Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškių, Šeškinės pediatrai

Laba diena, nuo pirmu dienu dukra priziuri pediatre Olga Maiziene, labai demesinga ir maloni moteris, dukra su mielu noru lanokosi pas ja, ji visada isklauso, viska paaiskina, jei kila kokiu klausymu bet kada paskambinus i mobilu sulauksi patarimo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bluse @ 2007 07 23, 13:20)
atejus pagal iskvietima i namus pasake taip, cituoju- "kita kart jei susirgsit tai ateikit geriau patys i poliklinika, nes mums ar iskvietimas i namus ar jus pas mus ateinat  apmokejimas yra tas pats, o mums tas vaiksciojimas tai zinot...."
cia Seskines poliklinika jei ka biggrin.gif

Nu jo, as ne karta esu pastebejus, kad iskvietimas i namus yra baubu baubas!!! ph34r.gif Man tai ka daryt, kad joms daugiau nemoka, as turiu teise kviestis gydytoja i namus, jei mano vaikas nuo aukstos temperaturos leipeja.... Kosmaras.
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2007 08 15, 17:21)
Nu jo, as ne karta esu pastebejus, kad iskvietimas i namus yra baubu baubas!!! ph34r.gif Man tai ka daryt, kad joms daugiau nemoka, as turiu teise kviestis gydytoja i namus, jei mano vaikas nuo aukstos temperaturos leipeja.... Kosmaras.

aš pati nekviečiu namo. Paskambinu savo gyd į kabinetą susitariu, kad atvežu vaiką ir numušus temp. vežu. Nuvežus ir skubiai tyrimai būna padaromi. blush2.gif
Atsakyti
nezinau, gal tvarka pasikeite Seskines poliklinikoj g.gif , ?
Serganciam 1.5 men. vaikui eiles laukti? ar ne turi gydytoja be eiles priimti..?
siaubas...o, rankas kaz kodel tai Seskines pol. gydytojai plaut ne megsta..
Atsakyti
Nu nežinau, kodėl ten pas jus taip sudėtinga? mastau.gif Mūsų gydytoja (Šerstniovienė) visada ateina į namus, kai iškviečiame, ir be jokių bambėjimų, kad jai sunku ar nemoka daugiau schmoll.gif . Ir rankas visada plauna atėjus namo, ir poliklinikoj irgi rolleyes.gif Ir vaikučius, kurie su temperatūrom koridoriuj sėdi, visada be eilės priima happy.gif Nežinau, kas ten pas jus per gydytojos, tokios nesupratingos g.gif
Atsakyti
QUOTE(koira @ 2007 10 18, 09:18)
Serganciam 1.5 men. vaikui eiles laukti? ar ne turi gydytoja be eiles priimti..?

kad ranku nemegsta plauti, tai sita ir as pastebejus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(koira @ 2007 10 18, 09:18)

Deja, realybė tokia. Šeškinės poliklinika kaip ir eksperimentinė: įvedinėjama nauja iškvietimų į namus tvarka. Žiūrės, ar pasiteisins mirksiukas.gif Situacija turi ir minusų, ir pliusų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2007 10 18, 16:13)
Deja, realybė tokia. Šeškinės poliklinika kaip ir eksperimentinė: įvedinėjama nauja iškvietimų į namus tvarka. Žiūrės, ar pasiteisins  mirksiukas.gif Situacija turi ir minusų, ir pliusų cool.gif

Truputį nesupratau čia tų taisyklių mastau.gif Tai tipo jeigu vaikui 39 temperatūra, bet jam jau virš 3 metų KĄ GYDYTOJA NEVAŽIUOS? mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 10 18, 15:46)
Truputį nesupratau čia tų taisyklių mastau.gif Tai tipo jeigu vaikui 39 temperatūra, bet jam jau virš 3 metų KĄ GYDYTOJA NEVAŽIUOS?  mega_shok.gif

Kaip suprantu - nevažiuos. Lieps numušti temperatūrą ir atvežti doh.gif Pagrindinis motyvas: atvežus iškart galima atlikti tyrimus ir paskirti efektyvų gydymą. Lieka vienas kelias: greitoji medicininė pagalba
Atsakyti
mums irgi pries pora savaiciu tas pats buvo,vaikui tk suejo 3 metai,po vieju dienu auksciausia tempa,skambinu,sako"nebeeina i namus nuo triju metu" sakau bet gi pries dvi dienas tik suejo,sako"na ir viskas,numuskit tempa ir ateikit" unsure.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Upokšnis @ 2007 10 18, 15:13)
Deja, realybė tokia. Šeškinės poliklinika kaip ir eksperimentinė: įvedinėjama nauja iškvietimų į namus tvarka. Žiūrės, ar pasiteisins  mirksiukas.gif Situacija turi ir minusų, ir pliusų cool.gif

nesamone kokia,visi cia isvardinti atvejai kai daktaras ateis i namus jau tinka kad kviestis grietaja pagalba verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mond @ 2007 08 02, 14:17)
Laba diena, nuo pirmu dienu dukra priziuri pediatre Olga Maiziene, labai demesinga ir maloni moteris, dukra su mielu noru lanokosi pas ja, ji visada isklauso, viska paaiskina, jei kila kokiu klausymu bet kada paskambinus i mobilu sulauksi patarimo.  thumbup.gif

Musu gydytoja irgi O.Maiziene biggrin.gif Labai patinka, visada galiu paskambinti ir pasiklausti jei kas neaisku.
Atsakyti
gal kas lankotes pas gyd. V.Žemaitienę Šeškinės poliklinikoj?
musu maziuka ji gydo, is pradziu viskas kaip ir patiko, bet vis dazniau pagaunu save galvojancia, kad vaikui butu geriau ne pas seimos, o pas vaiku gydytoja... g.gif
Atsakyti