Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Burt's Bees 'color keeper' sampunas - labai patiko, gerai isplaudavo plaukucius, neissausindavo, skaniai kvepejo:
user posted image

Dar porai kartu liko (as labai netaupi naudojime, tai jei buciau taupiau naudojus dar turbut geriems 5 kartams like butu) Burt's Bees giliai drekinancio kondicionieriaus - labai patiko, plaukuciai svelnus, padrekinti ir nepalieka riebumo (na kai nuo kai kuriu ktiu isdziuve plaukai atrodo riebaluoti, nors katik plauti buvo):
user posted image

Physician's Formula 'face sculpting trio' pudryte - jau n-toji ji pas mane ir dar sandeliuke kelios yra. Man ji ideali ir pati mylimiausia presuota pudra. Sita labai greitai baigesi (per kazkur 2 menesius) ir issinaudojo pilnai tik pudros dalis, highlighter'io ir bronzato like dar po labai daug, bet cia del sepetelio: isbandinejau nauja CS sepeteli, tai jis labiausiai pudra imdavo, nes ji minksciausios konsistencijos. sad.gif Galvojau likusias dalis siaip sunaudot ant kitos pudros ar kremo su spalva, bet kiek per daug blizgejimo veidukui tada gaunasi (turiu svytejimo suteikianti krema su spalva, tai su juo jau labai blizgiai gaunasi), tai teks mest lauk.
user posted image
Papildyta:
Na ir ismetu nepilnai isnaudota Urban Decay seseliu pagrindo megineli - tepiau tik karta, bet pakuote tokia, kad atlupus atgal neuzlimpa, tai likutis sudziuvo (o butu dar 3-4 kartam uzteke). Nesuzavejo manes jis. Nors tiesa sakant nei vienas seseliu pagrindas nera suzavejes ir man jis nebutinas, nes turimi seseliai be problemu man issilaiko.
user posted image
Atsakyti
user posted image

Labai patenkinta juo. Išnaikino pleiskanas puikiai smile.gif Dabar pirksiu nuo plaukų slinkimo į jo vietą smile.gif

Atsakyti
user posted image
antras iš eilės, labai tiko/patiko neriebina plaukų, saugo galiukus, bet kadangi optimizuojuosi, tai reikia resursus naikint, tai kol kas į jo vietą:
user posted image
kadangi auginu plaukus, bandau viską, kad apsaugot galiukus, nes nu nerealiai linkę skilinėt doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 08 02, 21:38)
user posted image
kadangi auginu plaukus, bandau viską, kad apsaugot galiukus, nes nu nerealiai linkę skilinėt  doh.gif  doh.gif

Na ir kaip sis? Ka daro? Ar nelipina plauku?

As subaigiau Phytomer priemone nuo spuogeliu, neipatinga pasirode.
Atsakyti
Loreal Paris Touche Magique maskuoklis
user posted image
Ne pirmas ir ne paskutinis - man puikiai maskuoja pajuodusius paakius thumbup.gif Bandysiu dabar kitokį.
Atsakyti
Paskutiniu metu:
Šampūną naudodavau kelis kartus į mėnesį. Labiau kaip giliau valantį. Plaukai tikrai fantastiški po plovimo. Švaresnių jau nebeįsivaizduoju. Tik reikia būtinai laikytis instrukcijų, nes kitaip poveikis ne toks efektyvus...
user posted image
Lengvas. Gana neblogai drėkino, bet pagrindinės funkcijos - matiškumo išlaikymo, neatliko visiškai. Lipnokas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaggiuke: 03 rugpjūčio 2010 - 08:58
QUOTE(Malena @ 2010 08 02, 22:25)
Na ir kaip sis? Ka daro? Ar nelipina plauku?

Kad lipintų plaukus - nepastebėjau, kad jų spalvą saugotų taip pat smile.gif o galiukai - vistiek skilinėja.. Galbūt mažiau smile.gif Kažkaip už aliejukus aš būčiau ax.gif
Atsakyti
Baigiasi laveros purinantis sampunas su apelsinais, nelabai patiko, purumo neduoda, antra diena plaukai nebelabai grazus buna man po jo unsure.gif Jo vieton uzsisakiau Aubrey Organics purinanti rolleyes.gif
Lacalut balinanti dantu pasta, balinimo nepastebejau ax.gif , nekartosiu.
Atsakyti
1) Pasibaigė Lumene Sensitive Touch akių makiažo valiklis jautrioms akims. Tai buvo mano pirma naudota priemonė iš Lumene. Negaliu pasakyti nei kažko labai gero, nei blogo- yra nemažai panašių valiklių ir už mažesnę kainą. Na, bet bent akių tikrai nejautrino... tongue.gif

user posted image

2) Dar vos vienam karteliui beliko Faberlic kreminio šampūno su deguonimi "Dvigubas Kvėpavimas". Patiko, norėčiau pakartoti ateityje, kai išseks kitų šampūnų atsargos. ax.gif
Atsakyti
Pasibaigė.. labai patiko kvapas wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aprilita @ 2010 08 03, 13:07)
2) Dar vos vienam karteliui beliko Faberlic kreminio šampūno su deguonimi "Dvigubas Kvėpavimas". Patiko, norėčiau pakartoti ateityje, kai išseks kitų šampūnų atsargos.  ax.gif

Man šis irgi patiko ir tiko thumbup.gif Ateity tikrai kartosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
1. Tušas "Loreal million lashes" - patiko, bet visgi bandysiu ir toliau kitus.
2. Skaistalų rinkinys iš Oriflame. Jo net nesimato, bet tipo suteikia spindesio veidui, kažkaip jau pripratau kasdien juo naudotis, tad manau pasiimsiu dar vieną, kadangi kaina nedidelė.
3.Johnsons savaiminio įdegio kremas - kvapas baisus, meta dėmėm ir oranžinis atspalvis. Bandysiu kitą.
Atsakyti