Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Arija2003 @ 2010 09 21, 22:37)
Sveikos.
Aisku jokios itakos netures, beto as pastebejau, kad MRU jokios kulturos nera, as nepratus, kad su manimi taip kalbetu, ir is viso kokia jie turi teise staugti, juk mes mokame pinigus uz studijas, ir turime teise teirautis ir gauti informacija. O egzas is viso ne prie ko, nereikia ju bijoti, as civilines teises katedroje referentei pasakiau, kad as su ja kiauliu neganiau kartu, nes ji ziauriai su manim kalbejo, ir laikiau egza civilinio proceso, ir islaikiau i skarto, taip, kad reikia ir juos i vieta pastatyt kartais, nes jau rimtai, eini nervuotas tai dar apsaukia.

jo, mane civilines katedroj irgi apstauge ir nescia viss bvau, nu ka padarysi, nervai suesti moteriai turbut bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 09 21, 21:09)
Mergaitės, o iš ko ruošiatės atstovavimui civiliniame proceseg.gif

skaitineju CPK + CK.. gal uzteks blink.gif
Atsakyti
Tai kaip suprantu, pirmas egzas 10 05? Kazkoks painus man tas tvarkarastis. Antra diena ziuriu ir nieko nesuprantu.
Atsakyti
Ir aš, ir dar turiu kažkokias skadres, per įžangines dėstytoja atsiuntė. ;-)
Papildyta:
QUOTE(Fanfan @ 2010 09 22, 10:52)
Tai kaip suprantu, pirmas egzas 10 05? Kazkoks painus man tas tvarkarastis. Antra diena ziuriu ir nieko nesuprantu.

Taip, 10.05, nes ten kur ES įterpta, tai ten paskaitos bus 10.08 ir 10.09
Atsakyti
Nuo mano TT pristatymo jau 10 dienu praejo, o bijau rasyt verysad.gif Rset katuokai i emaila, ar kam? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 09 22, 17:03)
Nuo mano TT pristatymo jau 10 dienu praejo, o bijau rasyt  verysad.gif  Rset katuokai i emaila, ar kam?  ax.gif

rasyti/uzklausti del darbo uzskaitymo klausti TT sekretores, kur rinkomes rastu darbu yra jos el.pastas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alfis @ 2010 09 22, 18:28)
rasyti/uzklausti del darbo uzskaitymo klausti TT sekretores, kur rinkomes rastu darbu yra jos el.pastas. ax.gif

Aciu 4u.gif einu ieskot smile.gif
Atsakyti
sveiki,

gal kas turit kokios medziagos is viesojo administravimo sistemu dalyko?

4u.gif
Atsakyti
gal turėjot kuri es įmonių teisę? iš ko geriausiai mokytis? gal konspektukus kokius turit? blush2.gif ar moksliniam tiriamajam darbui pasiruošti pakanka vadovėlio?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 09 22, 19:49)
gal turėjot kuri es įmonių teisę? iš ko geriausiai mokytis? gal konspektukus kokius turit? blush2.gif ar moksliniam tiriamajam darbui pasiruošti pakanka vadovėlio?

Turėjau šitą dalyką magistrantūroj. Kažkaip neįstrigo atminty man šitas egzaminas g.gif Mokėmės lyg ir iš direktyvų. Turiu šito dalyko katalogėlį, tik ten betvarkė, bet vis šis tas. Jei reikia, brūkštelk emeilą, persiųsiu mirksiukas.gif
O moksliniam tiriamajam darbui mokiaus iš konspektų neakivaizdininkams. Kažkur apie 70 psl pdf formate mini vadovėlis. O ar jo užtenka priklauso nuo dėstytojo. Mums tai dar reikėjo mokslinio tiriamojo darbo programą parašyt ir su egzaminu kartu bendrą pažymį vedė unsure.gif
Atsakyti
Aladija, gal jau ištaisė? ax.gif

Mano spręstas antras uždavinys įskaitytas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas turite kokius CP konspektus pagal Driuko vadovėlius? Ar šiaip kokius gerus?
Būčiau dėkinga.
Atsakyti