Tom's of Maine 'crystal confidence' rutulinis dezodorantas - nebe pirmas, bet kolkas dar kitu namuose yra, tai sio greitai nekartosiu:
Emily 'super dry skin soother' - naturalus balzamas (sudetyje aliejai, biciu vaskas) labai sausai odai. As tepiau ji padams - tepiau netaupydama, storai ir po to kojinytes apsimaudavau. Tai man beveik 60ml uzteko menesiui. Bet jei tepant po maziau, tai tikrai taupus dalykas. Tik man minusiukas riebaluotumas - susigeria neblogai, bet vistiek nemegstu visokiu alieju del to...
Weleda druskine pasta - jau n-toji musu namuose. Gerai valo, skalsi, zodziu priekaistu jokiu neturiu (na nebent pakuotei, nes skauda nuo metalo likucius skaudziant).

Taip pat subaigiau
Bodicology 'cucumber melon' ir
Clarins 'High Definition Body Lift' losjonu meginelius:
-Bodycology patiko, kvapas svlenus, malonus, bet pirkt nesugunde. O ir siaip namusoe kremu/losjonu/sviestuku begale, tai reikia uzsiimt naudojimu....
-Clarins skirta kovai su celiulitu, bet man pasirode kaip puiki priemone karstoms vasaros dienoms: nerealiai uzsalde kojas, ilgokai tas saldymas jautesi. O siaip nezinau kiek isivaizduoju ar cia taip realiai, bet atrodo kazkiek stangresne odyte. Pirkt tikrai nezadu, nes kaina didele, o del to saldymo efekto vasarai tikrai neverta.

Ai, dar minusiuka turiu siam losjonui - kvapas man nepatiko, nemalonus sintetinis, o dar kazkas (turbut tas saldantis ingridientas) gerkle sujautrino, pradejo perstet (toks jausmas, kad aerozolis papurkstas butu ir nera kuo kvepuot)....