Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Byly depiliacines juosteles su terminiu vandeniu. Anksciau naudojau su zalia arbata ir sokoladu tai patiko,bet sitos neisrauna normaliai plaukeliu blink.gif Gal jos skirtos jautresnei odai ir ne taip stipriai rauna,nezinau bet daugiau situ nepirksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 08 liepos 2010 - 17:28
QUOTE(smaggiuke @ 2010 07 08, 00:38)

iš kur šitie balzamai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 08 liepos 2010 - 17:35
user posted image
sio prausiklio beliko keliem kartam, labai svelnus nesausina odos bet nekartosiu nes nusiprausus man trukdavo svaros gaivos jausmo jei nesidazau tai viskas gerai, o kai reikia nuplaut makiaza man jis per silpnas ,bet kas turi jautria oda toms turetu patikt .i jo vieta bandysim si
user posted image
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 07 08, 17:34)
iš kur šitie balzamai?

KissMyFace iš VitaCost, bet yra jų ir kitose internetinėse parduotuvėse. Apie situaciją LT nelabai žinau ax.gif

Žaliąjį pirkau iš Sephora, bet berods jau nebėra pardavime.
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 07 08, 16:57)
Jūsų komentarai verčiantys iš kojų  biggrin.gif t.y. smagu skaityti  4u.gif

o gal žinot numeriuką to nail polish'o?

Net nežinau kaip komentarą ar kaip kritiką priimt biggrin.gif blush2.gif
Žinokit tikrai nežinau, ten kiek mačiau kai kurie net nenumeruojami, šiaip sudėti pagal spalvas, nors ir neatkreipiau dėmesio vištelė doh.gif
Nu ieškokit tokio šviesiai rožinio, man ta spalva tai grynai braškinio jogurto, su drauge šią spalvą praminėm net "jogurtine" ax.gif Dėl Jūsų rytoj pasistengsiu nueit į Norfą sužiūrėt numeriuką (gal net lakiuką pasiimt) biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Pėdutėms patiko biggrin.gif good.gif
Atsakyti
Physician's Formula organiska presuota pudra - liko dar kokiems 2 tepimams, bet jau metu, nes tingiu pabaiginet ta kruopelyte. ax.gif Patenkinta as sios firmos pudromis, bet mylimiausia man yra 'face sculting trio', tai toliau jas ir tenaudosiu....
user posted image

QUOTE(smaggiuke @ 2010 07 08, 22:57)
KissMyFace iš VitaCost, bet yra jų ir kitose internetinėse parduotuvėse. Apie situaciją LT nelabai žinau  ax.gif

Man atrodo jo tokia konsistencija ir tiek - pati kito skonio Kiss my Face balzama turejau, tai irgi luzo. doh.gif

P.S. tik dabar pastebejau, kad ir vel jusu posta cituoju.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 07 08, 23:14)

Kaip teigiamą komentarą biggrin.gif jūs visad viską išsamiai aprašote smile.gif

ačiū, jei pažiūrėsit 4u.gif spalva tai ir man ši labai patinka, tokia vasarinė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 07 08, 09:51)
Spalvytė tikrai labai labai, bet tikrai galėtų būti didesnis kiekis, nes ji be galo einama spalva  ax.gif
Dabar panašią turiu iš catrice, tik ten mažiau ružavumo, bet ant nagų panašiai atrodo, tai kol kas nepirksiu, bet dėl spalvos tai tikrai labai graži ir jei nerasiu atitikmens didesniame kiekyje tai pirksiu tą pačią  ax.gif

Aha galėtų būti didesnis, bet kai spalva tobula MAN, tai nusipirkau ir antrą lotuliukas.gif
Koks numeriukas iš Catrice?
Atsakyti
user posted image

labai patiko,bus kartojamas butinai.

ir N-asis
user posted image

irgi bus kartojamas ax.gif

ir pudryke paigesi,labai patiko,bus kartojama butinai kai orai atves,rudeni-ziema.
user posted image

i jos vieta stos:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 09 liepos 2010 - 08:51
QUOTE(Incredible Me @ 2010 07 09, 09:48)

ir pudryke paigesi,labai patiko,bus kartojama butinai  kai orai atves,rudeni-ziema.
user posted image

i jos vieta stos:
user posted image

Sios dvi mano favorites wub.gif Ypac Miracle Touch. wub.gif Tik mazas kiekis pagal kaina verysad.gif

Siuo metu kaip tik ji pasibaige i jos vieta tokia pat
Atsakyti
user posted image user posted image

nepatiko abu, nebus kartojami

Karaal Softly sampunas, noreciau isbandyti ir kita produkcija sio gamintojo smile.gif

user posted image
i pabaiga visai patiko smile.gif
Atsakyti