Maniske valgo tik mano pieneli, bet irgi nuo pat gimimo uzmiega be jokiu supimu ir nesiojimu ant ranku
Manu daugelis mamyciu pacios pripratina savo kleckus prie ranku ir supimo.... aisku, juk taip malonu pradzioje maziuka panesioti ir pasupti kuo dazniau

As saviske lepindavau diena, o vakarais jokiu ranku ir supimu.
Aisku, kai mazei buvo gal 2 menesiukai buvo toks persilauzimo etapas (as taip vadinu)

ji kelis vakarus is eiles baisiu rekimu bande issireikalauti pabuti nesiojama ir supama

Bet po pirmo vakaro. panesiojusi maze 1,5 val nusprendziau kad verta pabuti "ziauresnei" ir palikti maze ant lovos bet kiek paverkti. Oi kaip sirdele skaudejo tada...
Bet ka jus galvojat -- ji paverke ir uzmigo. Dabar irgi visko buna, bet dzaniausiai as ja pamaitinu, pabuciuoju ir paguldau i savo lovyte migdytis.
Tenka kartais ir pasedeti prie jos, paglostyti ir t.t.
Taip kad mamytes nelepinkit rankomis ir supimais savo maziuku kol dar jie to nelabai supranta (bent iki 2 men) ir veliau jie jusu nekamuos
Cia, aisku tik mano nuomone, kiekvienas vaikutias labai individualus... taip kad suprantu, kad tai, kas tiko mano atveju, gali netikti kitai...