Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Kaip keista del tos kainos. Tai jei vienos firmos dazu visos spalvos kainuoja X litu, tai ant oranzines dezes parasyta 2X litu? Kaip taip gali but g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 13 liepos 2010 - 15:00
QUOTE(fedoska @ 2010 07 13, 15:45)
Kaip keista del tos kainos. Tai jei vienos firmos dazu visos spalvos kainuoja X litu, tai ant oranzines dezes parasyta 2X litu? Kaip taip gali but  g.gif

kaina priklauso nuo pigmento kiekio dažuose, ryškiai oranžinei jo daug reikia 4u.gif
Atsakyti
Tai va man ir pasake,kad pigmentas daugiau kainuos nei dažai.

Čia kaip kuri sakė,kad pigiau sugalvoti temą,nemanau,nes tada viską reikia derinti ir kad baldeliai būtu į temą ir lova,viskas turi būti suderinta,o mums dabar yra pagrindas sienos ir grindys,nes pinigų kol kas nėra normaliems baldeliams.

Ačiū labai mergaitės už patarimus ir idėjas,kaip malonu iš jūsų pusės,net nesitikėjau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emilyte: 13 liepos 2010 - 14:57
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 07 13, 15:44)
user posted image
manau taupant geriausia išeitis - sugalvoti kambario temą - mašinos, banglentės, džiunglės, jūra, vyšnios šokolode, ferma ir t.t.
tada su neutraliom sienom ir baldais galima suktis su detalėm - lempom, paveikslais, patalyne, užrašais, lipdukais ir pan., ką vaikui paaugus ar pabodus galima be didesnių išlaidų pakeisti  4u.gif

tokios sienos ir as noreciau blush2.gif tik patalyne deciau ne tokia niuria, su havaju spalvom thumbup.gif kuo ryskesne ir kuo spalvotesne ir banglentes truputi svelniau padazyciau, kad butu gyvesnes
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2010 07 13, 15:54)

Čia kaip kuri sakė,kad pigiau sugalvoti temą,nemanau,nes tada viską reikia derinti ir kad baldeliai būtu į temą ir lova,viskas turi būti suderinta,o mums dabar yra pagrindas sienos ir grindys,nes pinigų kol kas nėra normaliems baldeliams.

Ačiū labai mergaitės už patarimus ir idėjas,kaip malonu iš jūsų pusės,net nesitikėjau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai kažkokius baldus turit? gal juos galima perdažyti?
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2010 07 13, 15:54)

Ačiū labai mergaitės už patarimus ir idėjas,kaip malonu iš jūsų pusės,net nesitikėjau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

user posted image
tai vietoj morkines gali naudoti paprasta rusva atspalvi- irgi labai graziai atrodo, o baldeliai su laiku- pamatytum kokia pas mane namuose vaiko kambary sekcija stovi doh.gif
yra nupirkta grazi nauja- bet vaikas kategoriskai nori tos senoviskos ir baisios ir nieko cia nepadarysi- sakiau,kadangi negaila jos- kokia diena imsiu ir pamarginsiu dureles, gal ka nupiest pabandysiu, nes dabar ziuriu man graudu darosi, o vaikui megstamiausias baldas blink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
arba galima nudazyti viena spalva ir klijuoti kanors (juk dabar tokiu po pigiai grazuciu masineliu, gyvuneliu yra pirkti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 13 liepos 2010 - 15:18
Yra tokia sekcija pirkta prieš kelis metus,ji nėra sena tokia buko spalvos,stiklą galvojam išimti,kad būtu tokia atvira spintelė,tai va ją ir galvojam panaudoti kol paaugs ir bus galimybė nupirkti grynai vaikui ką nors. Ai dar yra jo komoda irgi buko spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emilyte: 13 liepos 2010 - 15:08
QUOTE(Emilyte @ 2010 07 13, 16:07)
Yra tokia sekcija pirkta prieš kelis metus,ji nėra sena tokia buko spalvos,stiklą galvojam išimti,kad būtu tokia atvira spintelė,tai va ją ir galvojam panaudoti kol paaugs ir bus galimybė nupirkti grynai vaikui ką nors. Ai dar yra jo komoda irgi buko spalvos.

tai super thumbup.gif juk niekas nesako,kad vaiko baldai turi buti vaikiski, mes pirkom sekcija jau rimta- bet jam nepatinka doh.gif nors kai kitam bute gyvenom- net labai patikdavo, kol nepamate tos baisokliukes, kuria paliko buve buto seimininkai
bet jau baigiu priprasti ax.gif
arba ant vienos sienos gali kazka nupiesti
pasiskolinu nuotraukas, nes man labai patiko mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 13 liepos 2010 - 15:33
arba galima fototapeta ant vienos sienos uzdeti ar siaip tapeta grazu viena juosta
user posted image
user posted image
bet fototapetas irgi nepigus grozis g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 13 liepos 2010 - 15:50
QUOTE(Emilyte @ 2010 07 13, 16:07)

Tai žalia ir oranžinė manau turėtų derėti prie tos buko spalvos, tik sakyčiau gal tikrai nereikia, kad visa siena oranžinė būtų. Bent aš tai paieškočiau kokio linksmesnio tapeto (suprantu - nebeturite kada verysad.gif ). O gal ir visos sienos žalios būtų visai gražu? Oranžinėmis detalėmis papuoštumėte vėliau. Man atrodo, geriau jau gal viena tikrai deranti spalva, nei viena deranti, o kita truputį ne į temą. g.gif
Papildyta:
QUOTE(vikosiuks @ 2010 07 13, 15:51)

Kokia nesaugi lova. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 07 13, 19:32)

Kokia nesaugi lova. unsure.gif

užtat linksma patalynė rolleyes.gif
Atsakyti