sutrukdei.Aš dieną net nebandau skambint.Vakare buvau nuvažiavus,o pas jas toks atsipalaidavimas.Tai ką sunku atsiliept?Ar reikia skambint n kartų?Mane pyktys ima. mad.gif Pati lankaus centro polik.Lukišk.fil.,tai ten tokio tikrai nera.
Atsakyti
Mes irgi priklausom sitai poliklinikai mad.gif . Kas kart nuejus korteles neranda mad.gif , uzkniso juodai. O kai pirmadieni isikvieciau gydytoja namo, tai ji man paskambino ir pasake, kad per velai isikvieciau ir ji neateis. turim patys atvaziuot. Vaikui temperatura 38.5, o mes turim tempt ja i poliklinika. nuvezem dukra, bet as taip nepaliksiu. Tikrai rasysiu skunda.
Atsakyti
Musu Cibulskiene. Tikra velnio boba. Nuotaikos zmogus. Nepasitikiu ja. Kai dukrai buvo trys men. sukarsciavo mazyle, tai ji padare slapimo tyrima ir nusiunte mus i ligonine, dar pasake, kad greiciau vaziuokit, nes vaiko gyvybe ant plauko. Nuvaziavom, as isterijoj, daktarai apziurejo, pakartojo tyrima ir parase diagnoze-sveikas vaikas.
Atsakyti