Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl temų tvarkymo forume

QUOTE(Loram @ 2008 08 28, 07:28)
nežinau ar čia rašau, bet norėjau paklausti ar nevertėtų uždaryti tems kur konsultuoja teisininkas.. jei jau jis daugiau nei pusę metų forume nepasirodo - tai nors ant dūšios būtų lengviau, jei žinotum kad niekas nepakonsultuos... o dabar mamytės rašo klausimus, kai kurie jų tikrai svarbūs ir skubūs....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 100% pritariu. Tragiska tema. Bele kiek prasymu ir klausimu ieskant pagalbos su 0 atsakymu. Tiesiog gaila zmoniu. Tikrai reiketu uzrakinti ir nukreipti i soc. labirintus. Ten bent nors po viena atsakyma gautu zmogeliukai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2008 09 25, 07:39)
Na, aisku, gal ta manoji tema niekam ir neidomi, visko gali buti, bet vis gi noreciau pasiulyti, kad forume "Bendraminciai" butu sukurtas atskiras subforumas "Naujos temos" - jos galetu ten but patalpintos, kol jose atsirastu dalyviu ir "isitvirtintu" forume, paskui jas butu galima perkelt prie kitu temu. Arba, kad neprisikauptu "nepopuliariu", niekam nereikalingu temu, tos naujos temos galetu buti tame subforume tik tam tikra apibrezta laika, na, tarkim, menesi.

gerai sugalvota drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2005 12 30, 21:33)
laba diena
pakylo toks klausymas...kaip yra moderuojami skyreliai? kiekvienas moderatorius turi savo skyreli ar kaip? nes is tikruju yra daug temu, kurios kartojasi, daug temu, kur prasideda atviras offtopas, klausymai pvz.apie zindyma, mano manymu turetu buti pernesti i tam skyrta skyreli...ir t.t
man labai patinka SM, daznai cia lankausi, bet paliginus su kitais panasiais forumais cia yra, atsiprasau, betvarke... blush2.gif

Pritariu.Daugelyje skyrelių - totalus bardakas.
Moderatorių ieškote jau kuris laikas, tačiau kažkodėl tvarkos kai kuriuose, ypač Sveikatos skyrelyje (na, aš į jį dažniausiai užsuku) nėra.Tema ant temos, viena paskui kitą kartojasi.Prie kontracepcijos dažnai nėštumo skyreliui tinkanti tema...
Atsakyti
skyrelyje Parduotuves, kainos, nuolaidos kartoja dvi temos apie akcijas
http://www.supermama...?...91406&st=12

gal apjunkit 4u.gif
Atsakyti
Pasiulymas moderatorems.
Mano nuomone , nauja tema sukurti galetu tik asmuo ne is karto , o po tam tikro laiko , arba issiuntes tik kazkoki kieki zinuciu. Labai pikta , kai susigalvoja kazkas save ar kita pareklamuot , sukuria nauja tema tuo gaisindami kitu laika. Uztenka reklamininku ir jau sukurtose temose.
Atsakyti
Nesuprantu, kodel temoje "Keliones" slidinejimui yra skirta tik viena tema "Slidinejimas svetur", o tuo tarpu polisinems kelionems - istisa saliu grandine leidziama. Juk tie, kas slidineja, zymiai lengviau gali susirasti aprasymus, ispudzius pagal kurortus (austrija, Italija, Slovakija, Prancuzija, Sveicarija ir t.t.). Ne viena klausima pati turiu sia tema, bet turiu vienos temos misrainej atsirinkti tai, kas man rupi. Nesuvokiu, kodel taip yra? g.gif
Atsakyti
tokia tema jau yra ir skelbimų lentoje kuriama jau n toji, tačiau jau antrą kartą kuriama besidubliuojanti tema
Atsakyti
aš norėčiau moderuoti kurį nors forumo skyrių, nes neturiu darbo ir daug laiko prasėdžiu Internete, todėl galėčiau tuo užsiimti. Nesu naujokė iš tikrųjų, dalyvauju nuo 2006 metų pavasario. Tik iš pradžių vadinausi Naoko, paskui Kita Mergaite, dabar vėl pasikeičiau vardą. Tesiog man norisi keistis. Esu nekonfliktiška ir tolerantiška, bet teisinga, todėl manau, kad sugebėčiau. Ir svarbiausia - turiu laiko viską perskaityti savo temose smile.gif Būčiau dėkinga už atsakymą smile.gif

Linkėjimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 03 03, 19:39)
Tik iš pradžių vadinausi Naoko, paskui Kita Mergaite, dabar vėl pasikeičiau vardą. Tesiog man norisi keistis.

tai jums nebūtina kaskart persiregistruoti. Tiksliai nepasakysiu, bet berods, kas pusmetį galima keistis vardą, tiesiog parašant prašymą temoje Užsakymai vardo pakeitimui. Tąsyk keisis tik jūsų vardas, bet ne visa statistika. Be to, jūsų buvę vardai dar vis užimti, nes greičiausiai nėra net išregistruoti, tad kažkas, kas galbūt nori vadintis jais, negali to padaryti, nors ir jūs tų vardų nebenaudojate. Sėkmės
Atsakyti
Labadiena.

iskart atsiprasau, jei ne cia tureciu rasyti sita pasiulyma, bet esu naujoke ir dar neperpratau visu Supermamos niuansu.
Turiu pasiulyma, tik nezinau kaip igyvendinti, pritaria ir kitos temos dalyves.
Dazniausiai lankausi Atopinio drematito skyrelyje ir ten daugelis mamau pabandziusios kazkoki krema ar vaistus ir pamaciusios, kad netinka, jo daugiau nebenaudoja.
Siuliau pirmame butent tos temos puslapyje padaryti nuoroda i "Turgeli" - "isparduotuve", kurioje mamos galetu parduoti, atiduoti, padovanoti netinkama kosmetika. Bet ta nuoroda turetu buti priskirta konkreciai temai, kadangi eiti i skelbimu lenta ir ieskoti ar kas nors ko nors neparduoda nepatogu, o cia vietoje butu viskas kas susije siuo konkreciu klausimu.
Ka manot?
Imanoma butu toki dalyka suorganizuoti?
Aciu!

Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 03 04, 11:40)
tai jums nebūtina kaskart persiregistruoti. Tiksliai nepasakysiu, bet berods, kas pusmetį galima keistis vardą, tiesiog parašant prašymą temoje Užsakymai vardo pakeitimui. Tąsyk keisis tik jūsų vardas, bet ne visa statistika. Be to, jūsų buvę vardai dar vis užimti, nes greičiausiai nėra net išregistruoti, tad kažkas, kas galbūt nori vadintis jais, negali to padaryti, nors ir jūs tų vardų nebenaudojate. Sėkmės

supratau, labai dekui. o kaip del moderavimo? nes nuo nieko neveikimo einu is proto, o skaitau visa foruma beveik
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 03 04, 13:49)
supratau, labai dekui. o kaip del moderavimo? nes nuo nieko neveikimo einu is proto, o skaitau visa foruma beveik

atidžiai perskaitykite pirmą žinutę mirksiukas.gif
Atsakyti