QUOTE(xde @ 2010 07 11, 11:30)
Gal kas turite GEKO vaikiska staliuka ir kedutes?
Ar patenkintos kokybe?Kur pirkote?Baldu rojuje maciau tik spalvotus,visai patiko is paziuros ir kaina gera.
Bandau prisiminti, kokie tie GEKO spalvoti modeliukai.

Jei kažko nemaišau, tai prastoki - kėdutės gal ir neblogos, o staliuką net ir šioje temoje berods kažkas peikė. Na o nespalvoti atrodo patikimiau (nebent dabar ir spalvotus analogiškus pradėjo gaminti

) - aš beveik juos ir buvau nusižiūrėjusi, bet vyras galiausiai vis tiek supeikė, kad netvirtai padaryta, kliba dar ekspozicijoje. Draugė dar minėjo, kad kitoje ekspozicijoje taipogi matė jau gerokai apdaužytus.

Na vargu ar jie labai patikimai tarnautų.

Bet neatkalbinėju.

Mes tai
tokius galiausiai išsirinkom - irgi ne be trūkumų (jei vaikai linkę piešti šalia popieriaus lapo

), bet bent jau tikrai tvirti.
Tiesa, jei visgi pirksite GEKO baldelius, tai geriau gal ne iš "Baldų rojaus" - maža ten ekspozicija, o ir kainos, jei neklystu, didesnės. Geriau nuvažiuoti į "Skrają" (Žemaitės g. 26) arba Laisvės pr. 62 (pastarojoje parduotuvėje tuo pačiu ir mano minėtus baldelius apžiūrėti galėtumėte - gal irgi patiks

).
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)