Dar porai kartu liko (as labai netaupi naudojime, tai jei buciau taupiau naudojus dar turbut geriems 5 kartams like butu) Burt's Bees giliai drekinancio kondicionieriaus - labai patiko, plaukuciai svelnus, padrekinti ir nepalieka riebumo (na kai nuo kai kuriu ktiu isdziuve plaukai atrodo riebaluoti, nors katik plauti buvo):

Physician's Formula 'face sculpting trio' pudryte - jau n-toji ji pas mane ir dar sandeliuke kelios yra. Man ji ideali ir pati mylimiausia presuota pudra. Sita labai greitai baigesi (per kazkur 2 menesius) ir issinaudojo pilnai tik pudros dalis, highlighter'io ir bronzato like dar po labai daug, bet cia del sepetelio: isbandinejau nauja CS sepeteli, tai jis labiausiai pudra imdavo, nes ji minksciausios konsistencijos.

Papildyta:
Na ir ismetu nepilnai isnaudota Urban Decay seseliu pagrindo megineli - tepiau tik karta, bet pakuote tokia, kad atlupus atgal neuzlimpa, tai likutis sudziuvo (o butu dar 3-4 kartam uzteke). Nesuzavejo manes jis. Nors tiesa sakant nei vienas seseliu pagrindas nera suzavejes ir man jis nebutinas, nes turimi seseliai be problemu man issilaiko.