Pasidalinsiu ir savo patirtimi.
Pirmoji dukra buvo pakliuvusi pas gyd. Daugelienę - tai gydytoja tik biuleteniams ir vaistams išrašyti. Tiesa, kol savo vaikus užaugino, jau dabar ir gydyti pramoko. Bet topas su ja buvo

Manoji labai sirgdavo, ji sugalvojo, kad tai dėl alergijos (vis diagnozę rašydavo obstrukcinis bronchitas) ir nusiuntė į Alergologijos centrą. Ten alergijos visiškai niekam nenustatė, tai ji tada padarė išvada, kad alergija kyla pačiai infekcijai. Neturiu medicininio išsilavinimo, bet man tai kažkoks "briedas".
Po to persikėlė gyventi į kitą vietą, tai pagal ją priklausė gyd. Bacevičienė. Kažkaip neturiu apie ją pasakyti nieko labai blogo, bet gero - taip pat. Pirmą kartą atėjusi pas naujagimį pirmi žodžiai buvo :"koks gražus jūsų butas". Man tas kažkaip keistai pasirodė, bet kai pakalbėjau su kaimynėmis - jos sakė tą patį. Tiesa tuo metu mano mama pas mus buvo, tai po tokių žodžių sakė, kad gal jai reikia kažkiek duoti. Taip pat siutino vitamino D paskyrimas - kiek norit, tiek duokit. Max galima 10 lašų,- sako. Kitas atvejas: nueinam, mums 5 mėnesiai, mano mažoji kojytę į burnytę kiša, tai ji sako "matot, tai gal rachitas prasideda, nes toks lankstumas rachitui būdingas".
Po viso to mes pasikeitėm gydytoją - nuėjom pas Jankauskiene. Kol kas ji man patinka - vaistukai nestiprūs, homeopatiniai. Aišku, rimtų ligų neturėjom, bet palyginus su Daugeliene, kuri kiekvieną kartą antibiotikus kišo, man atrodo geriau. Bus matyt.
Mūsų situacija tokia pat. Iš pradžių buvom pas Daugelienę, po to ji mūsų atsisakė (
), tada patekom pas Jankauskienę ir nesiskundžiam.
O šiaip kadangi per gyvenimą karts nuo karto vis patenkam pas visokius gydytojus, tai kažkodėl jie Daugelienę labai giria.... Tiesa, ir apie Jankauskienę gerai pasisako, bet gal čia profesinis solidarumas?