Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie interjerą II tema

QUOTE(Afrodite696 @ 2010 10 14, 11:17)
o kur tv tada? Jei tv statyt tarsi atskiriant kambari, tada labai praejumui vietos nebelieka. nebent tv perkelti salia virtuvinio. Beje sofa miegama. As ten miegu:)  o kitas kambarys kur buvo virtuve, atiduotas 13 - meciui sunui. Daugiau vietos nera:(

Ooooo,tai kad neparašei kad vaiko kambarys,arba nemačiau blush2.gif ar čia tik padaryta virtuvė,kažkaip susipainiojau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 14 spalio 2010 - 10:22
turiu labai panasu buta 38 kv m taip pat su bendra virtuve, miegamojo zona ir svetaine. Pas mane pagrinde vyravo 2 spalvos: tamsiai ruda ir dramblio kaulo. Virtuve dariau taip pat per puse (su blizgiom durelem). Ruda dalis tepli bet juk rankom baldo neimi, viska atidarineji su rankenelem, tai daznai man tikrai nereikejo valyti, o blizgios sviesios todel irgi nieko nesimato, tik vat ant tamsaus dulkes labai matosi sad.gif virtuvini bandziau daryti kuo vientisesni, t.y. be atviru lentynu, integravau buitine technika, kad tik kuo maziau issiskirtu virtuves erdve ziurint is svetaines, norejosi tokio bendro vientiso buto. aisku grindu spalva biski ne i tema, bet jas dejau kai dar iki baldu buvo toli todel neisivaizdavau kaip kas atrodys. Vietoj jusu virtuvini derinciau prie TV staliuko sviesios spalvos arba irgi pusiau kad nebutu visas kambarys tamsus ir nemazintu erdves. Ir dar dadeciau visokiu sviesiu detaliu. Mano buto keletas nuotraukeliu, gal kils minciu ax.gif :

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi777: 14 spalio 2010 - 10:26
[quote=kristi777,2010 10 14, 11:23]
turiu labai panasu buta 38 kv m taip pat su bendra virtuve, miegamojo zona ir svetaine. Pas mane pagrinde vyravo 2 spalvos: tamsiai ruda ir dramblio kaulo. Virtuve dariau taip pat per puse (su blizgiom durelem).

labai graziai atrodo kambarys, bet kur ten miegamasis pasleptas nelabai supratau schmoll.gif taip pas mane 36 kv. vieno kambario tipo butas. kur visada paprastai buna virtuve as padariau vaiko kambari, vonia su tualetu sujungti, o cia liko vienas kambarys man ir virtuvei. Virtuvini as taip pat galvojau pakeisti dureles i sviesias ir iki pat virsaus. Kad uzdengtu visas lentynas ir neliktu nieko atviro.

bet ar ne didesnis kambarys kristi777? Nelabai isvaizduoju kaip reiktu persidaryt savo kad miegamojo lova paslept, ir turet normalu miegamaji ir svetaines dalele.
Atsakyti
as net suklydau, pas mane net nepilnai 37 kv m, tik ten tokia nisa gaunasi, kur koridoriaus siena, kitoju pusej miegamasis. Jis taip gaunasi vienoj linijoj su svetaine. Kol ten gyvenau susilaukiau leliuko, tai nepatikesit, bet net lovyte tilpo. TV staliuka dariau ne per visa siena, slinkau arciau lango, o arciau lovos lovyte pastaciau. Gal rasiu aiskesne nuotrauka, min
Papildyta:
QUOTE(kristi777 @ 2010 10 14, 10:37)
as net suklydau, pas mane net nepilnai 37 kv m, tik ten tokia nisa gaunasi, kur koridoriaus siena, kitoju pusej miegamasis. Jis taip gaunasi vienoj linijoj su svetaine. Kol ten gyvenau susilaukiau leliuko, tai nepatikesit, bet net lovyte tilpo. TV staliuka dariau ne per visa siena, slinkau arciau lango, o arciau lovos lovyte pastaciau. Gal rasiu aiskesne nuotrauka, min

truputi matosi (jau butas pries nuoma todel nera lovytes), ten po spintele stovejo lovyte, o desiniau TV staliukas yra. Priesais minkstoji dalis, o kairej pusej miegamasis, uz jo sienos koridorius su siaura sienine spinta

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi777: 14 spalio 2010 - 10:44
[quote=kristi777,2010 10 14, 11:23]
turiu labai panasu buta 38 kv m taip pat su bendra virtuve, miegamojo zona ir svetaine. Pas mane pagrinde vyravo 2 spalvos: tamsiai ruda ir dramblio kaulo. Virtuve dariau taip pat per puse (su blizgiom durelem).

user posted image

kokio plocio pats kambarys pas Jus? Mano 3.10 cm. ir labiau pailgas. Ir duru negaliu isimt is savo kambario, kad sujungti ji su koridoriumi, nes turiu paaugliuka, nuo kurio norisi kartais atsiskirti bigsmile.gif
Atsakyti
nuo virtuves iki kambario sienos 5.71
Papildyta:
nelabai pas jus aisku kur tas vaiko kambarys, gal ka ir butu galima sumastyti
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2010 10 14, 11:52)
Papildyta:

Gal zinot per kur pdf formata ikelt? ikelciau , papaisyta ranka buto planeli. Gal pavyktu ka sugalvot.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite696 @ 2010 10 14, 11:04)
Gal zinot per kur pdf formata ikelt? ikelciau , papaisyta ranka buto planeli. Gal pavyktu ka sugalvot.

pdf nezinau, bet jus papaisykit ant paint programos ir ja ikelkit kaip nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2010 10 14, 11:52)
Papildyta:

panasu kad platesnis. Mano kambario plotis 3.10 cm. o ilgis 5 su trupuciu. Nes balkonas isgriautas.
Atsakyti
ismatuot negaliu, nes bute nesu, bet paziurejau i buto planeli, kad tiek yra
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti