QUOTE(mimimi @ 2004 12 15, 20:01)
Temos pradzioje buvo rasyta, kad mamos pripratino vaikucius savo uzmigt pacius pagal issiverkimo metoda. As irgi bandziau, bet atejus po keliu minuciu i kambari ne tik kad negaledavau jo nuraminti, bet jis net klykti pradejo. Idomu ar ir jusiskiai taip elgesi. Maniske tik rankose buna visa diena. siandien jau apsizliumbus po namus vaiksciojau, nes nebezinau, ka daryt. Galeciau ir pasupt ir panesiot, bet jau niekas nepadeda. Nezinau, ar mums pas gydytoja issiruost, aar gal mano nervinimasis ir jai persiduoda. Per visa diena vos 1.5 val numiega per 3 kartus kai jau visai issiverkia. Kosmaras. Ir vaiko gaila, ir pati ant koju nebepastoviu.
Na aš išsiverkimo metodo net nežadu bandyti, nes mano mažė ir taip verksniukė, jei kas nepatinka gana greitai pradeda klykti isteriškai, o tada, aišku, labai skaudu žiūrėt, kai nieko padaryt nebegali

Čia gal tinka ramesniems vaikučiams ar didesniems, net nežinau
mimimi, man atrodo, kad jei tavo dukrytė yra rami ant rankų, nors ir mažai miega, tai viskas jai turėtų būt gerai. O ar neina jos sudominti kokiu žaisliuku ar pan.? Pas mus irgi labai panašiai yra, beveik visą laiką aš ją laikau ant rankų, nors paguli trumpam ir lovytėj, bet reikia ją kuo nors sudominti ir vistiek geriau būti tam pačiam kambary

O nervinimasis tai tikrai persiduoda. Mane irgi lengva išvest iš kantrybės ir būna, kad surinku ir ant vaiko, ir išeinu verkdama į kitą kambarį, nes jau nebegaliu

. Bet žinau, kad vaikas tai jaučia

Vis stengiuos ramint save, nesinervuot, sakau, kad tai laikina, galima ir pakentėt truputį, kol paaugs tie vaikai