Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Sveikos 4u.gif

noriu patarimo ax.gif
buvau galvojusi vaiku kambary deti medini staliua su kedutem,kazka tokio:

user posted image

bet vat uzmaciau dar tokius:
user posted image
user posted image

ir kazkodel pradejau galvoti,kad toks butu patogiau- daug vieteliu visokioms smulkmems susideti...
gal kas turit ka panasaus ir pasidalinsit patirtimi ax.gif Aciu 4u.gif

ir gal kas zinot kokio gamintojo tie komplektukai,gal kokiam internetiniame puslapyje galima jas uzsisakyti ?
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 03, 10:21)
gal kas zinot kokio gamintojo tie komplektukai,gal kokiam internetiniame puslapyje galima jas uzsisakyti ?

o is kokios vietos siuos paveiksliuku ikelet?

galimas budas, uzvedus ant paveiksliuku pele ir paspaudus desiniuoju peles mygtuku pasiziureti per "propertis".
dabar gi jus ikelet juos is kompiuterio kaip suprantu, tai rodo adresa per ka keltas.
kitokio budo nelabai isivaizduoju.
nebent kas nors jau turi tokius baldelius ir zino...
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 07 03, 11:47)
o is kokios vietos siuos paveiksliuku ikelet?

galimas budas, uzvedus ant paveiksliuku pele ir paspaudus desiniuoju peles mygtuku pasiziureti per "propertis".

nebent kas nors jau turi tokius baldelius ir zino...

jau meginau per properties- ten photobucetas....

vat ir as tikiuosi,kad gal kas bus uzmates is kur- o dar geriau ismegines thumbup.gif kazin ar patvarus tie baldeliai,gal po menesio jau viskas isluze bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 03, 12:19)
jau meginau per properties- ten photobucetas....

vat ir as tikiuosi,kad gal kas bus uzmates is kur- o dar geriau ismegines  thumbup.gif kazin ar patvarus tie baldeliai,gal po menesio jau viskas isluze bus  g.gif

pas mus yra panasia funkcija staliukas transformeris. ten tokia lentute atsivercia ir ant jos galima zaisti su konstruktoriais. ten yra tokie pat "burbuliukai" ant kuriu tvirtinamos konstruktoriu kaladeles ir jos nekrenta. bet vaikai mieliau zaidziai ant grindu.

o sie man panasus i chicco modeliukus arba ficher preis. gal tuos tinklapiuose pasidairyti g.gif

panasus cia: http://www.b-a.lt/ka...m-lynas--aislai
bet tik panasus.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 07 03, 12:28)
pas mus yra panasia funkcija staliukas transformeris. ten tokia lentute atsivercia ir ant jos galima zaisti su konstruktoriais. ten yra tokie pat "burbuliukai" ant kuriu tvirtinamos konstruktoriu kaladeles ir jos nekrenta. bet vaikai mieliau zaidziai ant grindu.

o sie man panasus i chicco modeliukus arba ficher preis. gal tuos tinklapiuose pasidairyti  g.gif

panasus cia: http://www.b-a.lt/ka...m-lynas--aislai
bet tik panasus.... g.gif

dar karta aciu 4u.gif
o jusu tas staliukas plasmasinis?
jie net kaina panasus biggrin.gif -mano nusiziuretus viena mama sm pardavineja uz 200lt, tai ir susigundziau ax.gif ax.gif blush2.gif
net nezinau ka daryti, nes pasirinkdama ta staliuka turesiu visikai keisti savo sugalvoto vaiko kambario interjero spalvas doh.gif vietoj zaliai oranzines tektu pereiti prie melynai raudonos.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 03, 23:50)
o jusu tas staliukas plasmasinis?

taip. plastmasinis. zalias biggrin.gif .
bet jis yra dalis maitinimo kedutes. na ten toks transformeris. pradziai tarnauja kaip maitinimo kedute leliului, o paskui kedute galima nuimti ir ji pasistato atskirai prie staliuko. pastarasis apsivercia ir jame yra tokia atverciama lentute.

isivaizdavau kad vaikai zais, konstruos bus labai patogu, konstruktoriu detales nekris ..... bet ....

jiems atrodo kitaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 07 04, 00:01)
isivaizdavau kad vaikai zais, konstruos bus labai patogu, konstruktoriu detales nekris ..... bet ....

jiems atrodo kitaip  doh.gif

o mane sumasino galimybe susideti flomasterius, piestukus- nes nebus rasomojo stalo- bet gerai pagalvojus juos su stiklinaitemis kokiomis galima sudeti i lentineles salia paprasto staliuko g.gif net ir tvarkingiau atrodytu g.gif nu reik dar pamastyti..
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 04, 00:09)
o mane sumasino galimybe susideti flomasterius, piestukus- nes nebus rasomojo stalo- bet gerai pagalvojus juos su stiklinaitemis kokiomis galima sudeti i lentineles salia paprasto staliuko  g.gif net ir tvarkingiau atrodytu  g.gif  nu reik dar pamastyti..

galimybe yra, bet ar ja vaikai naudosis g.gif
zinoma pamastykit. jums geriau matyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 03, 09:21)
ir gal kas zinot kokio gamintojo tie komplektukai,gal kokiam internetiniame puslapyje galima jas uzsisakyti ?

Siaip tokio tipo baldelius esu maciusi 'moki vezi' parduotuveje, iseinant jau uz kasu ir nuolaidos jiems buvo smile.gif, kedutes kitokios bet stalas su tom duobutem kampuose piestukams ir atsidaro is virsaus panasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MikaPuk @ 2010 07 04, 11:10)
Siaip tokio tipo baldelius esu maciusi 'moki vezi' parduotuveje, iseinant jau uz kasu ir nuolaidos jiems buvo smile.gif, kedutes kitokios bet stalas su tom duobutem kampuose piestukams ir atsidaro is virsaus panasiai smile.gif

Aciu 4u.gif

o kokiame mieste jus matet tuos baldelius ?
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 04, 12:04)
Aciu  4u.gif

o kokiame mieste jus matet tuos baldelius ?

kaip tik snd tame paciame tinkle maciau toki staliuka Siauliu mieste. kaina 199lt (tik neatkreipiau demesi ar kartu su kedutemis)
Atsakyti
Man kazkaip mediniai patvariausi atrodo 4u.gif
Atsakyti