QUOTE(bryyla @ 2010 08 30, 20:03)
Vakar pasigaminau kūnui kremą ale anticeliulitinį

Pirmą kartą konsistencija gavosi nereali ir kremas gavosi iš pirmo karto,
atradau savo daromą klaidą

Tai galvoju, ar tiktų kremukas iš citr.verbenos hidrolato, vaistinio šalavijo ar arbatmedžio EA. Dar turiu morkų hidrolatą, medetkų fitolį, abrikosų kauliukų, migdolų, erškėtrožių al... Iš ko kremas labiau tiktų? Gal kas kokį receptą esat gerą atradusios? Būsiu labai dėkinga
Kokia klaida darydavai?
Recepto konkretaus nezinau, bet galiu savo nuomone padestyti, gal kiek pades apsisprendziant.
ersk. man toks sunkokas atrodo, riebiai, spuoguotai odai odai gal nelabai

sau pasitepdavau daugiau, sakyciau poras pakimsdavo. siaip turi geruju savybiu, padeda zaizdelems uzsitraukti, tai kreme nebent nelabai daug jo deti, kaip pagrinda deciau lazdynu al.

ersketr.al. ir medetk. fitolio maziau, migdolu al. dar maziau. abrikosu man toks neypatingas atrodo, nejauciu as jo gerojo poveikio odai

citrin. verb. hidr. visai i tema cia, tik maisyciau ji su kokiu stipresnio poveikio hidr.-gal rozmarinu (man siek tiek sildomaji poveiki turi rozmarinu h., is anksto perspeju, nes gali nepatikti tas, bet atrodo efektyvus dalykelis siaip). is bedos ir morku h. gal nieko butu, bet as asmeniskai ir morku hidr. poveikio nelabai suprantu, man tik nuima tempima sakyciau (padrekina), nieko daugiau ypatingo nejauciu

raminimo ar spartesnio zaizdu gyjimo nepastebejau. EA i tema
Siaip planuojama sudetis labai kupina visko

, perdaug pati bent jau nemaisyciau, nes jei kas netiks/nepatiks, neatpaisysi kas negerai. gal maza kieki pirma sumaisyk ir tegu pasitepa, paziuri ar nekemsa poru, kaip oda jauciasi ir pan.
Pati nelabai vadovaujuos receptais veido kremu gamyboje, svarbu al./vand. proporcijas zinau, kad gautusi gera konsistencija

, o geriausia pagal savo poreikius ir nuojauta susirinkti priemones ir is ju lipdytis kremukus

vistiek bus geras, daugiau ar maziau