Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Pagaliau atkeliavo mano masinuke su riberiu ir spalvu keitikliu. Beliko isbandyti kaip ten viskas veikia bigsmile.gif

Kvapelis tai ne koks - senienos unsure.gif Na bet gal issivedins. Ir nugeltusi, nors pardavejas sake, kad nelabai verysad.gif Labai as jautri tokiems dalykams...
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 01 31, 12:24)
Pagaliau atkeliavo mano masinuke su riberiu ir spalvu keitikliu. Beliko isbandyti kaip ten viskas veikia  bigsmile.gif

Kvapelis tai ne koks - senienos  unsure.gif  Na bet gal issivedins. Ir nugeltusi, nors pardavejas sake, kad nelabai  verysad.gif  Labai as jautri tokiems dalykams...

Gusha, taigi apie 15 metu tai masinai, vargiai ar rastum nenugeltusia - net jei butu buvusi visus tuos 15 metu neispakuota. Visos jos daugiau ar maziau pagelte. Svarbu, kad techniskai tvarkinga butu, apsiprasi su ta spalva.
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2011 01 31, 13:45)
Gusha, taigi apie 15 metu tai masinai, vargiai ar rastum nenugeltusia - net jei butu buvusi visus tuos 15 metu neispakuota. Visos jos daugiau ar maziau pagelte. Svarbu, kad techniskai tvarkinga butu, apsiprasi su ta spalva.

Taip, tiesa, bet man vistiek trauma verysad.gif Dar neisbandziau, tad bent , kad veiks puikiai tikiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 01 27, 22:07)
perejimas buna i rozete,apie pora litu kainuoja wink.gif

O kur perkate tuos perejimus? Visur ju buna ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 01 31, 16:19)
O kur perkate tuos perejimus? Visur ju buna ar nelabai?

senukuose tikrai yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 01 31, 17:19)
senukuose tikrai yra wink.gif

O, aciukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas zinot kur galeciau rast KR-830 manuala?
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2011 02 01, 13:26)
Sveikutes, gal kas zinot kur galeciau rast KR-830 manuala?

turiu Adobe formate 836, 868, 940( rusu kalboje) nemanau, kad perfokortiniu instrukcijos daug kuom skiriasi. Jei reikia rasyk i AZ e-mail adresiuka ,imesiu.

LAiko turedama , paziuresiu atydziau ka dar turiu (karieteles bei riberiu instrukcijos) gal kam pravers.
Atsakyti
Stai nuoroda i manual parsisiuntima http://www.deviceman...er-manuals.html
Atsakyti
QUOTE(aviad22 @ 2011 02 05, 23:36)
Stai nuoroda i manual parsisiuntima http://www.deviceman...er-manuals.html

Aciukas 4u.gif cia man greitai reikejo, tai jau atradau, bet manau kad tavo nuorodele pagelbes ir kitom mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, mezgėjėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

nusipirkau ir aš Brother 836 su riberiu - tik prisėst prie jos vis dar nerandu laiko ax.gif blush2.gif

aviad22, gal turi riberio 850 instrukciją rusų kalba g.gif g.gif g.gif angliškai turiu, bet ... rusiškai būtų geriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 02 10, 00:38)
Sveikutės, mezgėjėlės 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nusipirkau ir aš Brother 836 su riberiu - tik prisėst prie jos vis dar nerandu laiko  ax.gif  blush2.gif

aviad22, gal turi riberio 850 instrukciją rusų kalba  g.gif  g.gif  g.gif angliškai turiu, bet ... rusiškai būtų geriau  blush2.gif

Paziurejau, turiu, bet tik Silverio.
Atsakyti