Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(JurgaSim @ 2010 09 17, 15:45)
Testas? Vaje kaip baisu... Man jau geriau atviri klausimai. Isgasdinot mane. O ir siaip, nekenciu as civilines teises, jau geriau simta kartu baudziamaja laikyciau smile.gif

Taip, mums dave testa (berods 30 klausimu, o gal daugiau, visiskai nepamenu) blush2.gif ir vienas uzdavinys su keliais klausimais.
CK ir CPK galima buvo naudotis.
Bet gal siais metai vel kitaip bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 17 rugsėjo 2010 - 14:48
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 09 17, 15:47)
Taip, mums dave testa (berods 30 klausimu, o gal daugiau, visiskai nepamenu)  blush2.gif ir vienas uzdavinys su keliais klausimais.
CK ir CPK galima buvo naudotis.
Bet gal siais metai vel kitaip bus  smile.gif

O testas sunkus buvo? Painus?
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 09 17, 14:45)
nekenciu as civilines teises, jau geriau simta kartu baudziamaja laikyciau smile.gif

o aš atvirkščiai lotuliukas.gif civilinę myliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukė @ 2010 09 17, 11:16)
Gal galėčiau ir aš lyginamosios konspektėlius gaut blush2.gif  rennatuke@yahoo.com  Būtų didelės ačiū 4u.gif

gal ir man butu galima konspektuka ax.gif 4u.gif is karto dekoju 4u.gif aldoncik@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(dontik @ 2010 09 17, 19:06)
gal ir man butu galima konspektuka  ax.gif  4u.gif is karto dekoju 4u.gif aldoncik@gmail.com

4u.gif
Atsakyti
Izide, prasau ir man atsiusti lyginamosios konstitucines konspektukus blush2.gif gintaremurzaite@gmail.com wub.gif Na aciu mergaitems toms , kurios atsake apie Birstona, o su Pukanosyte jau susitariau, kad galesiu ateiti anksciau ishsilaikyti pas ja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 09 17, 19:23)
Izide, prasau ir man atsiusti lyginamosios konstitucines konspektukus

4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasidalinti gerais Civilines teises ir Civilinio proceso konspektais blush2.gif renax@delfi.lt Is anksto didelis aciu wub.gif
Atsakyti
gal kas turi kokios medziagos is tokio dalyko kaip “Muitinės ir mokestiniai ginčai” ir galetu pasidalinti 4u.gif wub.gif aldoncik@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2010 09 17, 21:47)
Gal kas gali pasidalinti gerais Civilines teises ir Civilinio proceso konspektais  blush2.gif  renax@delfi.lt  Is anksto didelis aciu  wub.gif

issiunciau 4u.gif
Atsakyti
Aladija, dar nežinai uždavnio rezultatų? g.gif
Atsakyti
Būčiau labai labai dėkinga, jei kas atsiųstų kokų nors konspektų filosofijai wink.gif ciungacianga007@yahoo.com
Atsakyti