Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Skubam, kol gandrai dar čia!

Labai tikiuosi kad si ciklas bus laimingas ir nestuke.gif bus mums dovana jungtuviu metiniu proga 4u.gif
Atsakyti
jolantida console.gif neliudek labai stipriai 4u.gif ateis vel zirniukas - lukterk, gal organizmas dar nepasiruoses 4u.gif

auxxe mes abi 8 DPO friends.gif tikiuosi kartu svesim II rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 06 16, 08:53)
Jolantida verysad.gif daugiau nesileisk niekada  4u.gif  4u.gif  4u.gif
wow koks grozis  ax.gif

noreciau

QUOTE(Garbane26 @ 2010 06 16, 08:59)
Jolantida, gal dar organizmas neatsigaves?  man jau 6 cuklas po A ir vis nieko...
Irute, vau kaip grazu

pagal viska tai viskas ok su organizmu , tai va as to ir bijau labiausiai kad reiks laukti vel ilgai verysad.gif

QUOTE(Pupushiukas @ 2010 06 16, 09:05)
jolantida  console.gif  neliudek labai stipriai  4u.gif  ateis vel zirniukas - lukterk, gal organizmas dar nepasiruoses  4u.gif

na gal kitas ciklas bus laimingesnis ir mano 30-meciui bus dovana II unsure.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz priemima ir uz paaiskinimus 4u.gif 4u.gif keista,nors bt matuoju neilgai,bet O man tikliai parode,nes ir ginius ta diena buvo nustates.tik vat reikia isitikinti,kad ji tikrai ivyko,todel ir ziurineju dabr ivairius grafikiukus,bandau analizuoti biggrin.gif

QUOTE(jolantida @ 2010 06 16, 10:54)
liudna man labai ,po persileidimo jau antras ciklas o vel nieko gero cray.gif

labai uzjauciu console.gif bet gal organizmui atsigauti reikia daugiau laiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 06 16, 09:20)

labai uzjauciu  console.gif  bet gal organizmui atsigauti reikia daugiau laiko  unsure.gif

bijau kas tas daug laiko nebutu kokie metai doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Pupushiukas nugi tikrai smile.gif kazkaip susimaisius vos nepasakiau, kad su irute zengiam koja kojon, bet gi apsiskaiciavau pati jau doh.gif bandau laika skubinti biggrin.gif ale taip gerai kelioneje buvo - ir laikas greitai bego ir galvos nereikejo sukti.. o dabar dienu skaiciavimas vyksta doh.gif
jolantida sad.gif 4u.gif nliudek, mergyt.. linkiu tau dovaneles jubiliejaus proga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 16, 09:33)

jolantida sad.gif 4u.gif nliudek, mergyt.. linkiu tau dovaneles jubiliejaus proga  4u.gif  4u.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
prisiduodu http://s40.radikal.r...634e596d5ee.jpg
jei siandien mano krutine nesudegs tai gal ir isgyvensiu. siaubas kaip maudzia, plesia, kaista. Senai jau taip buvo. O ir pilvukas kazkoks irgi idomus... kaip pries menesines tik dar sonuose skausmai vis kazkokie durstymai atsiranda... Taip nenoriu as tu mmm...
Atsakyti
QUOTE(jolantida @ 2010 06 16, 11:13)
na gal kitas ciklas bus laimingesnis ir mano 30-meciui bus dovana II  unsure.gif

labai stipriai tau to linkiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantida @ 2010 06 16, 11:25)
bijau kas tas  daug laiko nebutu kokie metai  doh.gif  verysad.gif

nebus mergyt. Sekantis kartas nemeluos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(||Indrute|| @ 2010 06 16, 09:36)
Labas rytas  4u.gif
jei siandien mano krutine nesudegs tai gal ir isgyvensiu. siaubas kaip maudzia, plesia, kaista. Senai jau taip buvo. O ir pilvukas kazkoks irgi idomus... kaip pries menesines tik dar sonuose skausmai vis kazkokie durstymai atsiranda... Taip nenoriu as tu mmm...

manau kad tu ju tikrai nesulauksi mirksiukas.gif

QUOTE(RenataJ. @ 2010 06 16, 09:37)
labai stipriai tau to linkiu  ax.gif

labai aciu
QUOTE(||Indrute|| @ 2010 06 16, 09:37)
nebus mergyt. Sekantis kartas nemeluos. 4u.gif

o kad tavo zodziai tiesiai Dievui i ausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(||Indrute|| @ 2010 06 16, 11:36)
Labas rytas  4u.gif

o mano krutine nuo pat O dienos nera jautri (kaip kad visada buna po O) ir dabar tik vos vos pabrinkusi, keistas sis mano ciklas, na bet jau atomazga visai arti 4u.gif
O tavo pozymiai ziuriu veda prie tikslo wub.gif laukiu NT rezultato II
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RenataJ.: 16 birželio 2010 - 10:51